Vzhled emimina

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11923
4.10.19 10:54

@Mar__tanka1983 obhajoba sice pěkná a plamenná, člověk by se skoro rozbrečel, ale JE NUTNÉ STÁHNOUT TU BÍLOU. Ničí oči uživatelům, ví to už dva dny a nic. Tohle je prostě priorita. Nějaké výmluvy typu, že upravili tlačítko a pracují na tom jsou úplně mimo. Momentálně mají puštěnou verzi, která je prostě nápor na oči uživatelů, to by měla být priorita. Už je to přes 48 hodin a není to stažené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31287
4.10.19 10:59

@smurfka no tak to musí bejt mňamka…
tak náš IT asi i ví, co dělá, pohybuje se v oboru už dobrých patnáct let. Na druhou stranu, kdyby byl co proto, asi by neseděl tady :jazyk: :mrgreen: a šel by za lepším.

Tak jak tak je ale mimo realitu běžných uživatelů :cert: :mrgreen: Když sem mu jednou řekla, že to tlačítko „odeslat“ je příliš blízko u tlačítka „vymazat“ (fakt milimetry a často se stalo, že sme myší klikli vedle), a jestli by s tím nešlo něco udělat, hodil po mě takovej ten WTF pohled a tím to považoval za vyřešené :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
4.10.19 11:18

@Mar__tanka1983 promin, ale prakticky vsichni uzivatele jasne rekli, ze chteji zpatky starou verzi.

Kolik prace to da vykopnout ten novy paskvil a nahodit zpatky stary kabatek? Nevim, ptam se vazne. Myslim, ze ale moc prace to nebude.

Jenze, ono se misto toho vymysli, jak tenhle zmetek upravit tak, aby to drazdilo co nejmene lidi, nebo aby to vypadalo, ez se to nejak predelalo podle pozadavku uzivatelu.-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41196
4.10.19 11:25
@Mar__tanka1983 píše:
Holky, odpověděla jsem vám, co vím… ;)
Jaký je přesně systém změn fakt netuším - ale určitě to nefunguje tak, že jedna adminka něco řekne a ajťák to do hodiny změní. Jsou jisté postupy schvalování, záleží, jak jsou nastavené třeba smlouvy atd…
Jinak co se týče těch změn jako takových, tak asi i vy z práce znáte, jak to chodí. Dokud se něco opravdu nezavede a uživatelsky nevyzkouší, tak se na to nepřijde. „Na papíru“ to vypadá leckdy jinak, než když se v tom má pracovat/pohybovat se celý den.
Naopak bych řekla, že na leckterých fórech prostě změnu zavedou a dál se s nikým nebaví. Když měnil vzhled třeba Seznam, tak ptal se někoho? Byla diskuse na to téma, kde by se někdo zabýval tím, co uživatelé chtějí? Ani ne. Prostě tady máte a mlčte :nevim:
Já si prostě stojím za tím, že místní adminky se fakt snaží… ;)
A když ony samy třeba ještě neví, co prošlo „kolečkem“, tak vám to tu přece nemůžou napsat (kdyby to nakonec nešlo, tak byste je pak roznesly na kopytech :lol: :lol: :lol: )

máš recht ;) jen si tady asi někteří, včetně mě, mysleli, že tady to bude asi trochu…jako to jen napsat :think: lepší? vhodnější? přístupnější názorům jiných? :think: jestli to mělo být o tom, že emimino kleslo na úroveň těch, kde se s uživateli nikdo nebaví, ok, účel to splnilo. Jen se teď budou muset uživatelky rozhodnout, jestli stejně jako z tam těch diskuzích a fórech, odejít či jim tento způsob jednání až tak nevadí...…….ale hádám, že se ztrátama se počítá a pár uživatelů sem, pár tam, na těch asi až tak nesejde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40423
4.10.19 11:29

Hlavně nechápu, proč se k těm změnám přistoupilo bez porady s uživateli…

To mi přijde, že ten kdo vymyslel ty změny, tak bud má uživatele na háku anebo je tak hloupý, že mu dopředu nedocházely důsledky téhle akce, jinak si to neumím vysvětlit…

Např. ty děsivé kytky, to bych se styděla vypustit na veřejnost, být autor…

Ono se tu může operovat s tím, že máme být rádi, že to je zadarmo, ale pozor, placenou verzi si může dovolit spustit ten, kdo má nějaký zvláštní web, né tady, kde jde jen o tlachání, to může člověk provozovat kdekoliv…
@warita

Jinak samozřejmě by nejlepší byl návrat do původního stavu, jen bych tam nedávala ty infantilní názvy typu vesmírných plkalek atd. a rozlišila chlapa a ženské, jak se slibuje už taky dlouho a tím by to haslo… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
4.10.19 11:35
@Mar__tanka1983 píše:
@Mango_Lassi no vidíš, a u nás, když sme si stěžovali na nový systém, tak něco se upravilo do týdne a některé věci až za rok, když sme zjistili, že daní pánové, se kterými sme měli komunikovat, tak byli externí zaměstnanci dceřinné společnosti subdodavatele…no prostě se věci ztrácely „v překladu“…a jednatel přímo firmy, co dané prostředí tvořila, pak jen nestačil valit bulvy, když už sme stížnosti dohnali až k nejvyšším…takže já si nedělám iluze o ničem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A kdybych chtěla být sarkastická, tak řeknu, že spousta ajťáků zalezlých ve svých norách, i kdyby to nakrásně vyzkoušeli, tak vůbec nezaregistrujou, že „ta bílá bolí do očí“ :jazyk: :mrgreen: :mrgreen:
(čímž nemířím na IT skupinu emimina, protože to nevím, kdo tam je a co a jak dělají, aby nedošlo k mýlce)
Narážím na našeho správce sítě v práci, to je taky dobrej patron. Nad vším otáčí očima, co si zase my ženský vymejšlíme za bejkárny a „vo co nám jako sakra zase de“ :roll: :jazyk:

Samozřejmě, jde o prostředí, ve kterém pracuješ a o tom, jak je to nastavené. Já si nedělám iluze vůbec o ničem, protože historky o tom, jak to funguje jinde mám přímo z první ruky od partnera, který občas dělá coby externista pro různé firmy, takže ty problémy zná dost důvěrně. A proto, právě proto se místních adminů zastávám a jsem vděčná za to málo, co pro nás dělají. A jsem trpělivá, protože přesně vím, o čem to je.
Zbytek je na mne a já si to tady potuním, jak potrebuju a když se mi to nelíbí, můžu vždycky jít do perdele, že ano. Každý jsme tu dobrovolně.

• Citovat
  • Upravit
105
4.10.19 11:56

Nejsem tady zase tak dlouho, nicméně nechápu úplně ty stížnosti aby se to vrátilo zpět, jak to bylo. Chtěli udělat změnu, chtěli mít diskuzní fórum modernější. Je fakt, že jak to vypadalo předtím, tak to vypadalo jako staré diskuzní fórum xy let. Na nový vzhledem jsem si už víceméně zvykla a vůbec mi nevadí, až na tu bílou teda - ale na tom se už pracuje. Nějaký vzhled kytek mě ani nenapadl :think:
Opravdu můžeme být všichni rádi, že se @admin snaží, aby se nám to líbilo a bylo pro nás pohodlné. Mohli si vše udělat podle sebe, bez dalších diskuzí. To neudělali a teď se to snaží přivést k dokonalosti. Ano, bude to trvat, třeba týden, dva, nebo měsíc, ale všichni si zvykneme a už nám to ani nepřijde. Aplikace Facebooku se teď taky změnila, úplně se mi to nelíbí ale nikdo se mě na názor neptá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
4.10.19 12:14
@free333 píše:
Hlavně nechápu, proč se k těm změnám přistoupilo bez porady s uživateli…

To mi přijde, že ten kdo vymyslel ty změny, tak bud má uživatele na háku anebo je tak hloupý, že mu dopředu nedocházely důsledky téhle akce, jinak si to neumím vysvětlit…

Např. ty děsivé kytky, to bych se styděla vypustit na veřejnost, být autor…

Ono se tu může operovat s tím, že máme být rádi, že to je zadarmo, ale pozor, placenou verzi si může dovolit spustit ten, kdo má nějaký zvláštní web, né tady, kde jde jen o tlachání, to může člověk provozovat kdekoliv…
@warita

Jinak samozřejmě by nejlepší byl návrat do původního stavu, jen bych tam nedávala ty infantilní názvy typu vesmírných plkalek atd. a rozlišila chlapa a ženské, jak se slibuje už taky dlouho a tím by to haslo… 8)

Ptát se, proč to tady změnili je asi jako ptát se, proč se už nevyrábí stará tlačítková Nokia 3310 s úzkým černo bílým displayem.
Technologie jdou kupředu a ty se uživatelů na nic neptají.
Ty technologie, na kterých to běží, taky stárnou, správa začíná být dost náročná a v konečném důsledku neudrzitelna, zejména pokud výrobce přestal podporu pro svůj starý software poskytovat.
Třeba podpora Windows 7 skončí v lednu 2020 a uživatelé musí přejít do té doby na novější systém. Děje se to všude, patří to k životnímu cyklu sortware, který má svůj začátek i konec.

• Citovat
  • Upravit
19388
4.10.19 13:21

@Mango_Lassi fajn, změna ano, ale ne tahle nepovedena. Když je změna horší než původní stav, je asi někde chyba, že?
A argument, že je to zadarmo? Tak ať to zpoplatni, ne eMiminu nejsem zavisla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
4.10.19 13:23

Není možná…podbarvení??? 8o

tak mě ne no..:o))))

• Citovat
  • Upravit
41196
4.10.19 13:28
@smurfka píše:
Není možná…podbarvení??? 8otak mě ne no..:o))))

ale proč je podbarvené jenom něco bez jakékoli podstaty? to podbarvení jenom u některých příspěvků je nějak zdůrazňují? netušíš? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31287
4.10.19 13:42

@Keyllah taky na to zrovna koukám. A zdá se, že je to podbarvené objedno :think:. Předpokládám, že proto, aby se i rozlišily příspěvky (na to si tu taky myslím někdo stěžoval, že jak je to jednolité, tak se motá co kdo napsal…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41196
4.10.19 13:44
@Mar__tanka1983 píše:
@Keyllah taky na to zrovna koukám. A zdá se, že je to podbarvené objedno :think:. Předpokládám, že proto, aby se i rozlišily příspěvky (na to si tu taky myslím někdo stěžoval, že jak je to jednolité, tak se motá co kdo napsal…)

to je i možný, jen jak mám jen 3 příspěvky na stránku, tak jsem to na tom podbarvení nezaregistrovala :mrgreen: spíš to trochu mate, jestli to má být nějaké zdůraznění. Jako super, barva proč ne, ale nemohlo by být podbarvení všechno? hlavně ty 2/3 bílé obrazovky po stranách? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116164
4.10.19 13:48

@Keyllah ty máš tři příspěvky na stránku? já jeden až dva. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41196
4.10.19 13:49
@aiwwa píše: