Vzhled emimina

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31318
2.10.19 12:54

@Regina Hero ajaj, nedočetla jsem poslední stránku…
tak škoda, no…doufaly sme, že by to šlo… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40780
2.10.19 12:55
@Mar__tanka1983 píše:
já to taky nadhodila a adminkám se ten nápad líbil. Tak uvidíme, uvidíme ;)

To by bylo hezké…

Protože tyhle kytky jsou takové podobné, chce to, aby byly víc zapamatovatelné… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40780
2.10.19 12:56

@admin

Mohu se ještě zeptat, uzavřené skupiny zůstanou tak jak jsou v původní verzi anebo se také něco chystá? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3990
2.10.19 12:57

@admin
Dobrý den,
děkuji, funguje :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3990
2.10.19 12:59

@Mar__tanka1983
Já mám u nového příspěvku v diskusi defaultně zaškrtnuto „Zasílat reakce na email“ a když na to zapomenu nebo to odesílám z mobilu, kde to vidět není, tak mi pak krom notifikací na webu chodí i emaily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140245
2.10.19 13:05
@free333 píše:
@adminMohu se ještě zeptat, uzavřené skupiny zůstanou tak jak jsou v původní verzi anebo se také něco chystá? ;)

také bych to ráda věděla, ale raději jsem se nezeptala, abych to nepřipomínala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
2.10.19 13:07
@smurfka píše:
ne..já to mám takhle..normálně vše navazuje..jen teda napravo je reklama a nové diskuze až uprostřed stránky - to už se mi do fotáku nevlezlo..

Ah, tak to mají něco špatně nastaveného pro Operu  :zed:

• Citovat
  • Upravit
3990
2.10.19 13:07

@admin
Potvrzuji - funguje. Moc děkuju.  :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31318
2.10.19 13:08
@Lara Farseer píše:
@Mar__tanka1983
Já mám u nového příspěvku v diskusi defaultně zaškrtnuto „Zasílat reakce na email“ a když na to zapomenu nebo to odesílám z mobilu, kde to vidět není, tak mi pak krom notifikací na webu chodí i emaily.

ajo…já to tam nemám zaškrtlé…a to ti to tam visí v každé diskusi? :think: to by asi být nemělo, ne… @admin

Příspěvek upraven 02.10.19 v 17:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80079
2.10.19 13:11
@smurfka píše:
nevím ale já jich tam mám dost :think: teda na kompu. :think: :nevim:.
na mobilu mám zatím starou verzi… :think:

tak já mám na kompu 2 a půl příspěvku přes celou obrazovku, na původním vzhledu jich bylo minimálně 8

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22602
2.10.19 13:11
@Salorka píše:
Tahle hnusná verze diskuzí už bude na stálo? Nešla by vrátit původní verze. Tohle je šílený, ošklivý a nehezký :roll:

Souhlasím.
Se vším souhlasím.
Od adminek a jejich ajťáka je to skvělý tah. vyplodí něco hnusného a nefungujícího. Je založena diskuse, některé ty nefungující prvky milostivě opraví… a to staré, fungující zašlapou a zadupou a bude v provozu tenhle paskvil.
Původní verzi adminky radostně pohřbily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21047
2.10.19 13:12

@zuzikka Jejej už to vidím, hlásím chybu na technické a určitě to brzy opraví. Děkuji za Vaši bdělost.

Jinak ke kytičkám napsala jsem, že nevím, že si myslím, že se s tím nehne, ale třeba jo, naděje umírá poslední a rozhodně jsem pro hezčí kytičky.

Krásný den

Diana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80079
2.10.19 13:13

@admin ať vrátí celou starou verzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22602
2.10.19 13:14
@admin píše:
@zuzikka Jejej už to vidím, hlásím chybu na technické a určitě to brzy opraví. Děkuji za Vaši bdělost.

Jinak ke kytičkám napsala jsem, že nevím, že si myslím, že se s tím nehne, ale třeba jo, naděje umírá poslední a rozhodně jsem pro hezčí kytičky.

Krásný den

Diana

Ty původní květiny u anonymů byl dobrý nápad. A protože byl dobrý, jsou vymyšleny paskvilácké kytky. Ani ty kytky nešlo nechat? Opravdu se osvědčily. Ne nešlo, právě proto, že se osvědčily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3990
2.10.19 13:14

@Mar__tanka1983
Hm, mrknu teda do svýho nastavení, možná to tam mám někde uložený… nějak mě nenapadlo to řešit, vždycky jsem si to pak vypla přes to tlačítko nahoře v diskusi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová