Začínáme s Autoškolou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
traktorka
20.8.13 13:26

@Michaela23 to je vlek za osobák, ale couvat mezi autama to je psycho :mrgreen: @Hejhulka25 no to jooo, ale ten vlek se pořad někam natačí a jak to o kousek ujede, tak už to zase nevytočim. Hele holky sranda, testy už jsem dala několikrát, ale několikrát taky ne :lol:. Jinak krvacím pořád a to už začínám 20 týden :think:, tam bude asi do porodu :roll:

• Citovat
  • Upravit
1718
20.8.13 13:28

@traktorka ty jo si dobra :potlesk: ja mam nervy při couvání s autem natož z přívěsem :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
20.8.13 13:33
@traktorka píše:
@Michaela23 to je vlek za osobák, ale couvat mezi autama to je psycho :mrgreen: @Hejhulka25 no to jooo, ale ten vlek se pořad někam natačí a jak to o kousek ujede, tak už to zase nevytočim. Hele holky sranda, testy už jsem dala několikrát, ale několikrát taky ne :lol:. Jinak krvacím pořád a to už začínám 20 týden :think:, tam bude asi do porodu :roll:

neřekly ti, čím to je? nemáš třeba vcestnou placentu? :think: s tím vlekem ti to nezávidím, l pro mě je couvání s autem španělská vesnice :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
traktorka
20.8.13 14:00

Já právě s couváním autem v pohode, ale tohle to je teda šílené :zed:.
No placentu mam dole nizko. Krvacím pořád, rano vždy plna misa krve. Ale zajimave, že hematom je porad stejnej :evil:
začala jsem pít ten čaj kontryhelový a dobrý. Ale jak přestanu, tak zase znova :roll:

• Citovat
  • Upravit
854
20.8.13 17:23
@Hejhulka25 píše:
mě pomáhá, říct si, že nahoru-doprava je vlastně směrem kam chci zatočit a dolů-doleva je zase blíž k levé straně-chápeš? ;)

Jj, však já to do včerejška dělala úplně stejně a nikdy jsem s tím problém neměla! :D To teprv fakt včera nějakej zkrat a instruktor, ten se celou dobu tlemil, prej „Jarino, ty mě přivedeš do hrobu, buď se vysekáme, nebo chcípnu smíchy“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1794
20.8.13 18:38

Tak při dnešní zkušebním testu už bych uspěla :-) teď jen zvládnout praxi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1718
20.8.13 19:40
@Lucka91 píše:
Tak při dnešní zkušebním testu už bych uspěla :-) teď jen zvládnout praxi :-)
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
20.8.13 22:20
@Lucka91 píše:
Tak při dnešní zkušebním testu už bych uspěla :-) teď jen zvládnout praxi :-)
:potlesk: to dame neboj :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
20.8.13 22:45

Já si nakonec testy a zkoušky (řízení) nechám na jindy. V pondělí žádný totiž nebudou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
21.8.13 09:41
@rajada píše:
Já si nakonec testy a zkoušky (řízení) nechám na jindy. V pondělí žádný totiž nebudou :D

jak to? to je škoda, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1794
21.8.13 10:08

@xenaR @Hejhulka25 no snad jo, dnes mám první hodinu teda jen teorii. A včera mě přítel vzal na zkušební jízdu a musím říct že jsem byla vyklepaná teda pořádně ale zároveň mě to hrozně bavilo a dokonce chápu řazení :) a nezapomínám na spojku jen to rozjíždění musím nějak zkoordinovat moc rychle totiž pouštím spojku. tak snad to bude dobré časem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
21.8.13 10:10
@Lucka91 píše:
@xenaR @Hejhulka25 no snad jo, dnes mám první hodinu teda jen teorii. A včera mě přítel vzal na zkušební jízdu a musím říct že jsem byla vyklepaná teda pořádně ale zároveň mě to hrozně bavilo a dokonce chápu řazení :) a nezapomínám na spojku jen to rozjíždění musím nějak zkoordinovat moc rychle totiž pouštím spojku. tak snad to bude dobré časem :)

prosímtě poprvé, co bys čekala? hlavní je, že tě to baví, to ti i půjde, já mám motivaci, že chci prostě řídit naše auto a řízení mě baví, to mě myslím žene dopředu :) já teorii vůbec mít nebudu, nestíhám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
21.8.13 10:12

@Hejhulka25
no, já mám teď, když to řeknu zkráceně, maličko hektické období, takže přemýšlím, co z těch „nutných“ věcí mohu vypustit a co mohu neřešit. No a myslela jsem, že autoškola až tak nespěchá, takže ty jízdy si můžu odjet jindy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
21.8.13 10:13
@rajada píše:
@Hejhulka25
no, já mám teď, když to řeknu zkráceně, maličko hektické období, takže přemýšlím, co z těch „nutných“ věcí mohu vypustit a co mohu neřešit. No a myslela jsem, že autoškola až tak nespěchá, takže ty jízdy si můžu odjet jindy :)

hlavně abys byla v pohodě psychicky, to je nejdůležitější ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1718
21.8.13 10:13

@Hejhulka25 teorie není poviná?
@Lucka91 no vidíš šak v autoškole to vyladíš a budeš jak profesionál :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...