Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jitka1976 no já si začala právě kabelku schovávat, vše zkontroluju než odjede. Jj ten makeup stál také hodně, nebo jsem hodně dlouho nepochopila, když jsem si koupila parfém a pak jsme se stěhovali, že jsem ho nikde nenašla, i kdyby zapadl, nebyl, no a ona se tím voněla. Já nevím, je to hodná holka, ale tohle nepochopím. To se ztratili i peníze manželovi jejímu na skřín…všichni jsme si mysleli, že je jako gambler prohrál, ale dnes už vím kde vězí pravda…
Už se moc nevídáme, tak 2× do měsíce, takže už nechudnu. Ale bylo ubohý, když jsem se rozvedla a byla s dětmi v podnájmu, měla sem se co otáčet, stejně se mi ztratilo 500. Fakt dohromady to dělá 10 tis o čem vím.
Ted mě spíš trápí to, že to mají v rodině, nevíme jak z její mámy dostat 100 tis, které ji půjčila moje mamka před 3 lety, vzala si půjčku a dala jí jí, před svědkyní co pracovala ve spořitelně, normálně měla mamce posílat částku na účet, posílala 3 měsíce a přestala, mají snad jen podepsanou nějakou smlouvu o půjčce a 2 podpisy svědků, ale nic na ní neplatí…mamka se bojí, že o to přišla…
@Nelly 66 V rodině je tohle fakt blbý…máš svědky, můžeš na ní podat trestní oznámení…ale…je to rodina…
otázkou je i to, jestli by to tres.oz.bylo co platný…pokud nemá z čeho splácet? Pokud má z čeho platit, ale nechce, tak bych se vyprdla na „rodinu“ a šla na policii…nebo ty myslíš, že ONA by se na TVÉM místě chovala jak??? že by ti 100 tisíc odpustila??? Myslím, že švagrová by tě taky popohnala k soudu, kdybys jí dlužila tolik a nechtěla to řešit… ![]()
Není to už rodina, je to máma mé švagrové od bratra exmanžela ![]()
@Jitka1976 mamka je z toho na prášky prostě, oni si nadělali hrozně moc dluhů, že jim sebrali dům a mamka jim půjčila z lítosti, nevím zda to mají z čeho zplácet…neustále se vymlouvá, že dluží i jiným ![]()
@Anonymní píše:
@Jančik
to jo, já to ale nevěděla, máma mi říkala, že dostává peníze od ÚP. a mně se nesvěřil.
Hmm, asi se stydí. No jestli vás ta tisícovka nepoloží, taky bych to nechala plavat. Jestli je bratr takový, že si o pomoc neřekne, tak to ber tak, žes mu prostě pomohla.
No a příště bych fakt prachy na stole nenechávala, páč jak už někdo psal, může se to někam sfouknout, děti budou chtít malovat nebo stříhat
nikdy nevíš.