Výzva k úsměvu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2021
16.2.18 08:58
@tessa2323 píše:
To mi trochu připomnělo.. Včera jsem jela busem a stoupla si vedle sedícího dědy. Zvedl ke mě oči, tak jsem se na něj usmála. A ten děda povídá - No, na mě se culit nemusíte, já vás sednout nepustím. :mrgreen:

No tvl to není ani možný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
16.2.18 09:20
@elle21 píše:
No někdy je těžké si uchovat dobrou náladu, ráno se cítím super a večer jsem z těch lidí uplně vysátá, na někoho úsměv funguje, někdo zas přemýšlí jak to, že je ten či onen šťastný a už má tu potřebu mu to nějak znepříjemnit..tady se úspěch neodpouští :mrgreen:

A proto je moje přání na Nový rok: Ať mi letos smůla a blbý lidi políbí prd-el :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1128
16.2.18 09:25

Ja se usmivam!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106208
16.2.18 10:24
@Janli píše:
Ahoj děvčata,
v jedné z dnešních, teď už včerejších, diskuzí jsem si uvědomila kolik z nás vidí všechno kolem sebe špatně a stěžuje si, jak jsou na sebe lidi nepříjemný. Moje životní filozofie je ta, že co vyzařuješ, to taky přitahuješ! Zamyslete se nad tím, jak působíte na lidi kolem sebe. Jestli chcete, aby byl váš den hezčí, začněte ho dělat hezčí samy ostatním. Rozhlédněte se kolem sebe, kolik lidí se mračí. Neděláte to taky? Jen tak z principu, protože to čekáte od ostatních? A pak se divíte, že na vás někdo kouká s načučeným ksichtem? Mám na to jednoduchý recept, usmívejte se :D. Jen tak bez důvodu, jen pro tu radost z úsměvu. A najednou zjistíte, že se ostatní usmívají na vás. Dělám to s oblibou v supermarketech. Na každýho, koho míjím s vozíkem a navážu oční kontakt, se usměju. Za chvíli zjistím, že se usmívá půlka obchodu. Ta druhá usilovně přemýšlí, co se to sakra děje :mrgreen:. Když do mě někdo vrazí vozíkem, s úsměvem se mu omluvím, že mám zavazení jako koníčka :lol:. Kolik myslíte, že na mě bylo za loňský rok nepříjemných lidí? Jeden, jeden jediný.
Byla bych ráda, aby nás bylo víc. Tak co, připojíte se??? :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
P. S. V marihuaně ani jiných narkotikách nejedu :mrgreen:

tak ono na to není kolikrát nálada..já to přenechám sluníčkově zaměřeným lidem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
16.2.18 10:52

A taky můžeme na emiminu udělat výzvu na to, že máme ráno cvičit, pečlivě si čistit zuby, myslet pozitivně, pouštět staré lidi v tramvaji, třídit odpad atd. :zed: Chápu ovšem, že zakladatelka to myslela dobře, za což jí děkuji a posílám spoustu úsměvů! Ať pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí atd.atd.atd. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
16.2.18 10:54
@Venetia píše:
tak ono na to není kolikrát nálada..já to přenechám sluníčkově zaměřeným lidem

Taky pravdoláskařům…I když chápu úsilí zakladateky, samozřejmě diskusi myslí dobře :-) Byť trochu naivně. Takže shrnuto a podtrženo, má pravdu v tom, že úsměv se určitě vyplatí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
16.2.18 10:57
@hanka.br. píše:
Co na tom nechápeš? Lidi jsou nejen evidentně naštvaný, ale taky dost natvrdlý. :mrgreen:

myslíš natvrdlostí sebe? pak v pořádku…proč se urážet, jsme přece ve sluníčkové diskusi :mrgreen: život je krásný…posílám ti velký úsměv :D :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148685
16.2.18 12:16
@maskovak píše:
Jaké je téma diskuse? Máme sem poslat smajlík? Nebo jsme nabádáni, ať jsme pozitivní? Smajlík tedy posílám, ale nechápu smysl diskuse podobně jako @Petruna21 :nevim: :D

A víš že zakladatelce plevelíš diskuzi? ale já tě hlásit nebudu, nejsem jako ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148685
16.2.18 12:17

Pardon. Překlep.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
16.2.18 12:24

@Anna766 Usměj se :-)Posílám ti úsměv :lol: Jsi ve sluníčkové diskusi, tak se nemrač :lol: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148685
16.2.18 12:25
@maskovak píše:
@Anna766 Usměj se :-)Posílám ti úsměv :lol: Jsi ve sluníčkové diskusi, tak se nemrač :lol: :kytka:

Ty máš fakt problém viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
16.2.18 12:29
@Anna766 píše:
Ty máš fakt problém viď?

Dotkla jsem se tě nějak? Pak se omlouvám! A posílám úsměv, jak radí zakladatelka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
16.2.18 12:34

Holky, to snad neni mozne, ze jste schopne se pohadat uz i v takoveto diskuzi! :roll: Zakladatelce moc diky za pozitivni energii :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21076
16.2.18 12:38

Pokaždé, když přijedu do Čech, tak mne překvapí ty zhaslé ksichty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.2.18 12:47

@Janli díky za diskuzi, napíšu ti svůj úsměvný příběh. Po návratu do práce jsem se na každého smála a každého pozdravila, jak velí slušné vychování a moje vnitřní nastavení. Někdy mě mrzelo, že někdo neodpověděl, ale většina odpovídá. Někteří vrátí i úsměv. Dokonce z těch 30lidí které denně potkávám, mám 5, se kterými se tak srdečně zdravím, že mám pocit, že se známe roky, přestože ani nevím jak se jmenují a co dělají. Ale život není jen krásný a přišly na mě těžkosti. Ráno jsem přišla do práce a bylo mi mizerně a všichni ti lidi, které jsem zdravila se na mě usmívali a vypadali, že mě rádi vidí. Dokonce i přes přísný zákaz mi kuchařka dala větší porci, prej abych si obalila nervy :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová