Vzhled emimina

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1719
2.10.19 14:38
@unuděná píše:
Vždyť tu proběhla spousta změn kritizovaného designu… :think: Za mě dobrý, přišla jsem pochválit, že všechny vytknuté věci admini změnili k lepšímu :palec:

Myslím, že od ajťáků a adminů je to geniální tah :potlesk:. Taková obrácená metoda pomalu vařené žáby. Prostě nás hodili do vařící vody. Když jsme se ozvali, udělali pár úprav = snížili teplotu na 90C. Nakonec budeme šťastní, že skončíme v 85C. A ti co si troufnout nesouhlasit, budou za nevděčníky a rejpalky - co bychom taky chtěli, že, vždyť sem chodíme zadarmo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
2.10.19 14:39

Osobně bych byla pro dobrovolně placenou verzi emimina zcela bez reklam a která by obsahovala volitelné funkce navíc. To bych pak pro ty nároky na adminy měla větší pochopení

• Citovat
  • Upravit
21443
2.10.19 14:42
@Mango_Lassi píše:
Osobně bych byla pro dobrovolně placenou verzi emimina zcela bez reklam a která by obsahovala volitelné funkce navíc. To bych pak pro ty nároky na adminy měla větší pochopení

A kdo bude tvorit obsah?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19290
2.10.19 14:42
@aiwwa píše:
takže tam místo toho máš taky bílou plochu nebo jak?

Vypadá to takhle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
2.10.19 14:43
@lucenka píše:
jenže pokud tady nebude uživatelsky příjemné prostředí, tak tady nebudou mít uživatele a můžou to tka akorát zavřít, protože jim nebude chtít nikdo platit za reklamu.

To máš pravdu, nicméně jde o to vyvážit, a jak vidím, prozatím se to tu akorát hojně nadává. :mrgreen:
Nic se nezmění, taková je podstata tlachani, je to totiž o tom, že vy prostě emimino bytostně potřebujete a na tom je to celý postavený. Otázka nabídky a poptávky :pankac:

• Citovat
  • Upravit
22783
2.10.19 14:51
@lucenka píše:
jenže pokud tady nebude uživatelsky příjemné prostředí, tak tady nebudou mít uživatele a můžou to tka akorát zavřít, protože jim nebude chtít nikdo platit za reklamu.

Což se ovem zatím snad ještě nikdy nikde nestalo. A že jsem těch „rebelií“ proto novinkám (pro uživatele většinou fakt k horšímu) zažila už dost na různých webech. Maximálně odejde pár lidí jinam, ale web jede dál. Bohužel, taková je realita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21443
2.10.19 14:54

@krtek93 No treba takove Modni peklo uz jenom skomira.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
2.10.19 14:57
@malákráličice píše:
A kdo bude tvorit obsah?

Byla by základní verze v původní podobě s reklamami a mohla by existovat placená verze bez reklam a s dalšími funkcemi typu ignore nebo třeba změna barev prostředí. Ale to je námět pro adminy, zda by se jim takový business model vyplatil. :nevim:

Příspěvek upraven 02.10.19 v 15:34

• Citovat
  • Upravit
22783
2.10.19 15:00
@malákráličice píše:
@krtek93 No treba takove Modni peklo uz jenom skomira.

To je fakt. Ale tam to není tím, že by se změnil vzhled diskusí nebo tak něco. Tam se úplně změnil ráz a smysl, když to Ada prodala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116168
2.10.19 15:04

@admin To, že se teď při čtení diskuzí přenáší ohromné množství dat je účel a patří to k redesignu nebo jde o nějakou chybu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
2.10.19 15:34
@krtek93 píše:
To je fakt. Ale tam to není tím, že by se změnil vzhled diskusí nebo tak něco. Tam se úplně změnil ráz a smysl, když to Ada prodala.

přesně tak. já tam po prodeji chodit přestala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20846
2.10.19 15:35

Dobrý den,

na data jsem se ptala a prý od toho je mobilní verze, aby to data nežralo. Žere Vám to větší množství dat, i když používáte mobilní verzi, nebo jen při klasické?

Děkuji a přeji hezký den

Diana :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21443
2.10.19 15:40

@krtek93 Myslim, ze nejvic lidi odeslo, kdsz zrusili cervena raminka. Pak je vratili zpet, ale bylo uz pozde. Mas pravdu, co odesla Ada, uz nebylo co cist, ale diskuze jely hodne porad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
2.10.19 15:42
@krtek93 píše:
Což se ovem zatím snad ještě nikdy nikde nestalo. A že jsem těch „rebelií“ proto novinkám (pro uživatele většinou fakt k horšímu) zažila už dost na různých webech. Maximálně odejde pár lidí jinam, ale web jede dál. Bohužel, taková je realita.

Přesně tak a proto prohlášení od @My Melody a nějaké Jany, že sem přestanou chodit a pokud se přidají i další uživatelé, že to tady zavřou :mrgreen: bylo zcela mimo, vždy se zaregistrují úplně noví uživatelé a těm starým to holt nedá se tu minimálně sem tam nepřihlásit.

• Citovat
  • Upravit
lucenka
2.10.19 15:48
@admin píše:
Dobrý den,

na data jsem se ptala a prý od toho je mobilní verze, aby to data nežralo. Žere Vám to větší množství dat, i když používáte mobilní verzi, nebo jen při klasické?

Děkuji a přeji hezký den

Diana :kytka:

Já si třeba na mobilní verzi nezvykla. Takže mi dost vadí, že teď webová verze žere tolik dat. Takhle náročný na data je teď jen emimino :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová