Začínáme s Autoškolou
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@traktorka ty jo si dobra
ja mam nervy při couvání s autem natož z přívěsem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@traktorka píše:
@Michaela23 to je vlek za osobák, ale couvat mezi autama to je psycho@Hejhulka25 no to jooo, ale ten vlek se pořad někam natačí a jak to o kousek ujede, tak už to zase nevytočim. Hele holky sranda, testy už jsem dala několikrát, ale několikrát taky ne
. Jinak krvacím pořád a to už začínám 20 týden
, tam bude asi do porodu
neřekly ti, čím to je? nemáš třeba vcestnou placentu?
s tím vlekem ti to nezávidím, l pro mě je couvání s autem španělská vesnice ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já právě s couváním autem v pohode, ale tohle to je teda šílené
.
No placentu mam dole nizko. Krvacím pořád, rano vždy plna misa krve. Ale zajimave, že hematom je porad stejnej ![]()
začala jsem pít ten čaj kontryhelový a dobrý. Ale jak přestanu, tak zase znova ![]()
- Citovat
- Upravit
@Hejhulka25 píše:
mě pomáhá, říct si, že nahoru-doprava je vlastně směrem kam chci zatočit a dolů-doleva je zase blíž k levé straně-chápeš?
Jj, však já to do včerejška dělala úplně stejně a nikdy jsem s tím problém neměla!
To teprv fakt včera nějakej zkrat a instruktor, ten se celou dobu tlemil, prej „Jarino, ty mě přivedeš do hrobu, buď se vysekáme, nebo chcípnu smíchy“ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak při dnešní zkušebním testu už bych uspěla
teď jen zvládnout praxi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucka91 píše:
Tak při dnešní zkušebním testu už bych uspělateď jen zvládnout praxi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já si nakonec testy a zkoušky (řízení) nechám na jindy. V pondělí žádný totiž nebudou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rajada píše:
Já si nakonec testy a zkoušky (řízení) nechám na jindy. V pondělí žádný totiž nebudou
jak to? to je škoda, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@xenaR @Hejhulka25 no snad jo, dnes mám první hodinu teda jen teorii. A včera mě přítel vzal na zkušební jízdu a musím říct že jsem byla vyklepaná teda pořádně ale zároveň mě to hrozně bavilo a dokonce chápu řazení
a nezapomínám na spojku jen to rozjíždění musím nějak zkoordinovat moc rychle totiž pouštím spojku. tak snad to bude dobré časem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucka91 píše:
@xenaR @Hejhulka25 no snad jo, dnes mám první hodinu teda jen teorii. A včera mě přítel vzal na zkušební jízdu a musím říct že jsem byla vyklepaná teda pořádně ale zároveň mě to hrozně bavilo a dokonce chápu řazenía nezapomínám na spojku jen to rozjíždění musím nějak zkoordinovat moc rychle totiž pouštím spojku. tak snad to bude dobré časem
prosímtě poprvé, co bys čekala? hlavní je, že tě to baví, to ti i půjde, já mám motivaci, že chci prostě řídit naše auto a řízení mě baví, to mě myslím žene dopředu
já teorii vůbec mít nebudu, nestíhám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hejhulka25
no, já mám teď, když to řeknu zkráceně, maličko hektické období, takže přemýšlím, co z těch „nutných“ věcí mohu vypustit a co mohu neřešit. No a myslela jsem, že autoškola až tak nespěchá, takže ty jízdy si můžu odjet jindy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rajada píše:
@Hejhulka25
no, já mám teď, když to řeknu zkráceně, maličko hektické období, takže přemýšlím, co z těch „nutných“ věcí mohu vypustit a co mohu neřešit. No a myslela jsem, že autoškola až tak nespěchá, takže ty jízdy si můžu odjet jindy
hlavně abys byla v pohodě psychicky, to je nejdůležitější ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hejhulka25 teorie není poviná?
@Lucka91 no vidíš šak v autoškole to vyladíš a budeš jak profesionál ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Michaela23 to je vlek za osobák, ale couvat mezi autama to je psycho
@Hejhulka25 no to jooo, ale ten vlek se pořad někam natačí a jak to o kousek ujede, tak už to zase nevytočim. Hele holky sranda, testy už jsem dala několikrát, ale několikrát taky ne
. Jinak krvacím pořád a to už začínám 20 týden
, tam bude asi do porodu