Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A nesla by zrusit ta mezera mszi prispevky? Je tam cara, velke bile misto, cara, dalsi mezera a datum. Ma to nejaky vyznam?
Dobré odpoledne všem ![]()
Na začátek hlavně díky všem za nasazení při odhalování chybek a psaní připomínek
!
Všimla jsem si, že tu párkrát zaznělo, že nová klasická verze „žere více dat“ při mobilním připojení. Vím, že by to tak nemělo být, ale vše jsem ještě jednou ověřila a potvrdila si tyto informace:
Snad jsem vám touto informací pomohla,
Krásný den všem ![]()
Josefina
@Keyllah píše:
a nějaký svůj názor mít můžeme? nebo se nějak vyjádřit smíme?![]()
myslím, že jsme to pochopily už včera, tobě se to líbí, líbí a líbí…to pochopil každýale může prosím i my vyjádřit svůj názor na to, jestli se nám to líbí či nikoli?
Pokud nechceš znát názor jiných na barvu kuchyně, tak se jich raději neptej, opačný názor než je ten tvůj zrovna dobře neneseš, tak je jistota se raději neptat
Presne.
Co se tyce nasich navrhu, nekolik jich akceptovali, takze tato debata zmysl samozrejme ma.
Diskuteri jsou svym spusobem spolutvurci diskuzi a neni nejmensi duvod, proc nevyjadrit nazor, pokud jim nekto nasloucha a naslouchani je na jedne strane slusnost a na druhe je i v zajmu webu, bez diskuteru web nebude fungovat.
Navic to neni po prve, v minulosti po vyjadreni nesouhlasu na reklamu na bulvarni spravy, emimino reklamu odstranilo. A bylo to taky proto, protoze se dost lidi proti tomu ozvalo a emimino jejich nazory neignorovalo.
Příspěvek upraven 02.10.19 v 18:09
@Klopotkova píše:
Přesně tak a proto prohlášení od @My Melody a nějaké Jany, že sem přestanou chodit a pokud se přidají i další uživatelé, že to tady zavřoubylo zcela mimo, vždy se zaregistrují úplně noví uživatelé a těm starým to holt nedá se tu minimálně sem tam nepřihlásit.
Spatne jsi to procetla, navrhovali jsme tydenni „strajk“
pokud by se zapojlo dost lidi, pokud ne, nemelo by to zmysl. Pokud by se hodne lidi pridalo a klesla by navstevnost, snad by to nejakej tlak mohlo vytvorit. Nastesti z tou hruzou ze vcerajska zacali (y) neco delat, snad dodelaji i ten zbytek.
@admin píše:
Dobrý den,na data jsem se ptala a prý od toho je mobilní verze, aby to data nežralo. Žere Vám to větší množství dat, i když používáte mobilní verzi, nebo jen při klasické?
Děkuji a přeji hezký den
Diana
Samozřejmě myslím klasickou verzi na PC.
@g.sandova píše:
Já jsem mobilní verzi teda vůbec nepřišla na chuť!
ja taky ne.
@admin píše:
Dobré odpoledne všem![]()
Na začátek hlavně díky všem za nasazení při odhalování chybek a psaní připomínek
!
Všimla jsem si, že tu párkrát zaznělo, že nová klasická verze „žere více dat“ při mobilním připojení. Vím, že by to tak nemělo být, ale vše jsem ještě jednou ověřila a potvrdila si tyto informace:
- klasická verze webu by měla „žrát“ stále stejně jako před redesignem - je určená hlavně pro wi-fi sítě a pevné připojení bez limitu FUP.
- mobilní verze webu je designovaná tak, aby vás nepřipravila o více dat, než je nutné. Pokud listujete webem, sežere vám zobrazení stránky diskuse třeba jen pár stovek kB.
- doporučuji nepoužívat klasickou verzi na mobilech v mobilním připojení. Kromě horší přehlednosti na menším zařízení vás může připravit o několikanásobek dat oproti verzi mobilní, a tak to bylo i před redesignem.
Snad jsem vám touto informací pomohla,
Krásný den všem
Josefina
Ovšem co mají dělat lidé jako já, kteří nemají pevný internet a jedou přes data i na PC? A rozhodně to po změně žere několikanásobně víc dat. Testovala jsem to a za deset minut 85 MB což při limitu 10 GB měsíčně obnáší vyčerpat data.za nějakých 19 hodin.
@aiwwa píše:
Ovšem co mají dělat lidé jako já, kteří nemají pevný internet a jedou přes data i na PC? A rozhodně to po změně žere několikanásobně víc dat. Testovala jsem to a za deset minut 85 MB což při limitu 10 GB měsíčně obnáší vyčerpat data.za nějakých 19 hodin.
A kolik ti to žralo před tím? Já na datech jedu skoro pořád, protože můj chlap se nesmí dozvědět, že chodím sem (na domácí WiFi je to vidět na routeru)
a prozatím v pohodě.
@Mango_Lassi píše:
A kolik ti to žralo před tím? Já na datech jedu skoro pořád, protože můj chlap se nesmí dozvědět, že chodím sem (na domácí WiFi je to vidět na routeru)a prozatím v pohodě.
No jestli to bylo zamýšleno jako odvykačka od Emimina, tak super
funguje to, protože kvůli pálení očí tady člověk nemůže být moc dlouho. Už jsem si hodněkrát říkala, že tu nebudu trávit tolik času. A ejhle, konečně přišel ten správný impuls! Navíc mi nějak splývají nicky, pořádně to nepřečtu, ta bleděmodrá na bílém pozadí není moc vidět(mám adblock).No a 2 příspěvky na stránku, to mě fakt neba pořád rolovat. Celý mě to už nějak neba ![]()
@Mango_Lassi píše:
A kolik ti to žralo před tím? Já na datech jedu skoro pořád, protože můj chlap se nesmí dozvědět, že chodím sem (na domácí WiFi je to vidět na routeru)a prozatím v pohodě.
Hele, za celý den na netu, což obnáší i práci, tak 200 až 300 MB, čistého času 4 až 5 hodin. Do měsíčního limitu 10 GB jsem se vždy vešla.
@admin dalo by se ještě prosím něco udělat s diskuzí u počítačový verze Opery? Protože v současné době to na daném prohlížeči vypadá naprosto strašně
Seznam všech diskuzí začíná až pod sloupečkem s novými diskuzemi a příspěvky.