Vzdělávací kurzy - výměna materiálů
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
vzdělávací kurzy - materiály
Ahojte,
napadlo mě, jestli nemáte materiály ze vzdělávacích kurzů, ne že by byla na mateřské nuda, ale trochu se vzdělávat by neuškodilo nebo odkazy, kde bych něco našla. Především by mě zajímal REKVALIFIKAČNÍ KURZ LEKTOR PRÁCE S RODINOU, je tam hodně informací o založení MC RC, Montes. pedagogice, prosím o informace. Ale i z jiných kurzů např. účetnictví. Mohla by zde být taková studnice informací pro všechny. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Absolvovala jsem kurzy Minimalizace šikany, Syndrom vyhoření a Smart book, ale to asi nikoho zajímat nebude
Ale kdyby náhodou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Danitschka píše:
Absolvovala jsem kurzy Minimalizace šikany, Syndrom vyhoření a Smart book, ale to asi nikoho zajímat nebudeAle kdyby náhodou
A proč by ne? Zajímavá témata.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jen pod tím smart book nevím, co si představit. znám jen smart board
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sikorka
Smart book je právě program pro smart board
Museli nás na to speciálně vyškolit. Asi abysme jim to nerozbili
Je fakt, že z toho syndromu vyhoření se dá dobře čerpat i na mateřské ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No jo
Ale už rok doma… od září mě uvrtali aspoň do projektu z ESF, asi abych nevypadla z formy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Danitschka Také jsem přes rok doma na MD, a smart board zatím zapomenu, ale dělala jsem v něm ty DUM z EU, to bude zřejmě to, co budeš ted dělat Ty, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Danitschka píše:
Absolvovala jsem kurzy Minimalizace šikany, Syndrom vyhoření a Smart book, ale to asi nikoho zajímat nebudeAle kdyby náhodou
to vyhoření by mne zajímalo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sikorka
DUM už mám za sebou - Bohu díky! Děláme víc projektů, jsme malá škola a potřebujeme si na sebe vydělat. Letos bude končit kurz „návratu k řemeslům“, vozili jsme děcka po fabrikách a tak. Tenhle kurz je jakoby rekvalifikační a je zaměřený na zvyšování vzdělanosti obyvatelstva, nebo jak to nazvat… Prostě budeme dvě lektorky němčiny pro 60 dobrovolníků z řad našich spoluobčanů. Kurz bude e-learningový, takže v MOODLu a k tomu pár konzultačních hodin měsíčně. Ten minulý jsme zpracovávali v OLATu, takže jsem vlastně zapomněla, že jsem vyškolená i na tyhle hrůzy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@princeznaII
Můžu se kouknout, jestli mám i nějaké odkazy v elektronické podobě. Zrovna tenhle byl hodně formou papírových testů, abychom zjistily, jestli jsme opravdu vyhořelé
Jen si z hlavy pamatuju, že stres a přepracování se projevuje hlavně bolestí kolen ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Danitschka píše:
@sikorka
DUM už mám za sebou - Bohu díky! Děláme víc projektů, jsme malá škola a potřebujeme si na sebe vydělat. Letos bude končit kurz „návratu k řemeslům“, vozili jsme děcka po fabrikách a tak. Tenhle kurz je jakoby rekvalifikační a je zaměřený na zvyšování vzdělanosti obyvatelstva, nebo jak to nazvat… Prostě budeme dvě lektorky němčiny pro 60 dobrovolníků z řad našich spoluobčanů. Kurz bude e-learningový, takže v MOODLu a k tomu pár konzultačních hodin měsíčně. Ten minulý jsme zpracovávali v OLATu, takže jsem vlastně zapomněla, že jsem vyškolená i na tyhle hrůzy
tak ty hrůzy ještě neznám a jsem též nj
a aj. přeju příjemnou zábavu aspon se na mateřské nezblázníš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Danitschka píše:
@princeznaII
Můžu se kouknout, jestli mám i nějaké odkazy v elektronické podobě. Zrovna tenhle byl hodně formou papírových testů, abychom zjistily, jestli jsme opravdu vyhořeléJen si z hlavy pamatuju, že stres a přepracování se projevuje hlavně bolestí kolen
můžeš mi kdyžtak taky poslat nějaké dokumenty o syndromu vyhoření jestli tedy máš dík ![]()
- Citovat
- Upravit
Rekval. kurzy jsou podle mě n, na to druhý účetní. šetři energií. fakt.
Příspěvek upraven 20.08.13 v 22:19
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tasa píše:
Rekval. kurzy jsou podle mě na prd. to co jsi vytučnila, tam půjdou lidi, co¨něco posobnýho vystudovali, na to druhý účetní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit