Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@EMicina nedělají mrtvýho brouka. Pracujou na opravách věcí, na které se tu stěžovalo…už pár úprav proběhlo a na dalších se dělá…jen to prostě nejde z minuty na minutu, no… ![]()
@Mar__tanka1983 píše:
@EMicina nedělají mrtvýho brouka. Pracujou na opravách věcí, na které se tu stěžovalo…už pár úprav proběhlo a na dalších se dělá…jen to prostě nejde z minuty na minutu, no…
Proto sem nemůžou napsat ani jednu větu? Když je tolik negativních ohlasů, tak nejjednodušší by bylo vrátit to zpět.
@Mar__tanka1983 stačilo nic neměnit, taková prasárna
Tohle někdo odevzdat v práci tak je v lepším případě bez prémií
Všude bílá, to i málo inteligentní osobě dojde že to je příšernost
Možná mohli udělat černé pozadí ![]()
@Mar__tanka1983 píše:
@EMicina nedělají mrtvýho brouka. Pracujou na opravách věcí, na které se tu stěžovalo…už pár úprav proběhlo a na dalších se dělá…jen to prostě nejde z minuty na minutu, no…
a myslíš, že pracují na drobných opravách nebo řeší to nejpodstatnější? za mě je zbytečné řešit drobnosti, když se to díky bílé barvě a podsvícení nedá skoro číst a oči začínají bolet po 10 minutách. To je mi pak úplně fuk, jestli je anonymní kytka fialová nebo růžová ![]()
@aiwwa no co čekají až to lidi přestanou řešit, ta bílá barva je ale brutální ![]()
A ty kytky měnili proč? Vždyt jsou hnusné
Měnit se má max na co lidi upozornují ne to co bylo ok. Ale tak to je vždy, změny jen k horšímu ![]()
@salamio píše:
Pravá část záhlaví je taky boží.
Moderní kabátek. ![]()
@Markéta80 píše:
A ty kytky měnili proč? Vždyt jsou hnusnéMěnit se má max na co lidi upozornují ne to co bylo ok. Ale tak to je vždy, změny jen k horšímu
Přesně redesign kytek?!
@Mar__tanka1983 píše:
ty úpravy ale dělají IT ne adminky. Takže tohle jsou dost trapný výmluvy. A kdyby tam byli kompetentní osoby, tak by vrátili pů. vodní vzhled a tenhle nový IT týmu omlátili o hlavu.
@Bubla Bůčková píše:
Přesně redesign kytek?!
hlavně ty původní kytky dělali nedávno
@ivašot. vím o tom a už jsem to včera hlásila
A dneska se raději připomněla, adminky toho mají nad hlavu ![]()
@aiwwa píše:
Jojo za chvíli sem hodí odkaz na oční kliniky a fertig.
Myslíš že jako náš nejoblíbenější majitel ze všech si krom IVF klinik začal pořizovat i oční kliniky a potřebuje klienty, jo? ![]()
Příspěvek upraven 02.10.19 v 10:31
@Mar__tanka1983 píše:
@ivašot. vím o tom a už jsem to včera hlásilaA dneska se raději připomněla, adminky toho mají nad hlavu
tak když na tebe jako jedinou tady dají, tak jim prosím řekni, že v první řadě musí urychleně vyřešit to pozadí, zbytek ať pak řeší za pochodu. Tohle mělo být už dávno upravený, hned jak jsme včera ráno začali hlásit, že se to nedá a bolí z toho oči a hlava.
Příspěvek upraven 02.10.19 v 10:30