Začínáme s Autoškolou
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Začínáme s Autoškolou
Ahojky ![]()
zajímalo by mě jestli se tu najde někdo, kdo začíná s autoškolou nebo má za sebou teprve pár jízd? Mě to čeká příští týden, tak bych si chtěla popovídat, jak to zvládáme a trošku se podpořit v úspěšném získání řidičského průkazu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj ![]()
já začínám ve středu a už jsem docela dost vyklepaná, jsem na sebe vážně zvědavá ![]()
Dneska mě manžel seznámí s pedály tak doufám, že nám nezničím auto ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky já jsem ji dělala přesně před rokem. Myslela jsem že se nikdy neodhodlám, jsem zmatkař a nervák. A hlavně potom jezdit a jezdit. Já jezdím hodně, v podstatě kamkoliv jedem jedu já. Manžel mi koupil starýho punťu. Ale teda pořád dělám nějaky boty. Mám asi hodně andělů strážných. Ale je to super pocit volnosti. TAk držím pěsti a nebojte se toho ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bebinka29 no já jsem se odhodlávala hrozně dlouho a dvakrát si to rozmyslela ale tentokrát už není cesty zpět tak jsem na sebe vážně zvědavá nedokážu se seba samu představit za volantem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, trochu vám dodám odvahu. zkoušky v autoškole jsem složila před týdnem. a v životě jsem nevěřila, že něco takovýho zvládnu, hrozně jsem se toho bála. bála jsem se v autě i jako spolujezdec a nechápala jsem, jak ten stroj funguje
při první lekci mě i na místě spolujezdce omejvali, druhá lekce už za volantem a myslela jsem, že je to moje smrt! a světe div se, po třech čtyřech jízdách jsem se na další jízdu těšila, sotva jsem jednu dokončila
ono to z vás spadne, jakmile zjistíte, že to nic není. já jsem třeba zkoušky dělala v jednom menším městě a tam jsme jezdili celkem často, takže jízdy v pohodě, bez chybičky. předtím testy (doporučuju se neučit z knížky, ale rovnou vyloženě testy, ze kterých ty závěrečný testy budete dělat), učila jsem se je týden předtím a za 100%
pokud chcete něco vědět, ptejte se, je to ještě hodně čerstvý. teď jen čekám na ridičák, tak doufám, že jim to nebude trvat měsíc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@traktorka píše:
Já začínám se skupinou E
ahoj
co toje E? to je traktor, ne? ![]()
@Lucka91 píše:
Ahoj
já začínám ve středu a už jsem docela dost vyklepaná, jsem na sebe vážně zvědavá
Dneska mě manžel seznámí s pedály tak doufám, že nám nezničím auto
no já už párkrát jela v našem autíku-máme dacii lodgy, mamka hlídala děti a já jezdila někde po parkovištích apod
kupodivu my to nezdechá a rozjíždím se dobře, ale strach mám z provozu, auta kolem a rychlé reakce
navíc já řidičák potřebuju, přítel má sám, ale je hrozně pracovně vytížený..pak teda budu jezdit na střídačku s automatem-malou c1 a nebo dacii, no ale už se vidím
držím palečky, to dáš! jsme ženské, zvládneme všechno
mě mají do konce týdne zavolat, kdy budu mít první jízdu, třeba budeme mít pak stejně
já ale vzhledem k blížícímu se porodu potřebuju 2× týdně 2 hodiny, jinak to nestihnu
a děláš testy na netu? mě to hrozně pomohlo, šrotila jsem týden od rána do večera, dělala jsem si poznámky všch špatných odpovědí a po týdnu už jsem testy zvládla místo na 60% na celých 100%..super jsou tu:
http://etesty.mdcr.cz/
dole jsou typy řidičáků ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky jedte podle toho. každej den chviličku a pak si to tak zažijete že nehrozí že byste se spletli
A hlavně než vjedete do provozu si aspon zopáknite značky a trochu pravidla. JE TO LEPŠÍ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty jo tak ty už seš připravená to já za volantem nikdy neseděla a jen odhaduju na co ty pedály jsou taky ty to zvládneš v pohodě
testy jsem ani neviděla to ty už jsi namakaná kam já se hrabu ![]()
a myslím že E je náklaďák jeslti se nepletu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsem si hned udělala ten test a měla jsem 58% což si teda myslím, že není až tak špatné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem si autoškolu udělala hned v 18 ti - jízdy před 18nama..
Auta miluju, takže jsem se na každou jízdu těšila a užívala si ji ![]()
Hlavně doporučuju, až doděláte autoškolu, nevyhýbejte se řízení, mě druhý den po tom, co mi řidičák došel čekala 400Km cesta, týden na to jízda samostatně po tmě a jezdila jsem každý den do školy - 40 km..
- takové bonusovky jako je jízda na letňákách ve sněhové vánici, vypověděli mi ventilátory, když pršelo - vůbec nic jsem neviděla..atd..
A tohle je teprve ta správná autoškola! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucka91 píše:
Ty jo tak ty už seš připravená to já za volantem nikdy neseděla a jen odhaduju na co ty pedály jsou taky ty to zvládneš v pohodětesty jsem ani neviděla to ty už jsi namakaná kam já se hrabu
a myslím že E je náklaďák jeslti se nepletu [/c
Ja to s tím nakladakem myslela jako srandunamakana nejsem, po parkovišti je to sranda, ale v provozu budu zpocena až na zadku
ty pedály, hlavně se nauči ze leva noha je jenom na spojku protože ji proslapujes až nadoraz a pravou si nech na zbytek, kdybys levou mackala spojku a pak někdy zmackla brzdu vystoupila bys předním sklem
@mookiee gratulka k řidičáku
tiše zavidim
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucka91 píše:
Tak jsem si hned udělala ten test a měla jsem 58% což si teda myslím, že není až tak špatné[/citachlavně si @Lucka91 hlavně si procitej ty špatné odpovědi a pis si je někam vedle, ja takhle mám porad poznamky na ploše a opakuju
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky taky se přidávám ![]()
5 jízd už mám za sebou a baví mě to ale při prvních jízdách jsem měla malem srdce v pr…i ![]()
Instruktor jse mě ptá jestli už jsem jezdila a já ze jo s manželem po polu a on paráda jedeme hned do provozu a tak jsem jela a instruktor mi říká ničeho se nebojte já tu mám dva pedály a všechno co způsobíte za škody je moje vina a nakonec jsem si to valila 90tkou a to jsem říkala ze nikdy víc jak 50 nepojedu
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Testy si taky projiždim kazdej den 2 a už to umím skoro nazpaměť jak už jste tu rikaly spatny odpovědi někde vedle napsat a pak už se vám do hlavy dostane samo jak říkal můj mistr to je jak sex na ten se zapomenou neda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit