Vzhled emimina

Napsat příspěvek
Velikost písma:
116152
4.10.19 13:53
@Keyllah píše:
když píše Mango nebo dřív Martin81 tak taky jen dva :mrgreen:

já jen dva i když jsou pouze jednořádkové. hlavně že mám mega velký monitor a uprostřed obřím písmem dva řádky, twl, to fakt vypadá jak práce nějakého studenta ZŠ. A profilovky jsou okousané a rozmazané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
4.10.19 14:06

@aiwwa 8o fakt? Já normálně co bylo dřív ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
4.10.19 14:06
@g.sandova píše:
@Mango_Lassi fajn, změna ano, ale ne tahle nepovedena. Když je změna horší než původní stav, je asi někde chyba, že?
A argument, že je to zadarmo? Tak ať to zpoplatni, ne eMiminu nejsem zavisla

Jsem určitě pro možnost placené verze. Aspoň by se některým rozsvítilo a přestali by to vnímat jako veřejnou službu, což je velký omyl. Za emiminem stojí tým, lidská práce, která web udržuje v provozu. A my, coby obyčejní uživatele, kteří si tady vyměňujeme recepty na dětské příkrmy, nemáme vůbec tušení, kolik to stojí udržet emimino v chodu, jak jsou alokovány zdroje, jaký je rozpočet, jak je to celé organizované zevnitř.
Jediné, co dokážeme, je rozčilovat se a nadávat, že to není podle nás a to mi přijde docela nefér. Emimino nám ve skutečnosti vůbec nic nedluží.

• Citovat
  • Upravit
5710
4.10.19 14:20
@Mango_Lassi píše:
Jsem určitě pro možnost placené verze. Aspoň by se některým rozsvítilo a přestali by to vnímat jako veřejnou službu, což je velký omyl. Za emiminem stojí tým, lidská práce, která web udržuje v provozu. A my, coby obyčejní uživatele, kteří si tady vyměňujeme recepty na dětské příkrmy, nemáme vůbec tušení, kolik to stojí udržet emimino v chodu, jak jsou alokovány zdroje, jaký je rozpočet, jak je to celé organizované zevnitř.
Jediné, co dokážeme, je rozčilovat se a nadávat, že to není podle nás a to mi přijde docela nefér. Emimino nám ve skutečnosti vůbec nic nedluží.

Tak at to emimino v chodu nikdo nedrzi, ty to pises, jako by se kvuli tomuto webu nekdo obetoval, nebo jako by za tim stala nejaka skupina zruinovanych chudaku, kteri to tahnou dal jen proto, ze dav matek na ne miri pistoli. Na placenou verzi by se ti vetsina matek vybodla a radsi by pokecala se sousedkou, tim padem by tu zbylo jen par uzivatelek, kvuli kterym by nikdo nedal za zverejneni sve reklamy ani zlamanou gresli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20845
4.10.19 14:28

Dobrý den,

jak jste si mnohé a mnozí už všimli, před chvílí jsme nasadili pár úprav. Z těch nejdůležitějších je to nové podbarvení příspěvků a opravili jsme nefunkční nastavování velkého a malého písma v příspěvku.

V podbarvení tedy nejde o významný nebo nevýznamný obsah, ale pouze o větší přehlednost a příjemnější čtení.

Krásné páteční odpoledne všem :kytka:
Josefina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
4.10.19 14:39
@aiwwa píše:
@Keyllah ty máš tři příspěvky na stránku? já jeden až dva. :cert:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
pardon ale je to fakt děsny, navíc na tabletu mi klasický zobrazení spadne ani nenapíšu příspěvek :nevim: a ty obrázky místo profilovek 8o :roll: dost divný :nevim:
  • Citovat
  • Upravit
Štofik
4.10.19 14:42
@Mango_Lassi píše:

A to říkaš ty, která si tady ze všeho dělá pr.el jo? :nevim: :think: nebo mi něco uniklo? Však celej tým emimina je snad placenej :nevim: nedělaj to zadarmo

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
4.10.19 14:49
@Lana25 píše:
A to říkaš ty, která si tady ze všeho dělá pr.el jo? :nevim: :think: nebo mi něco uniklo? Však celej tým emimina je snad placenej :nevim: nedělaj to zadarmo

Samozřejmě, za zábavu ráda zaplatím :mrgreen: nebo on snad existuje někdo, kdo tu tlacharnu bere vážně?

• Citovat
  • Upravit
6759
4.10.19 14:59
@admin píše:
Dobrý den,

jak jste si mnohé a mnozí už všimli, před chvílí jsme nasadili pár úprav. Z těch nejdůležitějších je to nové podbarvení příspěvků a opravili jsme nefunkční nastavování velkého a malého písma v příspěvku.

V podbarvení tedy nejde o významný nebo nevýznamný obsah, ale pouze o větší přehlednost a příjemnější čtení.

Krásné páteční odpoledne všem :kytka:
Josefina

Mně se moc líbí podbarvení příspěvku a ponechaná bílá citace. Ale udělala bych to tak u všech příspěvků, ne jen ob jedno. Nebo ob jedno střídat barvy podbarvení, ale ty citace bílé, pak je to pěkně přehledné.
A příspěvků na stránku mám 15, jak na počítači, tak na tabletu. Z mobilu sem nechodím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116152
4.10.19 15:00
@Mango_Lassi píše:
Samozřejmě, za zábavu ráda zaplatím :mrgreen: nebo on snad existuje někdo, kdo tu tlacharnu bere vážně?

to by ses divila, kolik sem chodí lidí co to berou vážně. Viz diskuze „vidíte taky ducha“ „jak se pozná zlomenina“ apod. :mrgreen:
já bych si klidně zaplatila za placenou verzi, ale bez reklam a s normálním vzhledem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116152
4.10.19 15:04

Pořád je to moc světlé, já bych to ještě ztmavila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
4.10.19 15:13
@IvaB píše:
Mně se moc líbí podbarvení příspěvku a ponechaná bílá citace. Ale udělala bych to tak u všech příspěvků, ne jen ob jedno. Nebo ob jedno střídat barvy podbarvení, ale ty citace bílé, pak je to pěkně přehledné.
A příspěvků na stránku mám 15, jak na počítači, tak na tabletu. Z mobilu sem nechodím.

jo, udělala bych to u všech příspěvků stejně… ale nechápu tedy, proč to nemohlo zůstat po starém… teď to tedy bude naopak… a to podbarvení by to chtělo tmavší… barvy nekoušou, barev není třeba se bát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
4.10.19 15:14
@Mango_Lassi píše:
Samozřejmě, za zábavu ráda zaplatím :mrgreen: nebo on snad existuje někdo, kdo tu tlacharnu bere vážně?

asi bys nevěřila tomu, že někdo si sem chodí i normálně popovídat, rozebrat, co ho trápí a ne jen dělat si p.del ze všech a ze všeho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
4.10.19 15:19

Trhá to oči, nepříjemná změna. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5710
4.10.19 15:26

@admin Bílé citace a podbarvení příspěvků je dobré. :palec: Teď to ještě udělat u všech příspěvků a ne u každého druhého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová