Začínáme s Autoškolou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16908
22.8.13 09:52
@Lucka91 píše:
@Hejhulka25 :pankac:
já jsem včera měla úvodní hodinu a už jsem po něm loudila jízdy tak byl překvapený že se nebojím, tak jsem mu říkala že se sice bojím ale těším se a když jsem to zkoušela tak mě to bavilo, tak pokud se zadaří a zbyde mu místo tak začnu už tento týden jinak až příští.
A taky jsem loudila po příteli abychom si včera jeli zajezdit ale bohužel jsem neuspěla - měl moc práce tak snad to vyjde dnes :kytka:

já se projedu v sobotu po parkovišti nákupního centra s naloženým autem dětmi, jestli rozjedu toto tak už asi všechno :lol: on se mě ptal instruktor, jestli jsem někdy řídila, tak jsem mu řekla, že občas na parkovištích, že jako vím, kde je spojka a volant a že se i víceméně rozjedu-nechci říkat vždy, aby mě pak nevzal hned pod kopec a já nečučela že se nehnu :lol: no a hned mi řekl, že pojedeme, kupodivu jsem uklidná, nevím, když já ten řidičák fakt chci a potřebuju, nějak si nepřipouštím, že to nepůjde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1718
22.8.13 09:55

Tak jsem se včera ptala instruktora a říkal že na teorii chodit nemusím takže jednu už mám zasebou a třeba zkusím ještě jednu když jse mě bude chtít :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
22.8.13 09:57
@xenaR píše:
Tak jsem se včera ptala instruktora a říkal že na teorii chodit nemusím takže jednu už mám zasebou a třeba zkusím ještě jednu když jse mě bude chtít :pankac:

tak vidíš :palec: hlavně ať hned jezdíme a dáme to holky :potlesk: a kolik tobě zbývá jízd? jezdíš jednou týdně nebo víc? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1718
22.8.13 10:07

@Hejhulka25 jasně že to zvládnem nejsme žadný babovky ne :potlesk:
ja už mám odježdených 12 jizd po 1,5 hodině zitra mám další a pak 10 dní volno bohužel jedu na dovolenou tak to budu mit trochu prodloužený :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
22.8.13 10:08
@xenaR píše:
@Hejhulka25 jasně že to zvládnem nejsme žadný babovky ne :potlesk:
ja už mám odježdených 12 jizd po 1,5 hodině zitra mám další a pak 10 dní volno bohužel jedu na dovolenou tak to budu mit trochu prodloužený :roll:

jé to ti závidím, to už musíš jezdit parádně :potlesk: tak na dovče trénuj :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1718
22.8.13 10:10

@Hejhulka25 noo tak maximálně s knížkou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
22.8.13 10:11
@xenaR píše:
@Hejhulka25 noo tak maximálně s knížkou :mrgreen:
škoda :mrgreen: tak si tam nějaké půjč :lol: ty asi nejsi z Prahy ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1718
22.8.13 10:16

@Hejhulka25 :mrgreen: že by jsem manželovy uloupila auto když bude spinkat jeee to by mě dal :mrgreen:
ne ne ja su z dedinky cca 30 km od Brna :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
22.8.13 10:17
@xenaR píše:
@Hejhulka25 :mrgreen: že by jsem manželovy uloupila auto když bude spinkat jeee to by mě dal :mrgreen:
ne ne ja su z dedinky cca 30 km od Brna :hug:

ježiš to jsem já jedinej cvok, který bude dělat autoškolu v Praze? :lol: to dáš, odpočineš si a pak ti to pojede líp :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1718
22.8.13 10:22

@Hejhulka25 jee viš kolik takovej,,cvoku,, je jako ty :mrgreen: moc :mrgreen: třeba moje segra dělala v brně ja vím je to dost menší jak praha ale říkala že je to nejvetší pohodička samej semafor a samá značka zato o nás v dědinkách musís pořád přemyšlet hlavné vedlejší přednost z prava a podobně takže se neboj jak říkam máš vedle sebe anděla strážneho s pedálama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
22.8.13 10:32
@xenaR píše:
@Hejhulka25 jee viš kolik takovej,,cvoku,, je jako ty :mrgreen: moc :mrgreen: třeba moje segra dělala v brně ja vím je to dost menší jak praha ale říkala že je to nejvetší pohodička samej semafor a samá značka zato o nás v dědinkách musís pořád přemyšlet hlavné vedlejší přednost z prava a podobně takže se neboj jak říkam máš vedle sebe anděla strážneho s pedálama :mrgreen:

anděla pak vystřídá ďábel v podobě komisaře :lol: ale jo, to máš pravdu, víceméně všude semafory a akorát křížení v protisměru…prosímtě jako zkušená poraď mi jedno, když brzdíš, dáváš si hned neutrál, aby ti to nechcíplo, nebo nejdřív začneš brzdit a až pak mačkáš spojku? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1718
22.8.13 12:38

@Hejhulka25 to zaleži v jake situaci na semaforu jasne spojka brzda zařadit jedničku a na zelenou jedem ale když si chcu jen přibrzdit když jedu rychle nebo dávám přednost z prava tak jen mirně šlápnu na brzdu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
22.8.13 12:39
@xenaR píše:
@Hejhulka25 to zaleži v jake situaci na semaforu jasne spojka brzda zařadit jedničku a na zelenou jedem ale když si chcu jen přibrzdit když jedu rychle nebo dávám přednost z prava tak jen mirně šlápnu na brzdu :hug:

aha, takže vždycky nevyřazuješ na neutrál, to jsem potřebovala vědět :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1718
22.8.13 12:41

@Hejhulka25 nee když stojíš na semaforu držíš spojku a bzdu a zařadíš si jedničku aby ses pak mohla hnedka rozjet neboj to nacvičíš od toho budeš v AUTOŠKOLE :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
22.8.13 12:48
@xenaR píše:
@Hejhulka25 nee když stojíš na semaforu držíš spojku a bzdu a zařadíš si jedničku aby ses pak mohla hnedka rozjet neboj to nacvičíš od toho budeš v AUTOŠKOLE :palec:

jasně, jsi zlatá :hug: mě právě strašně zpomaluje to, že když chci zabrzdit, zmáčknu si spojku a pak teprve brzdu, jenže se tím prodlužuje brzdná dráha, budu asi muset rychleji, tak snad nejsem kopyto a po pár jízdách už budu jistější :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze