Vzhled emimina

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19388
5.10.19 16:52

@vokishka já mám mobilní jinou a he nic moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20846
5.10.19 16:58

@vokishka Když sjedete dolů, mělo by vám to dát na výběr mobilní/klasický web. :) Iva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116170
5.10.19 16:58

@admin jde o desktopovou verzi na počítači. Bohužel nemám pevný internet, ale jedu přes mobilní data. (mám LTE modem)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116170
5.10.19 17:00

@admin jinak na mobilu mám mobilní verzi, ta funguje stejně jako dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116170
5.10.19 17:02

Na počítači mobilní verze nastavit nejde. @vokishka na mobilu vypadá takto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65240
5.10.19 17:05

@aiwwa tak to mám asi mobilní verzi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
768
5.10.19 17:30

Člověk pár dní chybí a pak se nestačí divit… Jsem tu pět minut a tak mi z té bílé slzí oči, že to zavírám… Souhlasím s tím, že je to krok zpět a chce to ještě HODNĚ poladit, než to bude uživatelsky přívětivé. Hodně teď určitě dělá i ta velkoplošná růžová reklama, která prostě dokupy s tou bílou je pro moje oči smrt… Jinak souhlasím s tím, co tady padlo, nebála bych se vůbec barev… ono pastelová teplejší škála barev je prostě pro oči příjemná, ta bílá a k ní podobné - studená modrá atp. to je strašně agresivní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
5.10.19 17:35
@admin píše:
Dobrý den,

k datům: používáte na mobilu mobilní verzi, nebo desktopovou? Tam by ten rozdíl v datech mohl být značný.

@IvaB – předám info a pokusíme se to upravit.

Krásnou sobotu, Iva :mavam:

2.10. jste tvrdily, že dekstopová verze žere stejně/podobně dat jako předchozí verze. A tedy přijde mi velmi nešťastné takto zvýšit spotřebu dat, když se toho n stránkách zase až tak moc nezměnilo. Pořád je to jen diskuze.ne každý si zvykl používat mobilní verzi. Pro mě je třeba strašně nepřehledná a používat ji nehodlám.

• Citovat
  • Upravit
smurfka
5.10.19 18:21
@admin píše:
@vokishka Když sjedete dolů, mělo by vám to dát na výběr mobilní/klasický web. :) Iva

Ja mam na mobilu mobilni verzi a zere to ted jak svina…pred tim v poho..

• Citovat
  • Upravit
smurfka
5.10.19 18:24

@lucenka Me treba na mobilu ta klasicka verze vsehno zmensi, a musim vsechno přibližovat..takze mobilni verze na mobilu super, ale data to zere hrozne ted i tak

• Citovat
  • Upravit
65240
5.10.19 18:25

@smurfka jak všichni poznáte, kolik to žere dat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116170
5.10.19 18:25
@smurfka píše:
Ja mam na mobilu mobilni verzi a zere to ted jak svina…pred tim v poho..

Jo, tak mě právě přišla sms, že jsem už z 80 procent vyčerpala na mobilu měsíční data. Takže potvrzuji, mobilní verze žere zhruba šestkrát tolik dat než dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116170
5.10.19 18:27
@vokishka píše:

Trávím tu zhruba stejně času a většinou mi balíček vydrží celý měsíc. V mobilu se můžeš podívat, někde v nastavení máš „přenesená data“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
5.10.19 18:33
@vokishka píše:

Tak vidim ze rano zacinam na nule dat a jsem na epipi treba pet minut a kolik mi to za tech 5 minut sezere..a ze treba to co mi to sezere za pet minut, mi pred touto verzi vydrzelo cely den na datech a ruznych strankach

• Citovat
  • Upravit
smajlik345
5.10.19 19:16

@admin To střídaní barev je hnusné, kdyby jina barva byla u citace bylo by to lepší. Ale aby se takhle u každého příspšvku střídali barvy je strašne. To už se mi víc libílo jak to bylo vše v bílé barvě

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová