Začínáme s Autoškolou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1718
23.8.13 19:41

Je holky dnešni jizda byla masakr vezla jsem kočku která nedala jizdy a chtěla si snama projet město aby si to zopakla tak seděla zamnou a ja to sní projižděla ale co ta byla tak ukecaná že pochybuju že si něco zapamatovala instruktora nepustila pomalu ke slovu a já z ni měla hlavu jak patrácí balon a ještě ktomu jsem se musela soustředit na jizdu.Jak já byla rada když jsme ji vyhazovaly a instruktor jse mě omlouval že to byl opravdu hardkor ale že jsem to zvládla na vybornou tak doufám že příště už nikoho takoveho nepovezu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
24.8.13 07:53
@Lucka91 píše:
@Hejhulka25 tak ro je jasné že je lepší velké město
a v tom že to máš zadarmo jsi výjimka většina lidí právě za to platí velké peníze když to nedají. nám třeba říkal instruktor že jeden pacient (tak ho nazval) má v auotškole už 17 000 a pořád ji nemá :zed: :zed: :zed: v tom Brně právě

Ježíš to je strašný tolik peněz :roll: výjimka nejsem, ale tak to v businessu chodi ;) dneska držím palecky a na dukaz spoluúčasti se projedu po parkovišti :lol: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1794
24.8.13 09:17

@Hejhulka25 no jo je to hrozné :(
jééé ty jsi hodná :hug: já už se teda nemůžu dočkat tak snad mi to vydrží, říkám si že se vlastně nic nemůže stát má tam pedály takže kdyby něco tak zasáhne, ale samozřejmě se budu snažit abych třeba dostala pochvalu :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1794
24.8.13 13:35

Tak holky za půl hoďky jdu na to mám takový divný pocit v břiše - nejspíš tréma, ale zároveň se hrozně těším. V učebnici jsem si zopakovala jak se rozjíždět a tak tak snad to bude OK. Určitě to rychle uteče a já po skončení jízdy už budu chtít zase další :-D
Pak vám napíši svoje dojmy :kytka:
tak čauuuuuuuu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
24.8.13 13:37

@Lucka91 držím palce hlavně klid :pankac: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
24.8.13 13:40

@Lucka91 držím palce, do toho, ať to jde dobře a nenech se rozhodit, když se něco nepovede, jsi tam, aby jsi se to naučila :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1794
24.8.13 16:09

Tak ženy je za mnou první jízda a musím říct, že jako luxus :-)
Na žádné cvičiště jsme nejeli ale prostě mi řekl tak jeď a já normálně jela dokonce jsem v klidu řadila ujeli jsme cca 30km byli jsme i v menším městě a on byl úplně nadšený jak to zvládám a řekl mi že jsem rozený talent nevěřil mi že jsem za tím seděla jen jednou a pochválil mě za to že sleduju a znám značky no prostě super super super, jízda mě bavila ahrozně rychle to uteklo :-D dokonce jsem zažila krizové situace :( nějakéj kterén mě předjížděl a v protisměru jelo auto jeli jsme celkem rychle no naštěstí jsem si nezakryla oči ale dupla na brzdu tak mi říkal že mám pech že se to stalo hned první jízdu
No ale už se těším na další :-) sice říkal, že to bude horší a bude to těžké ale že já to určitě zvládnu :-)
takže za mě můžu říct nebojte se toho byla jsem vyklepaná a naprosto v pohodě občas jsem při řazení pustila rychleji spojku ale jinak v poho dokonce mi nedělalo problém rozjet se do kopce :pankac:
ty jo jsem nabitá takovou energií :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
24.8.13 19:24
@Lucka91 píše:
Tak ženy je za mnou první jízda a musím říct, že jako luxus :-)
Na žádné cvičiště jsme nejeli ale prostě mi řekl tak jeď a já normálně jela dokonce jsem v klidu řadila ujeli jsme cca 30km byli jsme i v menším městě a on byl úplně nadšený jak to zvládám a řekl mi že jsem rozený talent nevěřil mi že jsem za tím seděla jen jednou a pochválil mě za to že sleduju a znám značky no prostě super super super, jízda mě bavila ahrozně rychle to uteklo :-D dokonce jsem zažila krizové situace :( nějakéj kterén mě předjížděl a v protisměru jelo auto jeli jsme celkem rychle no naštěstí jsem si nezakryla oči ale dupla na brzdu tak mi říkal že mám pech že se to stalo hned první jízdu
No ale už se těším na další :-) sice říkal, že to bude horší a bude to těžké ale že já to určitě zvládnu :-)
takže za mě můžu říct nebojte se toho byla jsem vyklepaná a naprosto v pohodě občas jsem při řazení pustila rychleji spojku ale jinak v poho dokonce mi nedělalo problém rozjet se do kopce :pankac:
ty jo jsem nabitá takovou energií :pankac:

no ty jo, já tam snad ani nejdu, pak tu budu psát, jak jsem byla za blbce :zed: :lol: ale jinak gratuluju, to dáš v pohodě :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1794
25.8.13 08:18

@Hejhulka25 ale prd, proč bys byla za blbce vždyť trénuješ s manželem, ty pofrčíš úplně sama :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
25.8.13 11:03
@Lucka91 píše:
@Hejhulka25 ale prd, proč bys byla za blbce vždyť trénuješ s manželem, ty pofrčíš úplně sama :pankac: :pankac: :pankac:

prosím te par koleček po parkovišti to je úplne něco jiného, než v provozu ;) ale těším se :) kdy mas další hodinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1718
25.8.13 15:37

@Lucka91 jeee gratuluju no vidíš za chvilku budeš profik :potlesk: :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1794
26.8.13 07:53

@Hejhulka25 další hodinu mám tento pátek ale asi to budu muset přesunout protože manžel jede pryč a neměl by mi kdo hlídat malého tak to ještě musím vymyslet :) @xenaR no děkuji ale do profíka mám ještě hóóóóódně daleko :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
26.8.13 08:05
@Lucka91 píše:
@Hejhulka25 další hodinu mám tento pátek ale asi to budu muset přesunout protože manžel jede pryč a neměl by mi kdo hlídat malého tak to ještě musím vymyslet :) @xenaR no děkuji ale do profíka mám ještě hóóóóódně daleko :lol: :mrgreen:

ja jsem myslela, ze jsi říkala, ze budes jezdit co nejčastěji? ja jsem si to počítala a nakonec zůstanu u dvou hodin 2× tydne, přece jenom toho mám taky dost a dojezdim kolem 10.10. Což je ideál :) a zítra se těším :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1794
26.8.13 08:10

@Hejhulka25 to jo ale pokud to situace dovolí, musím se zařídit tak abych mi manžel mohl hlídat syna a když nemůže tak hold jízdu odložím, bohužel poblíž nemám žádné babičky, takže to musím řešit tak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1794
26.8.13 08:13

Jinak se mnou to taky vypadá max na 2× týdně ale myslím, že to stačí :)
těch informací je tolik, že bych měla potom hlavu jako pátrací balón :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko