Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Regina Hero ajaj, nedočetla jsem poslední stránku…
tak škoda, no…doufaly sme, že by to šlo… ![]()
@Mar__tanka1983 píše:
já to taky nadhodila a adminkám se ten nápad líbil. Tak uvidíme, uvidíme
To by bylo hezké…
Protože tyhle kytky jsou takové podobné, chce to, aby byly víc zapamatovatelné… ![]()
Mohu se ještě zeptat, uzavřené skupiny zůstanou tak jak jsou v původní verzi anebo se také něco chystá? ![]()
@Mar__tanka1983
Já mám u nového příspěvku v diskusi defaultně zaškrtnuto „Zasílat reakce na email“ a když na to zapomenu nebo to odesílám z mobilu, kde to vidět není, tak mi pak krom notifikací na webu chodí i emaily.
@free333 píše:
@adminMohu se ještě zeptat, uzavřené skupiny zůstanou tak jak jsou v původní verzi anebo se také něco chystá?
také bych to ráda věděla, ale raději jsem se nezeptala, abych to nepřipomínala
@smurfka píše:
ne..já to mám takhle..normálně vše navazuje..jen teda napravo je reklama a nové diskuze až uprostřed stránky - to už se mi do fotáku nevlezlo..
Ah, tak to mají něco špatně nastaveného pro Operu ![]()
@Lara Farseer píše:
@Mar__tanka1983
Já mám u nového příspěvku v diskusi defaultně zaškrtnuto „Zasílat reakce na email“ a když na to zapomenu nebo to odesílám z mobilu, kde to vidět není, tak mi pak krom notifikací na webu chodí i emaily.
ajo…já to tam nemám zaškrtlé…a to ti to tam visí v každé diskusi?
to by asi být nemělo, ne… @admin
Příspěvek upraven 02.10.19 v 17:21
@smurfka píše:
nevím ale já jich tam mám dostteda na kompu.
![]()
.
na mobilu mám zatím starou verzi…
tak já mám na kompu 2 a půl příspěvku přes celou obrazovku, na původním vzhledu jich bylo minimálně 8
@Salorka píše:
Tahle hnusná verze diskuzí už bude na stálo? Nešla by vrátit původní verze. Tohle je šílený, ošklivý a nehezký
Souhlasím.
Se vším souhlasím.
Od adminek a jejich ajťáka je to skvělý tah. vyplodí něco hnusného a nefungujícího. Je založena diskuse, některé ty nefungující prvky milostivě opraví… a to staré, fungující zašlapou a zadupou a bude v provozu tenhle paskvil.
Původní verzi adminky radostně pohřbily.
@zuzikka Jejej už to vidím, hlásím chybu na technické a určitě to brzy opraví. Děkuji za Vaši bdělost.
Jinak ke kytičkám napsala jsem, že nevím, že si myslím, že se s tím nehne, ale třeba jo, naděje umírá poslední a rozhodně jsem pro hezčí kytičky.
Krásný den
Diana
@admin píše:
@zuzikka Jejej už to vidím, hlásím chybu na technické a určitě to brzy opraví. Děkuji za Vaši bdělost.Jinak ke kytičkám napsala jsem, že nevím, že si myslím, že se s tím nehne, ale třeba jo, naděje umírá poslední a rozhodně jsem pro hezčí kytičky.
Krásný den
Diana
Ty původní květiny u anonymů byl dobrý nápad. A protože byl dobrý, jsou vymyšleny paskvilácké kytky. Ani ty kytky nešlo nechat? Opravdu se osvědčily. Ne nešlo, právě proto, že se osvědčily.
@Mar__tanka1983
Hm, mrknu teda do svýho nastavení, možná to tam mám někde uložený… nějak mě nenapadlo to řešit, vždycky jsem si to pak vypla přes to tlačítko nahoře v diskusi…