Vzhled emimina

Napsat příspěvek
Velikost písma:
116170
2.10.19 13:52

Dá se to nějak roztáhnout na celou stránku, abych neměla jen sloupec emimina uprostřed a kolem všude bílé místo resp. reklamu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
2.10.19 13:52
@Keyllah píše:
a nějaký svůj názor mít můžeme? nebo se nějak vyjádřit smíme? ;) :mrgreen:
myslím, že jsme to pochopily už včera, tobě se to líbí, líbí a líbí…to pochopil každý ;) ale může prosím i my vyjádřit svůj názor na to, jestli se nám to líbí či nikoli? ;) Pokud nechceš znát názor jiných na barvu kuchyně, tak se jich raději neptej, opačný názor než je ten tvůj zrovna dobře neneseš, tak je jistota se raději neptat ;)

Názor vyjadřujete, to je v pořádku, jen si myslím, že to je tak všechno, co s tím zde můžete udělat. Ale pokud chcete tlouct prázdnou slámu, tak proč ne. Ostatně proto to tady funguje a dobře se na tom vydělává. :lol: :mrgreen:
A ano, mně názor ostatních na mou kuchyň nezajímá ani náhodou

• Citovat
  • Upravit
116170
2.10.19 13:54

Za deset minut 85 MB, dobrá práce :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
@aiwwa píše:
Dá se to nějak roztáhnout na celou stránku, abych neměla jen sloupec emimina uprostřed a kolem všude bílé místo resp. reklamu?

myslím že nedá…protože realně tam je prostě reklama..to že má někdo adblock a nezobrazuje se mu, je jiná věc. ale na té stránce je to prostě místo pro reklamu a tak tam nejde dát něco jiného :think:

• Citovat
  • Upravit
41196
@Mango_Lassi píše:
Názor vyjadřujete, to je v pořádku, jen si myslím, že to je tak všechno, co s tím zde můžete udělat. Ale pokud chcete tlouct prázdnou slámu, tak proč ne. Ostatně proto to tady funguje a dobře se na tom vydělává. :lol: :mrgreen:

pak je ale zbytečné se nad našim vyjadřováním názorů rozčilovat, nemyslíš? ;) psala jsi to tu už asi 4 krát a pokaždé dost srozumitelně a bylo to pochopeno, jen si s tím dovolily některé nesouhlasit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19290
@aiwwa píše:
bez adblocku to vypadá nějak takhle a ten sloupec s novými tématy je až hooodně vpravo dole pod reklamouPříspěvek upraven 02.10.19 v 13:39

No fuj, ještě, že mám reklamy vypnuté

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
2.10.19 13:55
@aiwwa píše:

nekoupil Babiš tu 4 síť…? :think: že by si připravoval půdu..

• Citovat
  • Upravit
5653
2.10.19 13:56
@aiwwa píše:

8o To teda jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
2.10.19 13:58
@Keyllah píše:
pak je ale zbytečné se nad našim vyjadřováním názorů rozčilovat, nemyslíš? ;) psala jsi to tu už asi 4 krát a pokaždé dost srozumitelně a bylo to pochopeno, jen si s tím dovolily některé nesouhlasit ;)

Jeee, já bych ti tak odpověděla a mohly jsme mít nekonečnou debatu, ale bohužel mě přestalo emimčo platit za hádky. Smůla, no.. V zásadě máš pravdu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
116170
2.10.19 13:59
@Dixies píše:
No fuj, ještě, že mám reklamy vypnuté

takže tam místo toho máš taky bílou plochu nebo jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
2.10.19 14:00
@Keyllah píše:
pak je ale zbytečné se nad našim vyjadřováním názorů rozčilovat, nemyslíš? ;) psala jsi to tu už asi 4 krát a pokaždé dost srozumitelně a bylo to pochopeno, jen si s tím dovolily některé nesouhlasit ;)
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
41196
2.10.19 14:01
@aiwwa píše:

já jo a je to teda zářící bílá poušť. Jako si lepší než reklama vedle reklamy, ale nemuselo by to tak zářit :think:
přemýšlím, jestli právě to není účel...…...abychom neoslepli tak raději všichni zapneme reklamy :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140240
2.10.19 14:02
@aiwwa píše:

nemám reklamy, mám bílou plochu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116170
2.10.19 14:02
@Popeladym píše:
8o To teda jo.

to jsem dřív nevyplácala za celý den a to nelezu jen na emimino

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
2.10.19 14:06

Chcete mi říct, že nový vzhled má vliv na objem dat???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová