Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@admin nemohl by být konečně seznam nových diskuzí poskládaný podle časů? Proč jsou dnešní diskuze s příspěvkama zamíchaný s těmi, co měly poslední příspěvek včera? Dřív to bylo postupně, pak jste udělali tu velkou změnu minule, tak to najednou bylo pomíchaný. A tak to zůstalo i teď po té změně.
Milí admini & spol., že je to hnusný a nepřehledný už víte a je vám to jedno. Hned první den jsem to tu skončila a nakoukla pouze několik minut denně přes mobil, kde mi to jde pořád stejně. A těch pár nakouknuti mi sežralo data na celý měsíc!!!. Můžete mi vysvětlit proč? To je nějaký kšeft i pro operátory nebo co? ![]()
@renap píše:
Milí admini & spol., že je to hnusný a nepřehledný už víte a je vám to jedno. Hned první den jsem to tu skončila a nakoukla pouze několik minut denně přes mobil, kde mi to jde pořád stejně. A těch pár nakouknuti mi sežralo data na celý měsíc!!!. Můžete mi vysvětlit proč? To je nějaký kšeft i pro operátory nebo co?
Ano. Stejný problém.
@admin můžete se k tomu vyjádřit? Stejná doba na emiminu a YouTube, co myslíte? Emimino sežralo 4× víc dat než hudební klip, tedy video. To je naprostý paskvil.
@renap píše:
Milí admini & spol., že je to hnusný a nepřehledný už víte a je vám to jedno. Hned první den jsem to tu skončila a nakoukla pouze několik minut denně přes mobil, kde mi to jde pořád stejně. A těch pár nakouknuti mi sežralo data na celý měsíc!!!. Můžete mi vysvětlit proč? To je nějaký kšeft i pro operátory nebo co?
přidávám se, mám stejný problém, ráno jsem byla u zubaře, v čekarně hleděla na EM a data? kde nic, tam houno
Jéé, vrátila jsem se večer a za mě úplně dobrý!
![]()
To střídaní bílého a podbarveného pozadí v u jednotlivých příspěvků super, krásně se to tím zpřehlední a ani ty mezery mezi jednotlivými příspěvky mi už nepřijdou tak dramatické…
u mě spokojenost. ![]()
Myslím, že v tomhle případě byly hlasy z fóra vstřícně vyslyšeny, to zas respekt.
Možná ještě ty anonymní kytičky, ty nevypadají nic moc, ale protože anonymně prakticky nepíšu, snadno se přes to přenesu.
A jo, už to dočítám..
S datama nevím, jsem tu prakticky jenom na wifi, na datech jen občas v koloně nebo na dlouhým semaforu, dat navíc štědrý balík, takže tohle neřeším. ![]()
@admin
V původní verzi byly rozlišeny diskuse nově založené a obnovené a když se na ni v pravém sloupci kliklo, tak se otevřela na nově obnoveném příspěvku. Teď to nefunguje a leze to na první stránku diskuse. To mi nevyhovuje
Bude opět identifikovatelná obnovená diskuse?
CO TO JE? Prosím, co je to za změny? Po X týdnech jsem „mírně řečeno“ v pérdeli…Kdo za to může? Co to je? Za co? Za trest?
@IvaB píše:
@admin
V původní verzi byly rozlišeny diskuse nově založené a obnovené a když se na ni v pravém sloupci kliklo, tak se otevřela na nově obnoveném příspěvku. Teď to nefunguje a leze to na první stránku diskuse. To mi nevyhovujeBude opět identifikovatelná obnovená diskuse?
@admin Ano, tohle také prosím vrátit zpět. Díky.
@radúna píše:
CO TO JE? Prosím, co je to za změny? Po X týdnech jsem „mírně řečeno“ v pérdeli…Kdo za to může? Co to je? Za co? Za trest?
to je „nový moderní kabátek“. A ano, máš to za trest, nemáš tak dlouho chybět! ![]()
Aspoň už tu nebudu trávit tolik času čtením příspěvků, protože z toho bílého podkladu strašně bolí oči, to se fakt nedá. ![]()
Dobrý den,
k datům: používáte na mobilu mobilní verzi, nebo desktopovou? Tam by ten rozdíl v datech mohl být značný.
@IvaB – předám info a pokusíme se to upravit.
Krásnou sobotu, Iva ![]()
@admin jak poznám, že mám mobilní verzi? Když na to kliknu, tak to jen přejede na začátek stránky a jinak to má úplně stejný vzhled jako normální.
Já se dokážu přepnout do vážného módu a funkce navíc by se taky hodily. Zkušebně bych si tu verzi zaplatila aspoň v rámci sociálního experimentu