Vzhled emimina

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mango_Lassi
2.10.19 22:37
@Mar__tanka1983 píše:
@Markéta80 ale tak zase ty dvě diskuse jde celkem jednoduše ignorovat…v tom má Mango recht.

Ano, proto velmi si vážím toho, jak se tu o nás admini a celý tým EM hezky stará. Líbí se mi, jak se snaží, abychom se tu cítili dobře a příjemně na tom netknutém ostrůvku anarchie v bezbrehem moři regulovaných sociálních sítí a cenzury. :lol: Za to jim z celého srdce upřímně děkuji a jsem vděčná za jejich perfektní práci a čas, který nám zde obětavě věnují.
Receptům a světovému míru zdar!

• Citovat
  • Upravit
smurfka
3.10.19 07:16

Holky, taky vám zmizely ikony zpráv a nastavení ( a už nevím co bylo vedle profilového obrázku? ) :think:

• Citovat
  • Upravit
31292
3.10.19 07:21

@smurfka ne, normálně je tam mám (Mozilla) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
3.10.19 07:23
@Mar__tanka1983 píše:
@smurfka ne, normálně je tam mám (Mozilla) ;)

jsem asi nějaké divná no..editovat mi nejde, tohle mi zmizelo..
ale přitom když na " to co tam není " kliknu tak zprávu napíšu ( vím že tam prostě byla, tak když tam najedu myší, a kliknu tak se do zpráv dostanu..jen to tam fyzicky není prostě napsané nebo nakreslené ty ikony :think: no nic..admin instruován, tak uvidíme

• Citovat
  • Upravit
lucenka
3.10.19 07:30
@smurfka píše:
Holky, taky vám zmizely ikony zpráv a nastavení ( a už nevím co bylo vedle profilového obrázku? ) :think:

Já to mám normálně, v Opeře na mobilu. Otázka je, jak to bude vypadat na počítači. Mám pocit, že IT tým stránky programuje pro Mozillu a IE a na ostatní prohlížeče zapomínají.

• Citovat
  • Upravit
31292
3.10.19 07:33

@smurfka tak, to jsem chtěla říct, napsat adminkám s printscreenem a poznámkou o jakej jde prohlížeč ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
3.10.19 07:38
@lucenka píše:
Já to mám normálně, v Opeře na mobilu. Otázka je, jak to bude vypadat na počítači. Mám pocit, že IT tým stránky programuje pro Mozillu a IE a na ostatní prohlížeče zapomínají.

v mobilu mi vše funguje, i na notasu..
jen v kompu nic..no uvidíme

• Citovat
  • Upravit
smurfka
3.10.19 07:39

@lucenka
mam mozilu a nefunguje nic :mrgreen:  :P

• Citovat
  • Upravit
19388
3.10.19 07:44

Já lezu pouze na mobil v poslední době na eMimino. Krom občasných výpadků mi funguje a vše se mi zobrazuje. Jinak používám Chrome, tak jsem zvědavá.

@admin, nešla by odlišit leva část s ikonami nějakou jinou barvou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24857
3.10.19 11:45

@admin, už se to zase zblaznilo, 4× upozornění mailem, ale kde nic tu nic. Jo, upozornění stará, dávno přečtena, dávno už červene neoznacena. Proč???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76359
3.10.19 12:20
@stock píše:
@admin, už se to zase zblaznilo, /4× upozornění mailem, ale kde nic tu nic. Jo, upozornění stará, dávno přečtena, dávno už červene neoznacena. ****Proč****???

Jinde mi nejde vytučňovat, tak testuju, než nahlásím, promiň. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76359
3.10.19 12:24

@admin Tak fakt, nejde mi vytučňovat. :nevim:
Dosavadní postup: kurzor před počátek věty, kterou chci vytučnit, na liště „A“ s šipečkou nahoru, na konec té samé věty zase „A“ s šipečkou nahoru, v příspěvku se mi objeví daný text v hranatých závorkách (velké), „vnitřní "velké“ umáznu a po vložení se doteď věta vytučňovala.
Dnes už bohužel ne a když zkusím přes tlusté B z lišty, text hodím jen do hvězdiček, nevytučním.
Co dělám blbě? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
3.10.19 12:27

@sirikit
ahoj

• Citovat
  • Upravit
smurfka
3.10.19 12:28

@sirikit
mě to jde..ale musím poslepu..nemám tam opět vůbec tu lištu, nevidím nic..ach jo..jebat na to fakt už
 @admin

• Citovat
  • Upravit
31292
3.10.19 12:32

@sirikit
zkusim…
zkouška
zkouška

edit, tak mě to jde, i přes to vytučněný B i přes to, když napíšu dvě hvězdičkytextdvě hvězdičky :think:

Příspěvek upraven 03.10.19 v 12:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová