Vzali byste Postinor? Možnost těhotenství

Anonymní
26.8.16 08:48

vzali by jste postinor? možnost těhotenství

Omlouvám se za anonym, ale je to pro mě citlivé téma Včera jsme se s manželem milovali a on se prostě neuhlídal. Stalo se to poprvé po 8 letech. Máme dvě děti, třetí není už v plánu. Menstruaci jsem měla 14.8… takže nějaký 11 den po… Vím, že když jsme se snažili o miminko, hlídala jsem si to a ovulaci jsem měla až nějaký 5. den cyklu. Vím že spermie dokáží nějakou dobu přežít. Radili by jste postinor? Moc se mi do toho nechce, protože je to driák a tak nějak počítám že se to nepovedlo ale červík stejně hlodá. nerada bych za dva týdny držela v ruce pozitivní tt. Moc díky za reakce.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
26.8.16 08:53
@Anonymní píše:
Omlouvám se za anonym, ale je to pro mě citlivé téma Včera jsme se s manželem milovali a on se prostě neuhlídal. Stalo se to poprvé po 8 letech. Máme dvě děti, třetí není už v plánu. Menstruaci jsem měla 14.8… takže nějaký 11 den po… Vím, že když jsme se snažili o miminko, hlídala jsem si to a ovulaci jsem měla až nějaký 5. den cyklu. Vím že spermie dokáží nějakou dobu přežít. Radili by jste postinor? Moc se mi do toho nechce, protože je to driák a tak nějak počítám že se to nepovedlo ale červík stejně hlodá. nerada bych za dva týdny držela v ruce pozitivní tt. Moc díky za reakce.

pokud nechceš pozit test, tak postinor vem. Spoléhat v tomto případě na náhodu není dobrá varianta, ta by byla v případě, že byste se dalšímu mimču nebránili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1107
26.8.16 08:56

Ahoj, no tak ovulka je většinou právě v půlce cyklu ne, to je největší pravděpodobnost otěhotnění :think: takže by z toho mohlo něco být. A jak říkáš, spermie dovedou přežít a pěkně si počkat, prý až 5 dní. Navíc se nedá spoléhat na to, že co bylo tehdy nemusí být teď, se synem jsem otěhotněla přesně v polovině cyklu a nyní už 6 den cyklu! Pokud další dítě opravdu nechceš, do toho Postinoru bych určo šla a to co nejrychleji. Lepší než pak řešit jak naložit s případným těhotenstvím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1080
26.8.16 08:57

Na výběr je víc možností. Escapelle je jen jedna tableta, takže je to sice pro tělo záhul, ale jednorázový. A příště bych zkusila ještě další způsob ochrany, než jen přerušovaný styk ;) Nečekala bych, jak se to vyvrbí. Potrat je pro tělo i psychiku horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.16 08:58

@martina.se no mimčo by jsme si určitě nechali. Ve mě se to pere. Mám dvě. Tři roky a rok. O třetí bych se postarala. Dala bych mu vše. Ale počítali jsme jen se dvěma. :)

• Citovat
  • Upravit
72725
26.8.16 08:59
@Anonymní píše:
@martina.se no mimčo by jsme si určitě nechali. Ve mě se to pere. Mám dvě. Tři roky a rok. O třetí bych se postarala. Dala bych mu vše. Ale počítali jsme jen se dvěma. :)

pak bych se na postinor vykašlala.. pokud by i manžel neměl problém přijmout další dítko.. ostatně chybu udělal defakto on, že :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.16 09:02

Na potrat bych nešla. Na to nemám žaludek. To je věc kterou bych nikdy nepodstoupila. Většinou používáme kondom, jenže teď to muž prostě nedal. :oops: určitě jsme ponaučeni. Asi to nechám přírodě. Budu doufat no. Zažiju 14 dní nejistoty, ale co si člověk nadrobil…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.8.16 09:04

S dovolenim vyuziji zakladatelcino tema.

S přítelem jsme měli pohlavní styk, jako ochranu používáme kondom. Po sexu jsem se na partnera převalila a leželi jsme spolu. Nějakým „nedopatřením“ si však jeho penis našel cestu a jak bych tak řekla „vnikl na krajíček“. Zásun jako takový na plnou délku to nebyl, zarazili jsme se oba včas. A pak už jsme použili normálně kondom.
Jenže… Jsem 14. den cyklu a jaksi mě popadla hrůza…
Co myslíte? Mam mazat pro Postinor?

• Citovat
  • Upravit
3355
26.8.16 09:08

Pokud dite opravdu nechcete, tak bych si ho vzala. Lepsi rozhozeny cyklus, nez interupce. A ptala ses muze, co on na to? Jste na to prece dva.

Příspěvek upraven 26.08.16 v 09:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
26.8.16 09:08
@Anonymní píše:
S dovolenim vyuziji zakladatelcino tema.S přítelem jsme měli pohlavní styk, jako ochranu používáme kondom. Po sexu jsem se na partnera převalila a leželi jsme spolu. Nějakým „nedopatřením“ si však jeho penis našel cestu a jak bych tak řekla „vnikl na krajíček“. Zásun jako takový na plnou délku to nebyl, zarazili jsme se oba včas. A pak už jsme použili normálně kondom.

Mno..Postinor, vzala som si ho celkove v zivote trikrat a po tretom raze uz nikdy v zivote.. rozhadzany totalne cyklus na dalsie tri mesiace, chodilo si to ako chcelo a doktorka uz nevedela co so mnou..naviac mi po nom nebolo uplne najlepsie.. Ale to som ja, Tebe sa to vobec nemusi stat.. pre klud duse si ho kludo nechaj napisat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
26.8.16 09:11
@Anonymní píše:
S dovolenim vyuziji zakladatelcino tema.S přítelem jsme měli pohlavní styk, jako ochranu používáme kondom. Po sexu jsem se na partnera převalila a leželi jsme spolu. Nějakým „nedopatřením“ si však jeho penis našel cestu a jak bych tak řekla „vnikl na krajíček“. Zásun jako takový na plnou délku to nebyl, zarazili jsme se oba včas. A pak už jsme použili normálně kondom.

pokud dítě fakt nechceš, tak ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
26.8.16 09:17

Já osobně bych si ho nevzala, ale s vědomím toho, že se může stát, že za pár týdnů zjistím těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.16 10:01

Ani na antikoncepci není spoleh :zed:…s prvním přítelem s kterým jsem žila 6 let jsem o to přišla v 15…používaly jsme ze začátků kondom…HA užívat nemůžu z jiných zdr. důvodů…jednou jsme se takhle v těch nich 15-cti zas milovaly…měly jsme kondom a najednou a sakra…když ho vyndal kondom jak bylo vidět prasknul…všechno to bylo ve MR a ja si tenkrát nepočítala jako sexu a těhotenství neznala nejakejcyklus a ovulaci atd…kdybych s tím přišla domů rodiče by me „zabily“…taty první reakce na přítele byla zkus přijít domů z bachorem a ukopnu ti ho! A ani nevim jestli by mi tenkrát mohly tu tabletu po dát…protože jak jsem psala beru trvale od 11cti let léky které se nesmí krizit s různými jinými léky…naštěstí z too nic nebylo…pak jsme nepoužívali uz nic a nestalo se ue by nám to ujelo…když jsem se současným přítelem usoudila ze je na dítě čas, ze jsem připravená…udělaly jsme si ho a trvalo to půl roku…teď taky nu neberu…měla jsem IUD ale s nim spojené časté záněty, bolesti podbřišku atd…takze po roce šlo ven…teď uz se ani ten typ co jsem měla nevyrábí, dr tehdy rikal ze se u nekoho telo zacne cizímu telesu branit a tak to ma různé projevy…Je mi 27 a mám skoro 4 a půl leteho syna. Žádný potrat za sebou a snad ani nebudu muset…kdyby se to nahodou stalo tak se se mnou o tom nikdo bavit nebude…davat mi na vyber…musela bych na ukonceni ze zdr. duvodu a druhe uz sama nechci…syn je autista s ADHD a lehkou ment. retardaci…to je zavazek na 24h…To IUD je ale spolehlivé. Dr mi tehdy říkal z 99%…tak bych ho doporučila…je to víc než u HA…ale pořád je tam taky to 1%…známá dokonce otehotnela 2× prez stabilizaci… :nevim:…Musíte vědět sama jak to chcete…i když jste to neplanovaly, stalo se a pokudto bude zá pár týdnů +,tak hlavně at je to zdravé…ja patřím mezi ty co takove štěstí neměly i když jsem pro to udělala snad maximum!

• Citovat
  • Upravit
31672
26.8.16 11:05
@Anonymní píše:
@martina.se no mimčo by jsme si určitě nechali. Ve mě se to pere. Mám dvě. Tři roky a rok. O třetí bych se postarala. Dala bych mu vše. Ale počítali jsme jen se dvěma. :)

tak v tom případě to nechte náhodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.16 11:59

Koupila jsem si ovulak. Nevypada pozitivne. Uvidime :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie