Vzdělávací kurz v Praze

1069
8.12.11 22:56

vzdělávací kurz v praze

Uvažuji, jestli má cenu studovat v Praze (jsem z druhého konce republiky) kurz, který jsem vždycky chtěla studovat, ale nemám nožnost to vystudovat v Brně kde ten obor je na vysoké - je to denní studium, takže bych byla radši pro tu Prahu, ale stojí 20 000 kč a co když neudělám závěrečné zkoušky (nevím jestli se naučím za půl roku to co se pro ten obor učí na vysoké tři roky :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23847
8.12.11 23:01

Co to je za kurz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1069
8.12.11 23:04
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1438
9.12.11 09:13

Hele, já nevím, co se na kurzu učí a ani netuším, co se ve „stejném oboru“ učí na VŠ, ale dost pochybuji, že by se jednalo o totéž. Už jenom to, že kurz je určen široké veřejnosti s alespoň základním vzděláním… pochybuji, že by při tomtéž oboru na VŠ měli stejně nízké podmínky na uchazeče o studium a z toho vyplývá, že těžko po kurzistech budou chtít, aby za půl roku zvládli totéž, co jiní za tři roky na VŠ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
9.12.11 09:16

Jestli chceš dělat v zoo, tak jdi do toho :palec:
Ten rozsah rozhodně nebude stejný jako u tříletého denního studia a ani tak náročný. Píší tam, že je to pro lidi již od základního vzdělání. A taky tam mají napsané, že závěreční zkoušky posledního běhu dopadly pro většiunu dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12870
9.12.11 11:29

Rozhodující je, z jakého důvodu to chceš absolvovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
9.12.11 11:36

Pokud chceš pracovat v ZOO, jdi do toho. Jinak, toto opravdu není srovnatelné s VŠ. I Tvá práce bude jiná, než kdybys měla VŠ. Jinak, já chvíli pracovala v ZOO, bez kvalifikace jako studentka gymnázia, a práce to byla úžasná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
9.12.11 17:00

Zajímavý kurz :palec: No taky si nemyslím podle popisu, že to bude úplně stejná úroveň jako je na VŠ, ale můj obor to není :nevim: Jestli myslíš, že ti ten kurz k něčemu bude, tak jdi do toho a neboj, že bys to nezvládla, když to zvládli jiní, tak proč ne ty. Jestli máš ale zájem o konkrétní práci v ZOO, tak bych se raději předem poptala, zda jim fakt stačí tento kurz místo VŠ, abys nevyhodila ty peníze spíš kvůli tomu, že to zaměstnavatel pak nebude brát jako adekvátní vzdělání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1069
10.12.11 00:17

Chci to studovat abych mohla dělat v zoo. Dostat se na vysokou do brna na tentýž obor nemám šanci, na té škole mám totiž kamarády a vím co všechno musí umět a já nemůžu jít do brna na denní studium, protože bych musela bydlet na kolejích, teď bydlím ve frýdku-místku kde i pracuji a ještě studuji dálkově v opavě.

Ester13 můžu se zeptat v čem bude ta práce jiná, budu ráda pokud se rozepíšeš o tvé práci v zoo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze