Vzhled emimina

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucenka
2.10.19 16:08

@admin dalo by se ještě prosím něco udělat s diskuzí u počítačový verze Opery? Protože v současné době to na daném prohlížeči vypadá naprosto strašně :-( Seznam všech diskuzí začíná až pod sloupečkem s novými diskuzemi a příspěvky.

• Citovat
  • Upravit
19388
2.10.19 16:10

Já jsem mobilní verzi teda vůbec nepřišla na chuť!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21457
2.10.19 16:11

A nesla by zrusit ta mezera mszi prispevky? Je tam cara, velke bile misto, cara, dalsi mezera a datum. Ma to nejaky vyznam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20849
2.10.19 16:14

@lucenka Posílám na techniky.

hezký den

Diana :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
2.10.19 16:19
@admin píše:
@lucenka Posílám na techniky.

hezký den

děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
20849
2.10.19 16:46

Dobré odpoledne všem :kytka:

Na začátek hlavně díky všem za nasazení při odhalování chybek a psaní připomínek :kytka:!

Všimla jsem si, že tu párkrát zaznělo, že nová klasická verze „žere více dat“ při mobilním připojení. Vím, že by to tak nemělo být, ale vše jsem ještě jednou ověřila a potvrdila si tyto informace:

1. klasická verze webu by měla „žrát“ stále stejně jako před redesignem - je určená hlavně pro wi-fi sítě a pevné připojení bez limitu FUP.
  1. mobilní verze webu je designovaná tak, aby vás nepřipravila o více dat, než je nutné. Pokud listujete webem, sežere vám zobrazení stránky diskuse třeba jen pár stovek kB.
  1. doporučuji nepoužívat klasickou verzi na mobilech v mobilním připojení. Kromě horší přehlednosti na menším zařízení vás může připravit o několikanásobek dat oproti verzi mobilní, a tak to bylo i před redesignem.

Snad jsem vám touto informací pomohla,

Krásný den všem :mavam:

Josefina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18015
2.10.19 17:40
@Keyllah píše:
a nějaký svůj názor mít můžeme? nebo se nějak vyjádřit smíme? ;) :mrgreen:
myslím, že jsme to pochopily už včera, tobě se to líbí, líbí a líbí…to pochopil každý ;) ale může prosím i my vyjádřit svůj názor na to, jestli se nám to líbí či nikoli? ;) Pokud nechceš znát názor jiných na barvu kuchyně, tak se jich raději neptej, opačný názor než je ten tvůj zrovna dobře neneseš, tak je jistota se raději neptat ;)

Presne.
Co se tyce nasich navrhu, nekolik jich akceptovali, takze tato debata zmysl samozrejme ma.
Diskuteri jsou svym spusobem spolutvurci diskuzi a neni nejmensi duvod, proc nevyjadrit nazor, pokud jim nekto nasloucha a naslouchani je na jedne strane slusnost a na druhe je i v zajmu webu, bez diskuteru web nebude fungovat.
Navic to neni po prve, v minulosti po vyjadreni nesouhlasu na reklamu na bulvarni spravy, emimino reklamu odstranilo. A bylo to taky proto, protoze se dost lidi proti tomu ozvalo a emimino jejich nazory neignorovalo.

Příspěvek upraven 02.10.19 v 18:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18015
2.10.19 17:44
@Klopotkova píše:
Přesně tak a proto prohlášení od @My Melody a nějaké Jany, že sem přestanou chodit a pokud se přidají i další uživatelé, že to tady zavřou :mrgreen: bylo zcela mimo, vždy se zaregistrují úplně noví uživatelé a těm starým to holt nedá se tu minimálně sem tam nepřihlásit.

Spatne jsi to procetla, navrhovali jsme tydenni „strajk“ :) pokud by se zapojlo dost lidi, pokud ne, nemelo by to zmysl. Pokud by se hodne lidi pridalo a klesla by navstevnost, snad by to nejakej tlak mohlo vytvorit. Nastesti z tou hruzou ze vcerajska zacali (y) neco delat, snad dodelaji i ten zbytek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116210
2.10.19 17:45
@admin píše:
Dobrý den,

na data jsem se ptala a prý od toho je mobilní verze, aby to data nežralo. Žere Vám to větší množství dat, i když používáte mobilní verzi, nebo jen při klasické?

Děkuji a přeji hezký den

Samozřejmě myslím klasickou verzi na PC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18015
2.10.19 17:45
@g.sandova píše:
Já jsem mobilní verzi teda vůbec nepřišla na chuť!

ja taky ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116210
2.10.19 17:50
@admin píše:
Dobré odpoledne všem :kytka:

Na začátek hlavně díky všem za nasazení při odhalování chybek a psaní připomínek :kytka:!

Všimla jsem si, že tu párkrát zaznělo, že nová klasická verze „žere více dat“ při mobilním připojení. Vím, že by to tak nemělo být, ale vše jsem ještě jednou ověřila a potvrdila si tyto informace:

1. klasická verze webu by měla „žrát“ stále stejně jako před redesignem - je určená hlavně pro wi-fi sítě a pevné připojení bez limitu FUP.
  1. mobilní verze webu je designovaná tak, aby vás nepřipravila o více dat, než je nutné. Pokud listujete webem, sežere vám zobrazení stránky diskuse třeba jen pár stovek kB.
  1. doporučuji nepoužívat klasickou verzi na mobilech v mobilním připojení. Kromě horší přehlednosti na menším zařízení vás může připravit o několikanásobek dat oproti verzi mobilní, a tak to bylo i před redesignem.

Snad jsem vám touto informací pomohla,

Krásný den všem :mavam:

Josefina

Ovšem co mají dělat lidé jako já, kteří nemají pevný internet a jedou přes data i na PC? A rozhodně to po změně žere několikanásobně víc dat. Testovala jsem to a za deset minut 85 MB což při limitu 10 GB měsíčně obnáší vyčerpat data.za nějakých 19 hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
2.10.19 18:23
@aiwwa píše:
Ovšem co mají dělat lidé jako já, kteří nemají pevný internet a jedou přes data i na PC? A rozhodně to po změně žere několikanásobně víc dat. Testovala jsem to a za deset minut 85 MB což při limitu 10 GB měsíčně obnáší vyčerpat data.za nějakých 19 hodin.

A kolik ti to žralo před tím? Já na datech jedu skoro pořád, protože můj chlap se nesmí dozvědět, že chodím sem (na domácí WiFi je to vidět na routeru) :mrgreen: a prozatím v pohodě.

• Citovat
  • Upravit
24851
2.10.19 18:28
@Mango_Lassi píše:
A kolik ti to žralo před tím? Já na datech jedu skoro pořád, protože můj chlap se nesmí dozvědět, že chodím sem (na domácí WiFi je to vidět na routeru) :mrgreen: a prozatím v pohodě.
:mrgreen: cože???Chlap se nesmí dozvědět, že chodíš na e-mimino??? :mrgreen: :mrgreen:
si myslí, že je to Seznamka, nebo co??
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11037
2.10.19 18:28

No jestli to bylo zamýšleno jako odvykačka od Emimina, tak super :palec: funguje to, protože kvůli pálení očí tady člověk nemůže být moc dlouho. Už jsem si hodněkrát říkala, že tu nebudu trávit tolik času. A ejhle, konečně přišel ten správný impuls! Navíc mi nějak splývají nicky, pořádně to nepřečtu, ta bleděmodrá na bílém pozadí není moc vidět(mám adblock).No a 2 příspěvky na stránku, to mě fakt neba pořád rolovat. Celý mě to už nějak neba :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116210
2.10.19 18:29
@Mango_Lassi píše:

Hele, za celý den na netu, což obnáší i práci, tak 200 až 300 MB, čistého času 4 až 5 hodin. Do měsíčního limitu 10 GB jsem se vždy vešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová