Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@admin chtěla jsem kouknout na něco do recenzí a nic tam není. Nevím, jestli je to těmi změnami, ale šlo by to vyřešit? ![]()
Hele kdyby změnili ještě kytky a avatara..tak už by jim z nového nezůstalo nic..
to se přece nemůže..to by pak opravdu přiznali, že vše bylo k ničemu.. ![]()
A co udělat soutěž pro uživatelky na návrhy kytek, když už ty staré nemohou být? ![]()
Uživatelé by pak sami hlasovali pro výherce…
Např. já ted hodně kreslím kytičky všeho druhu, mám i nové pastelky, moc pěkné, kytek mohu namalovat kolik si řeknete, navíc já umím i kaktusy… ![]()
@free333 píše:
Připomíná mi vagínu po 4 porodech pětikilových dětí, která chce někoho kousnout…
Nejsi jediná.
@zuzikka Dobrý den,
co přesně se Vám nezobrazuje? Já když to otevřu vidím všechno normálně.
Děkuji za upřesnění
Diana ![]()
@krtek93
Dobrý den,
horní lišta by měla fungovat normálně, testovala jsem to. Stále Vám nefunguje?
hezký den
Diana ![]()
@admin ještě prosím vrátit sloupeček s novými diskuzemi na stejnou úroveň, jako je diskuze, kterou čtu. Opravdu mě nebaví při čtení diskuze rolovat půl hodiny do prázdna, než najdu sloupeček s novými diskuzemi a příspěvky.
@Lara Farseer
Dobrý den,
to tlačítko se zrušilo, i když netuším proč. Zjistím Vám jak to bude bez něj fungovat, aby ta funkce byla zachována i bez tlačítka. Jak to zjistím dám vědět
Hezký den
Diana ![]()
@admin píše:
@krtek93
Dobrý den,horní lišta by měla fungovat normálně, testovala jsem to. Stále Vám nefunguje?
hezký den
Diana
Tak asi chyba v mém prohlížeči, otevřela jsem v Edge a tam to taky jde. Díky ![]()
@admin píše:
@Lara Farseer
Dobrý den,to tlačítko se zrušilo, i když netuším proč. Zjistím Vám jak to bude bez něj fungovat, aby ta funkce byla zachována i bez tlačítka. Jak to zjistím dám vědět
Hezký den
Diana
Moc děkuji, chodí mi teď totiž spousta mailů, protože jsme to párkrát zapomněla před odesláním příspěvku odtiknout.
@lucenka píše:
@admin ještě prosím vrátit sloupeček s novými diskuzemi na stejnou úroveň, jako je diskuze, kterou čtu. Opravdu mě nebaví při čtení diskuze rolovat půl hodiny do prázdna, než najdu sloupeček s novými diskuzemi a příspěvky.
to asi nejde, protože normálně tam bude reklama..
nemáš adblock? proto tam máš bílo?
@smurfka píše:
Hele kdyby změnili ještě kytky a avatara..tak už by jim z nového nezůstalo nic..
to se přece nemůže..to by pak opravdu přiznali, že vše bylo k ničemu..
@smurfka píše:
to asi nejde, protože normálně tam bude reklama..
nemáš adblock? proto tam máš bílo?
mám… takže teDˇto bez adblocku vypadá tak, že je diskuze, vedle ní obří reklama a pak teprve ten sloupeček s novými tématy? ![]()
@stinga píše:![]()
![]()
ještě změnit, aby na jedné obrazovce bylo víc příspěvků než dva
nevím ale já jich tam mám dost
teda na kompu.
.
na mobilu mám zatím starou verzi… ![]()