Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@unuděná píše:
@krtek93 Určitě, mrkej- už tu nejsou ta svítivě červená tlačítka „přidat příspěvek“, změnili vizualizaci citací i ikony pro uživatele bez obrázku.
Červený tlačítka jsem myslim vůbec nestihla, jen jsem o nich zpětně četla. Mně přijde, že „něco“ udělali s nickem - je líp vidět - a s postranní lištou s novýma diskusema a příspěvkama, je to nějaké přehlednější. I mi to přijde míň „roztažený“ a podpisy a metříky jsou příčetnější… Prostě včera to byl výrazně větší guláš mi přijde. Tak uvidíme, jak se to vyvine. každopádně pořád to moc tluče do očí (s tím snad něco udělají?) a kytky se mi nelíbí (na což si asi budeme muset zvyknout)
A mám AdBlock, takže netušim, jak moc otravujou reklamy, k tomu se nevyjadřuju.
@unuděná píše:
Vždyť tu proběhla spousta změn kritizovaného designu…Za mě dobrý, přišla jsem pochválit, že všechny vytknuté věci admini změnili k lepšímu
nic nevidím, asi si vezmu brýle ![]()
@lucenka píše:
ale pořad mizí lišta zmínit/citovat/nahlásit, pořád nezměnili to nejhorší a to bílé pozadí s černým písmem, pořád je jednou slpoupeček nových diskuzí nalevo a jindy napravo, oddělení podpisu taky nic moc, oddělení jednotlivých příspěvků pořád mizerný, katastrofální kytky, avatar anonymu. Tohle je prostě design, co se měl stáhnout a znovu ho spustit třeba za 14 dnů, až to upraví a ne to dělat za pochodu.
Ale takhle zase mají naše reakce hned a můžou na ně reagovat. Kdyby to stahli a vypustili za týden s drobnýma úpravama, nikdo žádnou změnu k lepšímu nezaznamená a všichni prostě budou opět psát jen „ne, pořád stejně blbý“, i když tam ty změny budou ![]()
@mojmira píše:
nic nevidím, asi si vezmu brýle
Jak jsem psala, už tu nejsou ta svítivě červená tlačítka „přidat příspěvek“ pod každým jedním příspěvkem, změnili vizualizaci citací i ikony pro uživatele bez obrázku. Nevím, jestli jsi viděla ten prvopočáteční guláš, protože jestli ano, nelze si toho nevšimnout ![]()
@unuděná píše:
@krtek93 Souhlas. Lepší, ale pořád amatérské.
A teď koukám, že citace vypadá taky líp. Nic to ovšem nemění na tom, že nechápu (obecně) tu potřebu šťourat do fungujících věcí a nahrazovat je výrazně horší (minimálně podle reakcí uživatelů) verzí ![]()
@unuděná píše:
Přišli ti lepší ty androgynní obrázky uživatelů? Ta svítivě červená tlačítka? Hele, sorry, ale aspoň něco.Jinak samozřejmě souhlasím, že to má k dokonalosti dost daleko, ale už se na to dá koukat bez infarktu.
Nic takového jsem nikde nepsal, ale respektuji tvůj způsob argumentace, i když je chorý.
No vida, takže jsme se posunuli od „změnili všechno“ ke „změnili aspoň něco“, to už je lepší.
@salamio Napsala jsem, že změnili skoro všechno, co jsme jim v začátku vytknuli. To, že nezasáhnou do velikosti a rozložení reklamy je jasné
A píšeš, jako bys sežral šalamounovo houno, s lidmi jako ty velmi nerada komunikuji. Pěkný den.
@salamio Nelže. Citace jsou oddělené modrou linkou a viditelné je to slušně, to je fakt jen o zvyku, podpisy jsou v jiném odstínu, velikost písma je menší než včera, avatar v ikoně je jiný, červený do očí bijící „přidat příspěvek“ zmizelo.
Uznávám, že bílá barva v pozadí vadí nejvíc, a že s ní se ještě nic neudělalo, ale neříkej, že žádné změny nenastaly… ![]()
@unuděná píše:
@salamio Napsala jsem, že změnili skoro všechno, co jsme jim v začátku vytknuli. To, že nezasáhnou do velikosti a rozložení reklamy je jasnéA píšeš, jako bys sežral šalamounovo houno, s lidmi jako ty velmi nerada komunikuji. Pěkný den.
Najdeš mi prosím v tomto svém příspěvku výraz „skoro všechno“?
@unuděná píše:
Vždyť tu proběhla spousta změn kritizovaného designu…Za mě dobrý, přišla jsem pochválit, že všechny vytknuté věci admini změnili k lepšímu
@Lalelale já třeba ve firefoxu mám na cca 80% stránky emimino a jen na bocích třícentimetrové lišty (bílé, protože adblock) ![]()
@Lalelale píše:
@Regina Hero to si děláš srandu ne?oni mají reklamy velikosti dvou třetin webu? Bez přehánění aspon v chromu to tak je. Emimino zabírá pouze třetinu stránky, zbytek bílo. Ano mám adblock
dala jsem si taky adblock, teď tam mám bílo, předtím tam byly reklamy… však si to zkus, nahoře na stránce máš přece tu ikonku adblocku, dá se vypnout… a uvidíš…
@Mar__tanka1983 píše:
@salamio Nelže. Citace jsou oddělené modrou linkou a viditelné je to slušně, to je fakt jen o zvyku, podpisy jsou v jiném odstínu, velikost písma je menší než včera, avatar v ikoně je jiný, červený do očí bijící „přidat příspěvek“ zmizelo.Uznávám, že bílá barva v pozadí vadí nejvíc, a že s ní se ještě nic neudělalo, ale neříkej, že žádné změny nenastaly…
To jsem nikde neřekl, pokud ano, budu rád, když mi to najdeš. Řekl jsem jen, že neopravili všechno, jak prohlásila @unuděná .
Dobrý den,
velmi děkuji za skvělé příspěvky v této diskusi. Chyby ladíme a nad funkcemi se zamýšlíme. Abych shrnula, co jsme za posledních 24 hodin od spuštění upravili nebo opravili, případně dále plánujeme:
Opravujeme průběžně i spousty drobnějších chybek a věříme, že najdeme společně něco, co bude vyhovovat co největšímu počtu našich diskutérek.
Díky všem za připomínky i trpělivost ![]()
Za tým adminek,
Josefina
@Mar__tanka1983 píše:
@salamio Nelže. Citace jsou oddělené modrou linkou a viditelné je to slušně, to je fakt jen o zvyku, podpisy jsou v jiném odstínu, velikost písma je menší než včera, avatar v ikoně je jiný, červený do očí bijící „přidat příspěvek“ zmizelo.Uznávám, že bílá barva v pozadí vadí nejvíc, a že s ní se ještě nic neudělalo, ale neříkej, že žádné změny nenastaly…
Myslíš u těch citací tu tenkou téměř neviditelnou linku? Měla by být výraznější, tohle je o ničem.