Vzal mi peníze

Anonymní
9.2.13 11:01

Vzal mi peníze

Ahoj, stalo se to taky někomu a jak jste se zachovali?
Předevčírem byl u nás můj brácha na návštěvě a zmizela nám ze stolu tisícovka. Všimli jsme si toho až dneska ráno, holt to tak děláme. Nejdřív jsme teda prohledali všechno, kde by mohla být a nic. Pak jsem si uvědomila, že se choval včera divně do telefonu, když jsem mu volala kvůli matraci a příteli říkal, že nemá peníze, je měsíc na pracáku, přišel bohužel o práci a stará se o dceru. Nastoupit má až v březnu. Říkal, že se další den staví a nestavil se. Pěkně to zapadá.
Nechce se mi věřit, že by to vzal, pořád doufám, že jsem ji někde zašantročila a najde se. Taky vím, že mu to nemám jak dokázat a nemá cenu to nikde říkat, otočí se to proti mně, tak je to vždycky.

:mavam:
  • Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29577
9.2.13 11:09

No. A co chceš číst? V podstatě jsi si odpověděla sama, tak jak se chceš chovat?
Třeba je fakt v háji a jednoho dnes se ti tam zase objeví. Záhadně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
9.2.13 11:12

No já bych to bratrovi asi řekla, ale trochu bych to zaonačila. Jako že teda mohl říct, že bych mu jí ráda půjčila. Něco tak. Spíš se k tomu přizná než bych mu to vpálila narovno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
9.2.13 11:13

Já nevím, já bych to asi nechala plavat, hlavně proto, že jste na potenciální krádež přišli tak pozdě, já občas něco někam založím a zapomenu na to, občas něco hledám, onehdá jsem třeba hledala platební kartu, tam kde jsem myslela, že je, tak nebyla, zem jsem prohledala, nic, obrátila jsem celý barák vzhůru nohama a pak jsem ji našla na té zemi v místě kde bych přísahala, že jsem hledala a nebyla tam :nevim: Škoda, že si brácha neumí říct třeba o půjčení peněz sám od sebe, když se stará o dítě, ale asi to pro něj jako nezaměstnaného rodiče bylo příliš velké lákadlo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.13 11:14
@berry4 píše:
No. A co chceš číst? V podstatě jsi si odpověděla sama, tak jak se chceš chovat?
Třeba je fakt v háji a jednoho dnes se ti tam zase objeví. Záhadně ;)
čti první větu :))
  • Citovat
  • Upravit
29577
9.2.13 11:15
@Anonymní píše: čti první větu :))
:lol: a ty si přečti svou poslední ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.13 11:17
@berry4 píše: :lol: a ty si přečti svou poslední ;)

Tak jsou i třeba jiná řešení, než mu to říkat :). Tobě se něco podobného stalo?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.2.13 11:18
@Gladys píše:
Já nevím, já bych to asi nechala plavat, hlavně proto, že jste na potenciální krádež přišli tak pozdě, já občas něco někam založím a zapomenu na to, občas něco hledám, onehdá jsem třeba hledala platební kartu, tam kde jsem myslela, že je, tak nebyla, zem jsem prohledala, nic, obrátila jsem celý barák vzhůru nohama a pak jsem ji našla na té zemi v místě kde bych přísahala, že jsem hledala a nebyla tam :nevim: Škoda, že si brácha neumí říct třeba o půjčení peněz sám od sebe, když se stará o dítě, ale asi to pro něj jako nezaměstnaného rodiče bylo příliš velké lákadlo :(

Jo, doufám, že to někde najdu. Mně se tomu pořád nechce věřit.

• Citovat
  • Upravit
8781
9.2.13 11:21

Já bych mu o tom asi neříkala, ale nějak bych mu slušně řekla či naznačila, že kdyby potřeboval půjčit na chvíli, tak že se nemusí bát říct. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
9.2.13 11:27
@Anonymní píše:
Jo, doufám, že to někde najdu. Mně se tomu pořád nechce věřit.

já nevím, myslím, že rodiče jsou ochotní udělat pro svoje děti i horší věci než takovouto „drobnou“ krádež.
Já bych se ozvala, jen kdybych na tom byla finančně hodně špatně a ukradená tisícovka by znamenala, že bych třeba neměla na jídlo, ale pokud vás to neuvrhne do nějaké výrazné bídy a nouze :nevim:
Poučení pro příště, peníze se nenechávají válet na stole. Ne kvůli krádeži, ale právě kvůli tomu, že se snadno k něčemu třeba zespodu přilepí, zfouknou atd Já mám doma krabičku a do tý prachy dávám. Všichni kolem vědí, kde ta krabička je, mám ji tam hlavně proto, aby kdyby se něco stalo a já byla indisponovaná, tak aby i třeba moje maminka měla možnost za něco zaplatit, třeba dovoz jídla pro děti atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
9.2.13 11:28

No, na druhou stranu, proč vy sami, když vidíte v jaké je situaci mu nějak nepomůžete. Zvlášť, když se stará o dítě? Mne to třeba hned napadlo. Jasně, že pokud ji vzal, tak to dělat neměl, ale mám dva bratry a kdybych věděla, že je taková situace, tak bych se mu zcela jistě snažila pomoc dřív, než by se mi začaly strácet peníze. :nevim: Třeba je fakt zoufalý, zkus se vžít do jeho situace, vždyť je to tvůj bratr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
9.2.13 11:52

Tak bratr nebratr, ja si myslim, ze se to nedela.Ja osobne bych si to nikdy nedovolila.Me to prijde ted dost hrozne :nevim:
Je to proste kradez a nechapu kdyz nema penize proc si nepoprosi o pujceni. Prece nemuze krast u sestry doma 8o
Ale treba ho jen spinime zbytecne, mozna opravdu je nekde zalozena,spadnuta.Ja jednou taky prislo o tisicovku, taky jsem uz podezrivala kdekoho a nakonec jsem ji nasla u syna v zastrcene kapsicce.Jsem si ji tam asi schovala :roll:

Ja bych to nejak nahrala, zavolala bych mu co delaji atd, jak se maji a pak bych rekla, hele tomu by jsi neuveril, jsem mela na stole prachy a nemuzu je najit, jsem to mela pro deti na obedy do skoly(treba) a uvidis jak zareaguje. Pokud to corkl ruce bych mu usekla :cert:

• Citovat
  • Upravit
becky87
9.2.13 11:54

@Jančik A jak ty muzes vedet, ze mu zakladatelka nepomoha? :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.2.13 11:54

Taky mam neco takoveho za sebou. Jenze nam se ztratilo 7 tis v dome tchanovcu kde jsme bydleli. Tchyne narkla me pred manzelem, ze jsem je vzala! Pak se mi obcas ztratila 1000z penezenky uz v nasem dome, myslela jsem, ze treba rocni syn! Pak se mi ztratim makeup od lorealu a u svagrove jsem ho v koupelne videla, i tuzku na oci co jsem hledala! Dohromady se mi ztratilo 10 tis. Jednou jsem sla k ni na naustevu, kabelku se 200kc jsem nechala v obyvaku, sla na zachod a na nakupu tam nebyli! Nikdy jsem nic nerekla, penize pred ni schovavam kdyz prijde! Jeji mama dluzi me 100tis a nemuze je dostat zpet! Je to zoufaly!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.2.13 11:56

@Jančik
to jo, já to ale nevěděla, máma mi říkala, že dostává peníze od ÚP. a mně se nesvěřil.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová