Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@admin
Spousta uživatelů, kteří mají v profilovce fotografii, tak teď je rozmazaná. To určitě nebylo.
@Markéta80 píše:
@smurfka poslali Tě tam nějaký vir a nic nevidíš
Na mě si nepřijdou, vím, kde, co je, tak jedu poslepu.. ![]()
@sirikit Hezky napsané, i když pochybuji, že admin se tím návrhem bude zabývat.
Jo a s těmi ikonami, osekání fotky kde má třeba někdo celou postavu, o hlavu a část nohou, je opravdu hodně uhozené.
@MartinaIrena celkově je to pitomé za leva strana. Navrhovala jsem odlišit jinou barvou a zvětšit profilove obrázky
Bílé pozadí je protivné…ale tady nemá cenu něco psát, stejně nikdo neodpoví.
@krtek93 píše:
Dotaz… Zmizelo označení obnovených diskusí mezi novými (taková ta kulatá šipka), nebo ho jen nevidim?Bylo to docela užitečný.
Taky jsem na to ne/narazila. ![]()
@MartinaIrena píše:
@sirikit Hezky napsané, i když pochybuji, že admin se tím návrhem bude zabývat.
Jo a s těmi ikonami,osekání fotky kde má třeba někdo celou postavu, o hlavu a část nohou, je opravdu hodně uhozené.
Tak jsem musela mrknout do uzavřenky pro srovnání a je to tak, fotka mi byla useknuta taky z obou stran, ale ptž „mi“ čuňa začínala až o kus dál, mám ji pořád celou.
No na věci to nicméně nemění nic. ![]()
@DanielaD píše:
Bílé pozadí je protivné…ale tady nemá cenu něco psát, stejně nikdo neodpoví.
Hlavně že my ostatní si zde tak rozumíme. Je to milé, takový soulad. To v jiných diskuzích neuvidíš.
Fakt z toho hodně bolí oči a jak tak koukám, tak asi nás všechny.
To bude komplexnější problém (kombinace fontu, barev, nepřehlednost příspěvků), a dost pochybuju, že ho někdo vyřeší
.
„Libi“ se mi, jak se admini prijdou sem zeptat, jak se nam to libi. Dostanou jednohlasnou odpoved, ze to je na ho*vno a zadost, aby to dali zpatky a od te doby delaji mrtveho brouka. Zadna reakce, zadna odpoved, zadny kompromis, proste NIC. Ze? @admin
Zvykejte si damy, odted to takto bude. A hlave, je to moderni, takze pozor!!!
Fakt musí být to přejít na stránku tak velký? Kdo to používá? Vždycky se pretuknu. A než to načte, napíše, že jsem nezadala stránku, tak hromada času a data. Nebaví mě to.
@smurfka NE, tak já myslela to jen vyzkoušet, abys zjistila, jestli je to tím adblockem (i pro adminky by to byla důležitá informace) ![]()