Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jinak s těmi kytičkami s Vámi souhlasím, taky se mi líbily víc ty jemnější, jsem zarytý romantik. Obávám se ale, že i přes můj lobbing s kytkami nehnu ![]()
Krásný den
Diana ![]()
@lucenka píše:
mám… takže teDˇto bez adblocku vypadá tak, že je diskuze, vedle ní obří reklama a pak teprve ten sloupeček s novými tématy?
jj
@Lara Farseer pokud vím, sledování emailem se zrušilo jako takové (minimálně se o tom přemýšlelo), že tahle funkce není příliš používanéá skoro všichni používali vložení diskuse do oblíbených, kde to pak ťuklo v upozorněních ![]()
Příspěvek upraven 02.10.19 v 12:51
@unuděná píše:
@smutny klaun2 Mluvím o něčem úplně jiném. Proběhlo tu spousta změn od včerejšího spuštění nového designu. Téměř vše, co bylo námi vytčeno je opravené k lepšímu.
Ty seš převlečenej amatér - návrhář, který v tom má prsty? Mně tady vadí ledacos, ale nejvíc ten přístup, nelogičnost, zvýšení počtu kliků než se někam dostanu a hlavně zvýšení objemu přenášených dat. To je stejné, jako když se zvýší exhalace v ovzduší.
@krtek93 píše:
Jo, ktyky mi ze všeho nejvíc připomínaj značky dětí ve školceA hlavně mi nějak víc splývaj než ty původní.
jééé, ale náhodou, klasické („komunistické“) dětské značky ze školky (autíčko, balón, sluníčko) vždyť to by bylo krásný ![]()
@smurfka píše:
jj
a je i obrovská reklama na úvodní stránce diskuzí? Protože tu já vidím takhle, nejdrřív nalevo sloupeček s novými tématy, vedle obří bílá plocha a teprve někde dole celkový přehled diskuzí (u těch mi teda vadí, že tam není vidět, kdy se tam naposled založilo nové téma, takže ty záložky musí člověk rozklikávat jak trubka)
@admin takhle to vypadá v prohlížeči Opera na počítači. Na jiném prohlížeči to vypadá líp. @admin
Příspěvek upraven 02.10.19 v 13:30
@free333 píše:
@adminA co udělat soutěž pro uživatelky na návrhy kytek, když už ty staré nemohou být?
Uživatelé by pak sami hlasovali pro výherce…
Např. já ted hodně kreslím kytičky všeho druhu, mám i nové pastelky, moc pěkné, kytek mohu namalovat kolik si řeknete, navíc já umím i kaktusy…
já to taky nadhodila a adminkám se ten nápad líbil. Tak uvidíme, uvidíme ![]()
Tahle hnusná verze diskuzí už bude na stálo? Nešla by vrátit původní verze. Tohle je šílený, ošklivý a nehezký ![]()
@Salorka píše:
Tahle hnusná verze diskuzí už bude na stálo? Nešla by vrátit původní verze. Tohle je šílený, ošklivý a nehezký
Bohužel nešlo, ale proč nešlo, to se stejně nedozvíme. ![]()
@Mar__tanka1983 píše:
já to taky nadhodila a adminkám se ten nápad líbil. Tak uvidíme, uvidíme
Pred chvilkou adminka odpovedela, ze kytky zmenit nepujdou…
@Lara Farseer
Tak jsem to zjistila. Je link na odhlášení přímo v emailu, který Vám přijde. Potom už by Vám ty maily neměly chodit. Vyzkoušejte a dejte vědět, jestli to funguje.
Díky
Diana ![]()
@admin píše:
Jinak s těmi kytičkami s Vámi souhlasím, taky se mi líbily víc ty jemnější, jsem zarytý romantik. Obávám se ale, že i přes můj lobbing s kytkami nehnu![]()
Krásný den
Diana
To je škoda. Tyhle kytky splývají jedna s druhou a tím pádem postrádají původní smysl odlišit od sebe anonymní.
@lucenka píše:
a je i obrovská reklama na úvodní stránce diskuzí? Protože tu já vidím takhle, nejdrřív nalevo sloupeček s novými tématy, vedle obří bílá plocha a teprve někde dole celkový přehled diskuzí (u těch mi teda vadí, že tam není vidět, kdy se tam naposled založilo nové téma, takže ty záložky musí člověk rozklikávat jak trubka)
ne..já to mám takhle..normálně vše navazuje..jen teda napravo je reklama a nové diskuze až uprostřed stránky - to už se mi do fotáku nevlezlo..
@admin otevřu kteroukoliv kategorii a vyskočí na mě Zatím není v této kategorii přidána žádná recenze. Prosíme přidejte ji » ![]()