Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@admin píše:
@Lara Farseer
Tak jsem to zjistila. Je link na odhlášení přímo v emailu, který Vám přijde. Potom už by Vám ty maily neměly chodit. Vyzkoušejte a dejte vědět, jestli to funguje.Díky
Diana
Dobry den.
Prosim vam, mozete nieco urobit s tymi dvomi ikonkami, ktore odkrajuju horne rohy z profilovej fotky? Je mozne ich zmensit a umiestnit v priestore pod fotografiou, pripadne nad fotografiou, vo vertikalnej linii sirky fotografie, ale najidealnejsie by bolo presunut ich do listy spolu s citaciou a editovanim.
A je pripadne mozne zaviest moznost kliknut na posledny prispevok v diskusii, tak ako to bolo predtym? Teraz to zbytocne hadze na prvu stranu, jedine, ze by to bol zamer, aby sa tak umelo zvysoval pocet klikov?
Dakujem.
Příspěvek upraven 02.10.19 v 13:24
@Mar__tanka1983
Tak asi jo, v nastaveníuživatele jsem u „Zasílat na e-mail reakce z diskuze, kam přispívám:
" měla "Ano“. Já myslela, že je to tak defaultně ![]()
@stinga píše:
tak já mám na kompu 2 a půl příspěvku přes celou obrazovku, na původním vzhledu jich bylo minimálně píše: Více
jo táák..tak to jo..já myslela že na celé jedné straně máš dva příspěvky..tak to jo, to je fakt, to mám taky..
@stinga píše:
tak já mám na kompu 2 a půl příspěvku přes celou obrazovku, na původním vzhledu jich bylo minimálně píše: Více
Tak to je pravdepodobne zamer, jak umele zvysovat cisla ctenosti, cim vic se to roztahne, tim vic stran a tim vic klikani..
@Klopotkova píše:
Bohužel nešlo, ale proč nešlo, to se stejně nedozvíme.
Já furt nevím, co jako čekáte
najal se nařízený grafik, adminky koukali na ty hnusný modrý příšery, ale prostě se radši kejvalo jo dobrý, tak ne každý tomu rozumí a dosazeny grafik říkal… No následuje dokončení redesignu, to pose.re (jako vždycky všude) IT formátováním a barvou a mají pak dost času na to najít chybu a něco upravit (děje se teď), ale zbytek je prostě „nový kabátek“, „jde o zvyk“,jinými slovy je smlouva dokoncena, schválené dílo zaplaceno, tak nechápu, co si tu furt stěžujete a čekáte za „vysvětlení“. Jako že by bylo vysvětlení, že si spletli web a takhle měla vypadat maminka.cz, že se jim někdo naboural do serveru
prostě se za to zaplatilo a hotovo.
@Bubla Bůčková
a?
něco jako reklamace neexistuje?
má zaplaceno a v tom je snad i reklamace ne?
tak reklamace zní, prachy si za své dílo nech a jelikož nebylo přijato, vrat to zpět.
@smurfka píše:
@Bubla Bůčková
a?
něco jako reklamace neexistuje?
má zaplaceno a v tom je snad i reklamace ne?
tak reklamace zní, prachy si za své dílo nech a jelikož nebylo přijato, vrat to zpět.
Jako beru to reálně, ony to jistě nevidí dneska prvně… Objednala jsem si mentolovy dort, paní cukrářko je skvělej, ale ostatní to nechtějí žrát, prý je běžné jist vanilkový, tak tady ho máte zpátky a vraťte mi peníze ![]()
@My Melody píše:
Dobry den.
Prosim vam, mozete nieco urobit s tymi dvomi ikonkami, ktore odkrajuju horne rohy z profilovej fotky? Je mozne ich zmensit a umiestnit v priestore pod fotografiou, pripadne nad fotografiou, vo vertikalnej linii sirky fotografie, ale najidealnejsie by bolo presunut ich do listy spolu s citaciou a editovanim.A je pripadne mozne zaviest moznost kliknut na posledny prispevok v diskusii, tak ako to bolo predtym? Teraz to zbytocne hadze na prvu stranu, jedine, ze by to bol zamer, aby sa tak umelo zvysoval pocet klikov?
Příspěvek upraven 02.10.19 v 13:24
Dakujem.
@My Melody, zkus kliknout na šipku za názvem diskuze, ukáže se poslední příspěvek. Otestuj
![]()
@EMicina píše:
Ty původní květiny u anonymů byl dobrý nápad. A protože byl dobrý, jsou vymyšleny paskvilácké kytky. Ani ty kytky nešlo nechat? Opravdu se osvědčily. Ne nešlo, právě proto, že se osvědčily.
jestli je to jako jinde, tak bych řekla, že někdo chtěl promo. A protože nebylo co zlepšovat, vymyslel se úplně nový supr čupr design, aby bylo jak vykázat aktivitu. Hrozná škoda. Připomíná mi to lide.cz - kdysi dávno měli naprosto fantastické diskuze a taky se rozhodli to napůl zrušit a předělat do podobné hrůzy. A od té doby po nich neštěkl pes.
Příspěvek upraven 02.10.19 v 13:33
@smurfka píše:
@admin
upravit ( editovat ) stále nefunguje…??@stinga
jo až ted vidím že tam jsou vlastně schované ty citace, hlášení atd..
aha, tak to mě nenapadlo
já tam nic nemám a mám to vypnuté, nepotřebuji 100× v jedné diskusi vidět ty někdy velmi soukromé informace, pro mne je to otravné
@My Melody Dobrý den,
poslala jsem Váš požadavek dál, uvidíme, co se bude dít.
recenze už by měly být v pořádku
Hezký den
Diana ![]()
Já furt nechápu, na co si stěžujete a proč čekáte, že vám admini mají ve všem vyhovět? Chodíte sem zadarmo na soukromý web, který má svého majitele a ten si ho upravuje jak potřebuje. Nejste klienti v bance, abyste mohli diktovat, co a jak.
Kdybyste mi přišli domů na návštěvu a furt brblali, že mám divnou barvu kuchyně apod.