Začínáme s Autoškolou
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Lucka91 píše:
@Hejhulka25
já jsem včera měla úvodní hodinu a už jsem po něm loudila jízdy tak byl překvapený že se nebojím, tak jsem mu říkala že se sice bojím ale těším se a když jsem to zkoušela tak mě to bavilo, tak pokud se zadaří a zbyde mu místo tak začnu už tento týden jinak až příští.
A taky jsem loudila po příteli abychom si včera jeli zajezdit ale bohužel jsem neuspěla - měl moc práce tak snad to vyjde dnes
já se projedu v sobotu po parkovišti nákupního centra s naloženým autem dětmi, jestli rozjedu toto tak už asi všechno
on se mě ptal instruktor, jestli jsem někdy řídila, tak jsem mu řekla, že občas na parkovištích, že jako vím, kde je spojka a volant a že se i víceméně rozjedu-nechci říkat vždy, aby mě pak nevzal hned pod kopec a já nečučela že se nehnu
no a hned mi řekl, že pojedeme, kupodivu jsem uklidná, nevím, když já ten řidičák fakt chci a potřebuju, nějak si nepřipouštím, že to nepůjde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsem se včera ptala instruktora a říkal že na teorii chodit nemusím takže jednu už mám zasebou a třeba zkusím ještě jednu když jse mě bude chtít ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@xenaR píše:
Tak jsem se včera ptala instruktora a říkal že na teorii chodit nemusím takže jednu už mám zasebou a třeba zkusím ještě jednu když jse mě bude chtít
tak vidíš
hlavně ať hned jezdíme a dáme to holky
a kolik tobě zbývá jízd? jezdíš jednou týdně nebo víc? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hejhulka25 jasně že to zvládnem nejsme žadný babovky ne ![]()
ja už mám odježdených 12 jizd po 1,5 hodině zitra mám další a pak 10 dní volno bohužel jedu na dovolenou tak to budu mit trochu prodloužený ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@xenaR píše:
@Hejhulka25 jasně že to zvládnem nejsme žadný babovky ne
ja už mám odježdených 12 jizd po 1,5 hodině zitra mám další a pak 10 dní volno bohužel jedu na dovolenou tak to budu mit trochu prodloužený
jé to ti závidím, to už musíš jezdit parádně
tak na dovče trénuj ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@xenaR píše:škoda
@Hejhulka25 noo tak maximálně s knížkou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hejhulka25
že by jsem manželovy uloupila auto když bude spinkat jeee to by mě dal ![]()
ne ne ja su z dedinky cca 30 km od Brna ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@xenaR píše:
@Hejhulka25že by jsem manželovy uloupila auto když bude spinkat jeee to by mě dal
ne ne ja su z dedinky cca 30 km od Brna
ježiš to jsem já jedinej cvok, který bude dělat autoškolu v Praze?
to dáš, odpočineš si a pak ti to pojede líp ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hejhulka25 jee viš kolik takovej,,cvoku,, je jako ty
moc
třeba moje segra dělala v brně ja vím je to dost menší jak praha ale říkala že je to nejvetší pohodička samej semafor a samá značka zato o nás v dědinkách musís pořád přemyšlet hlavné vedlejší přednost z prava a podobně takže se neboj jak říkam máš vedle sebe anděla strážneho s pedálama ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@xenaR píše:
@Hejhulka25 jee viš kolik takovej,,cvoku,, je jako tymoc
třeba moje segra dělala v brně ja vím je to dost menší jak praha ale říkala že je to nejvetší pohodička samej semafor a samá značka zato o nás v dědinkách musís pořád přemyšlet hlavné vedlejší přednost z prava a podobně takže se neboj jak říkam máš vedle sebe anděla strážneho s pedálama
anděla pak vystřídá ďábel v podobě komisaře
ale jo, to máš pravdu, víceméně všude semafory a akorát křížení v protisměru…prosímtě jako zkušená poraď mi jedno, když brzdíš, dáváš si hned neutrál, aby ti to nechcíplo, nebo nejdřív začneš brzdit a až pak mačkáš spojku? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hejhulka25 to zaleži v jake situaci na semaforu jasne spojka brzda zařadit jedničku a na zelenou jedem ale když si chcu jen přibrzdit když jedu rychle nebo dávám přednost z prava tak jen mirně šlápnu na brzdu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@xenaR píše:
@Hejhulka25 to zaleži v jake situaci na semaforu jasne spojka brzda zařadit jedničku a na zelenou jedem ale když si chcu jen přibrzdit když jedu rychle nebo dávám přednost z prava tak jen mirně šlápnu na brzdu
aha, takže vždycky nevyřazuješ na neutrál, to jsem potřebovala vědět ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hejhulka25 nee když stojíš na semaforu držíš spojku a bzdu a zařadíš si jedničku aby ses pak mohla hnedka rozjet neboj to nacvičíš od toho budeš v AUTOŠKOLE ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@xenaR píše:
@Hejhulka25 nee když stojíš na semaforu držíš spojku a bzdu a zařadíš si jedničku aby ses pak mohla hnedka rozjet neboj to nacvičíš od toho budeš v AUTOŠKOLE
jasně, jsi zlatá
mě právě strašně zpomaluje to, že když chci zabrzdit, zmáčknu si spojku a pak teprve brzdu, jenže se tím prodlužuje brzdná dráha, budu asi muset rychleji, tak snad nejsem kopyto a po pár jízdách už budu jistější ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit