Vzdávám to - přítel odmítá spermiogram

Anonymní
24.6.11 16:42

vzdavam to

Holky naored se omlouvam ze pisu anonymně ale sad to pochopite :wink:
s pritelem se snazime uz prs dav roky marne otehotnet :-( ja mam desne nepravidelny cyklus a pritel se brani SG jako cert krizu :-(
vcil me ceka LSK na profuknuti vajecniku… myslite holky ikdyz nevime jak je nato pritel ze bude vetsi sance na poceti nebo se jen topici splamy chyta??ja sama tomu moc neverim a tak nejak se smiruji s tim pocitem ze nikdy nmudu maminkou :cry:
doufam ze budu djen pozitvi odpovedi a holky predem dik za vase odpovedi…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
24.6.11 16:43
Anonymní píše:
s pritelem se snazime uz prs dav roky marne otehotnet :-( ja mam desne nepravidelny cyklus a pritel se brani SG jako cert krizu :-(
vcil me ceka LSK na profuknuti vajecniku… myslite holky ikdyz nevime jak je nato pritel ze bude vetsi sance na poceti nebo se jen topici splamy chyta??ja sama tomu moc neverim a tak nejak se smiruji s tim pocitem ze nikdy nmudu maminkou :cry:

a omluvam se za chyby a preklepy :oops:

• Citovat
  • Upravit
1112
24.6.11 16:47

Teda … dost bych si rozmýšlela, jestli se chci snažit o dítě s takovým sobcem, který pro to ani není schopen a ochoten poskytnout své sperma - taková maličkost oproti všem těm procedurám, které bys musela v případě umělých oplodnění podstupovat ty, včetně té laparky.

:nevim: :nevim: :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1112
24.6.11 16:51

A omlouvám se, že jsem byla drsná, nějak mě to vytočilo :-(, jinak k tvému dotazu - zda to zvýší pravděpodobnost otěhotnění - no pokud je přítel plodný a problém je na tvé straně, tak ano, pokud plodný není, tak samozřejmě ne, šanci to nezvýší. Ale to ty vědět nebudeš, pokud on to SG nepodstoupí.
Každopádně, šanci být maminkou určitě máš velikou!, v dnešní době medicína dokáže divy - ale i tak je k tomu pořád zapotřebí nějaká spolupráce partnera :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ish
5353
24.6.11 16:52

A říkal proč nechce na vyšetření spermiogramu? Vždyť jde jen o to si chvíli pohrát se svým nejlepším přítelem a zachytit plod jejich vzájemné lásky do kelímku.
To opravdu nechá radši tebe jít do narkózy, ze které se třeba vůbec nemusíš probudit?
A divím se vlastně i tvému lékaři, že před laparkou neprovede všechna možná neinvazivní vyšetření obou partnerů. (u nás byl spermiogram vůbec první věc, co se řešila)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
24.6.11 16:52
Aghata píše:
Teda … dost bych si rozmýšlela, jestli se chci snažit o dítě s takovým sobcem, který pro to ani není schopen a ochoten poskytnout své sperma - taková maličkost oproti všem těm procedurám, které bys musela v případě umělých oplodnění podstupovat ty, včetně té laparky.:nevim: :nevim: :nevim:

Asi tak. Když je pro něj takový problém udělat si to do kelímku, co až se bude muset postarat o nedejbože poblité dítě, když bude muset vstávat, i když nechce, když… dalších milion věcí, kterému se s miminem jaksi nelze vyhnout :mrgreen:
Vážně bych si o tom pohovořila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
24.6.11 16:54

No nevím zda bych do sebe nechala řezat byt jen tři dírky bez toho aby přítel šel na vyšetření spermia .To je to první a nejmenčí co pro to muže udělat .Dost bych přemýšlela zda teda vubec děti chce když se nechce nechat vyšetřit a zda já je chci s takovým sobcem .
Jinak šance po lapárce je větší, když je jinak vše ok .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
24.6.11 16:56
Anonymní píše:

Ahojky anonymní,ted ruku na srdce,myslíš si že tohle je k tobě fér?Proč nechce jít na sperma a ty se ženeš všemi směry za mimčem?Chce ho tak jako ty?Nebo máš jen ten pocit,,musím být maminkou?,,nechci rýpat já sama vím jaké to je toužit po miminku a oplakat každou ms ale tohle by nebylo nic pro mne,toto není obětování ale touha,láska k dětem…snad jsem to napsala srozumitelně.A ano myslím si že tonoucí se stébla chytá,po laparce je šance prý o hodně větší ale zkušenost osobní s tím nemám.Já nevím jaký máte vztah ale zamysli se nad tím,vždyt ta psychika je důležitá :hug: moc ti držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6862
24.6.11 17:07

Tak tohle nechápu. Ženská může podstoupit cokoliv a chlap „pán nadsamec“ nic.
Hele jestli se stydí tak co zkusit test doma? Myslím,že tu jednou byla diskuze o testech podlosti na doma. Tak to zkus dohledat. Jen nevím jak moc jsou spolehlivé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12887
24.6.11 17:10

Divím se, že ti ten zákrok dělají bez výsledků manželova SG. Pokud je problém i na jeho straně, může to být úplně zbytečné.
Co ti uvádí za důvod, že nechce? Nemusíš odpovídat, jsem jen zvědavá.
Nenapadá mě žádný obhajitelný důvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
24.6.11 17:16

No teda,to jsou někdy chlapi.tak ho znásilni :mrgreen: ne dělám si srandu,je to od něho fakt sobecké.zrovna dneska jsem s manželem o tom mluvila protože další těhu asi nedopadlo a on hned není problém,dám trochu krve a trochu spermijek,však o nic nejde.vzal to normálně a zato jsem ráda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68930
24.6.11 17:20

Já si myslím, že žádný rozumný doktor neprovede laparoskopii (pouze z diagnostického hlediska) předtím, než bude mít v ruce výsledky partnerova spermiogramu. Logický postup je od jednodušších vyšetření ke složitějším, od levnějších k dražším, od těch s větší pravděpodobností pozitivního nálezu k těm méně pravděpodobným. A z toho mi vychází jednoznačné - vyšetření spermiogramu je jedno z nejprimitivnějších, pro pojišťovnu nejlevnějších a je výrazně větší šance, že problém neplodného páru bude u chlapa (40-50 % chlapů z neplodných párů má problém se spermiem!) než v neprůchodných vejcovodech. Já bcyh teda do sebe říznout nenechala, pokud by pro mě nebyl partner udělat ani takovouhle prkotinu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.6.11 17:22
Aghata píše:
Teda … dost bych si rozmýšlela, jestli se chci snažit o dítě s takovým sobcem, který pro to ani není schopen a ochoten poskytnout své sperma - taková maličkost oproti všem těm procedurám, které bys musela v případě umělých oplodnění podstupovat ty, včetně té laparky.:nevim: :nevim: :nevim:

no jo.. on porad rika ze az bude met cas tak pujde.. chapu ze je pracovne vytizen ale presi jen… :-( uz me to pekne stve :cert:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.6.11 17:24
ish píše:
A říkal proč nechce na vyšetření spermiogramu? Vždyť jde jen o to si chvíli pohrát se svým nejlepším přítelem a zachytit plod jejich vzájemné lásky do kelímku.
To opravdu nechá radši tebe jít do narkózy, ze které se třeba vůbec nemusíš probudit?
A divím se vlastně i tvému lékaři, že před laparkou neprovede všechna možná neinvazivní vyšetření obou partnerů. (u nás byl spermiogram vůbec první věc, co se řešila)

no muj lekar rikal ze mne nechce resit pokud neuvidi SG partnera. jenze ja mam taky cystu ktewra me boli takze tam idu tak ci onka a zrovna me udejai co je za potrebi.. jo partnerovi rikam ad tam ide ze mu nebudu delat nic ze jen me ceka hromada nechutnych vysetreni ale porad rika ze pujde az bude met cas :-(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.6.11 17:26
emma12 píše:
No nevím zda bych do sebe nechala řezat byt jen tři dírky bez toho aby přítel šel na vyšetření spermia .To je to první a nejmenčí co pro to muže udělat .Dost bych přemýšlela zda teda vubec děti chce když se nechce nechat vyšetřit a zda já je chci s takovým sobcem .
Jinak šance po lapárce je větší, když je jinak vše ok .

ja uz sem psala na LSK idu hlavne kuli cytse.. taky sem mu rikala ze jestli sa necii priprave ze sem ochotna pockat ale pokud marnim cas tak se nemam o cem bavit..a rikla ze ne, ze deti chce ale vcil nema moc casu.. jo stavime barak cize veskery volny cas travi na stavbe ale aj tak nechapu proc si neumi udelat aspon den volna.. me uz to nebavi a vazne uz sm premyslela o odchodu pokud nebude nic delat on!ale mam ho opravdu rada proto chchi mu dat jeste cas :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex