Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dá se to nějak roztáhnout na celou stránku, abych neměla jen sloupec emimina uprostřed a kolem všude bílé místo resp. reklamu?
@Keyllah píše:
a nějaký svůj názor mít můžeme? nebo se nějak vyjádřit smíme?![]()
myslím, že jsme to pochopily už včera, tobě se to líbí, líbí a líbí…to pochopil každýale může prosím i my vyjádřit svůj názor na to, jestli se nám to líbí či nikoli?
Pokud nechceš znát názor jiných na barvu kuchyně, tak se jich raději neptej, opačný názor než je ten tvůj zrovna dobře neneseš, tak je jistota se raději neptat
Názor vyjadřujete, to je v pořádku, jen si myslím, že to je tak všechno, co s tím zde můžete udělat. Ale pokud chcete tlouct prázdnou slámu, tak proč ne. Ostatně proto to tady funguje a dobře se na tom vydělává.
![]()
A ano, mně názor ostatních na mou kuchyň nezajímá ani náhodou
@aiwwa píše:
Dá se to nějak roztáhnout na celou stránku, abych neměla jen sloupec emimina uprostřed a kolem všude bílé místo resp. reklamu?
myslím že nedá…protože realně tam je prostě reklama..to že má někdo adblock a nezobrazuje se mu, je jiná věc. ale na té stránce je to prostě místo pro reklamu a tak tam nejde dát něco jiného ![]()
@Mango_Lassi píše:
Názor vyjadřujete, to je v pořádku, jen si myslím, že to je tak všechno, co s tím zde můžete udělat. Ale pokud chcete tlouct prázdnou slámu, tak proč ne. Ostatně proto to tady funguje a dobře se na tom vydělává.![]()
pak je ale zbytečné se nad našim vyjadřováním názorů rozčilovat, nemyslíš?
psala jsi to tu už asi 4 krát a pokaždé dost srozumitelně a bylo to pochopeno, jen si s tím dovolily některé nesouhlasit ![]()
@aiwwa píše:
bez adblocku to vypadá nějak takhle a ten sloupec s novými tématy je až hooodně vpravo dole pod reklamouPříspěvek upraven 02.10.19 v 13:39
No fuj, ještě, že mám reklamy vypnuté
@aiwwa píše:
Za deset minut 85 MB, dobrá práce![]()
![]()
nekoupil Babiš tu 4 síť…?
že by si připravoval půdu..
@Keyllah píše:
pak je ale zbytečné se nad našim vyjadřováním názorů rozčilovat, nemyslíš?psala jsi to tu už asi 4 krát a pokaždé dost srozumitelně a bylo to pochopeno, jen si s tím dovolily některé nesouhlasit
Jeee, já bych ti tak odpověděla a mohly jsme mít nekonečnou debatu, ale bohužel mě přestalo emimčo platit za hádky. Smůla, no.. V zásadě máš pravdu ![]()
@Dixies píše:
No fuj, ještě, že mám reklamy vypnuté
takže tam místo toho máš taky bílou plochu nebo jak?
@Keyllah píše:
pak je ale zbytečné se nad našim vyjadřováním názorů rozčilovat, nemyslíš?psala jsi to tu už asi 4 krát a pokaždé dost srozumitelně a bylo to pochopeno, jen si s tím dovolily některé nesouhlasit
@aiwwa píše:
já jo a je to teda zářící bílá poušť. Jako si lepší než reklama vedle reklamy, ale nemuselo by to tak zářit ![]()
přemýšlím, jestli právě to není účel...…...abychom neoslepli tak raději všichni zapneme reklamy
![]()
@aiwwa píše:
nemám reklamy, mám bílou plochu
@Popeladym píše:
To teda jo.
to jsem dřív nevyplácala za celý den a to nelezu jen na emimino