Začínáme s Autoškolou

16908
19.8.13 18:07

Začínáme s Autoškolou

Ahojky :kytka:
zajímalo by mě jestli se tu najde někdo, kdo začíná s autoškolou nebo má za sebou teprve pár jízd? Mě to čeká příští týden, tak bych si chtěla popovídat, jak to zvládáme a trošku se podpořit v úspěšném získání řidičského průkazu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1794
19.8.13 18:13

Ahoj :mavam:
já začínám ve středu a už jsem docela dost vyklepaná, jsem na sebe vážně zvědavá :think:
Dneska mě manžel seznámí s pedály tak doufám, že nám nezničím auto :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
19.8.13 18:17

Holky já jsem ji dělala přesně před rokem. Myslela jsem že se nikdy neodhodlám, jsem zmatkař a nervák. A hlavně potom jezdit a jezdit. Já jezdím hodně, v podstatě kamkoliv jedem jedu já. Manžel mi koupil starýho punťu. Ale teda pořád dělám nějaky boty. Mám asi hodně andělů strážných. Ale je to super pocit volnosti. TAk držím pěsti a nebojte se toho :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1794
19.8.13 18:19

@Bebinka29 no já jsem se odhodlávala hrozně dlouho a dvakrát si to rozmyslela ale tentokrát už není cesty zpět tak jsem na sebe vážně zvědavá nedokážu se seba samu představit za volantem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
traktorka
19.8.13 18:19

Já začínám se skupinou E :roll:

• Citovat
  • Upravit
2727
19.8.13 18:24

Ahoj holky, trochu vám dodám odvahu. zkoušky v autoškole jsem složila před týdnem. a v životě jsem nevěřila, že něco takovýho zvládnu, hrozně jsem se toho bála. bála jsem se v autě i jako spolujezdec a nechápala jsem, jak ten stroj funguje :mrgreen: při první lekci mě i na místě spolujezdce omejvali, druhá lekce už za volantem a myslela jsem, že je to moje smrt! a světe div se, po třech čtyřech jízdách jsem se na další jízdu těšila, sotva jsem jednu dokončila :lol: ono to z vás spadne, jakmile zjistíte, že to nic není. já jsem třeba zkoušky dělala v jednom menším městě a tam jsme jezdili celkem často, takže jízdy v pohodě, bez chybičky. předtím testy (doporučuju se neučit z knížky, ale rovnou vyloženě testy, ze kterých ty závěrečný testy budete dělat), učila jsem se je týden předtím a za 100% :lol: pokud chcete něco vědět, ptejte se, je to ještě hodně čerstvý. teď jen čekám na ridičák, tak doufám, že jim to nebude trvat měsíc :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
19.8.13 18:24
@traktorka píše:
Já začínám se skupinou E :roll:

ahoj :mavam: co toje E? to je traktor, ne? :lol:

to jsem nečekala tolik odpovědí :D
@Lucka91 píše:
Ahoj :mavam:
já začínám ve středu a už jsem docela dost vyklepaná, jsem na sebe vážně zvědavá :think:
Dneska mě manžel seznámí s pedály tak doufám, že nám nezničím auto :mrgreen:

no já už párkrát jela v našem autíku-máme dacii lodgy, mamka hlídala děti a já jezdila někde po parkovištích apod ;) kupodivu my to nezdechá a rozjíždím se dobře, ale strach mám z provozu, auta kolem a rychlé reakce :zed: navíc já řidičák potřebuju, přítel má sám, ale je hrozně pracovně vytížený..pak teda budu jezdit na střídačku s automatem-malou c1 a nebo dacii, no ale už se vidím :lol: držím palečky, to dáš! jsme ženské, zvládneme všechno :hug: mě mají do konce týdne zavolat, kdy budu mít první jízdu, třeba budeme mít pak stejně :D já ale vzhledem k blížícímu se porodu potřebuju 2× týdně 2 hodiny, jinak to nestihnu :lol: a děláš testy na netu? mě to hrozně pomohlo, šrotila jsem týden od rána do večera, dělala jsem si poznámky všch špatných odpovědí a po týdnu už jsem testy zvládla místo na 60% na celých 100%..super jsou tu:
 http://etesty.mdcr.cz/

dole jsou typy řidičáků ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
19.8.13 18:30

Holky jedte podle toho. každej den chviličku a pak si to tak zažijete že nehrozí že byste se spletli :-) A hlavně než vjedete do provozu si aspon zopáknite značky a trochu pravidla. JE TO LEPŠÍ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1794
19.8.13 18:31

Ty jo tak ty už seš připravená to já za volantem nikdy neseděla a jen odhaduju na co ty pedály jsou taky ty to zvládneš v pohodě :-) testy jsem ani neviděla to ty už jsi namakaná kam já se hrabu :oops:
a myslím že E je náklaďák jeslti se nepletu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1794
19.8.13 18:41

Tak jsem si hned udělala ten test a měla jsem 58% což si teda myslím, že není až tak špatné :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2738
19.8.13 19:16

Já jsem si autoškolu udělala hned v 18 ti - jízdy před 18nama..
Auta miluju, takže jsem se na každou jízdu těšila a užívala si ji :)
Hlavně doporučuju, až doděláte autoškolu, nevyhýbejte se řízení, mě druhý den po tom, co mi řidičák došel čekala 400Km cesta, týden na to jízda samostatně po tmě a jezdila jsem každý den do školy - 40 km..

• takové bonusovky jako je jízda na letňákách ve sněhové vánici, vypověděli mi ventilátory, když pršelo - vůbec nic jsem neviděla..atd..

A tohle je teprve ta správná autoškola! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
19.8.13 19:58
@Lucka91 píše:
Ty jo tak ty už seš připravená to já za volantem nikdy neseděla a jen odhaduju na co ty pedály jsou taky ty to zvládneš v pohodě :-) testy jsem ani neviděla to ty už jsi namakaná kam já se hrabu :oops:
a myslím že E je náklaďák jeslti se nepletu [/c
Ja to s tím nakladakem myslela jako srandu :mrgreen: namakana nejsem, po parkovišti je to sranda, ale v provozu budu zpocena až na zadku :oops: ty pedály, hlavně se nauči ze leva noha je jenom na spojku protože ji proslapujes až nadoraz a pravou si nech na zbytek, kdybys levou mackala spojku a pak někdy zmackla brzdu vystoupila bys předním sklem :lol: @mookiee gratulka k řidičáku :potlesk: tiše zavidim ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
19.8.13 20:00
@Lucka91 píše:
Tak jsem si hned udělala ten test a měla jsem 58% což si teda myslím, že není až tak špatné :-D [/citachlavně si @Lucka91 hlavně si procitej ty špatné odpovědi a pis si je někam vedle, ja takhle mám porad poznamky na ploše a opakuju :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1718
19.8.13 20:09

Ahojky taky se přidávám :mavam:
5 jízd už mám za sebou a baví mě to ale při prvních jízdách jsem měla malem srdce v pr…i :mrgreen:
Instruktor jse mě ptá jestli už jsem jezdila a já ze jo s manželem po polu a on paráda jedeme hned do provozu a tak jsem jela a instruktor mi říká ničeho se nebojte já tu mám dva pedály a všechno co způsobíte za škody je moje vina a nakonec jsem si to valila 90tkou a to jsem říkala ze nikdy víc jak 50 nepojedu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1718
19.8.13 20:12

Testy si taky projiždim kazdej den 2 a už to umím skoro nazpaměť jak už jste tu rikaly spatny odpovědi někde vedle napsat a pak už se vám do hlavy dostane samo jak říkal můj mistr to je jak sex na ten se zapomenou neda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze