Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@DanielaD píše:
Bílé pozadí je protivné…ale tady nemá cenu něco psát, stejně nikdo neodpoví.
ale co povídáš… ![]()
na bílém pozadí se pracuje, už to tu adminky napsaly. Stejně tak tuhle diskusi sledují a všechny poznatky předávají IT, aby to doopravili, doupravili. Některé požadované změny se musely konzultovat na poradě s vedením, takže se to nedá dělat z minuty na minutu.
@krtek93 píše:
Dotaz… Zmizelo označení obnovených diskusí mezi novými (taková ta kulatá šipka), nebo ho jen nevidim?Bylo to docela užitečný.
@admin ![]()
Před pár dny, už v tom novém, mám pocit, že se to tam zobrazovalo ta „tam a zpět šipka“, dneska jí tam taky nevidím. Neuteklo to někde v průběhu úprav?
@admin Rádo se stalo. Ještě mě napadla jedna věc, nešlo by udělat aby muži měli avatar jako chlapečka a ženy holčičku? Samozřejmě, kdo má profilový obrázek, tak mu zůstane jeho profilový obrázek. A co ta bílá, ta zůstane nebo se změní? Je fakt, že to je hrůza na oči.
Jinak dávám palec nahoru
za změny, které jste už provedli.
@warita vždyť už včera psaly, že se na tom dělá.
Holky, prostě některé věci se nedají udělat hned. Nebo vy snad znáte nějakého IT, který dělá zázraky na počkání? ![]()
Včerejší i předvčerejší den adminky nedělaly téměř nic jiného, než sbíraly připomínky ohledně vzhledu, také to téměř obratem předávaly na IT, a to včetně širokých mezer a bělosti stránkek. Také sem odpoledne psaly, že se to řešilo a napsaly vám sem, jaký je výsledek (co se změnilo, co se ještě upraví, na čem se pracuje, s čím asi hnout nepůjde - avatary anonymů).
Pokud nacházíte další nesrovnalosti nebo chyby, tak se nestyďte označit @admin ![]()
@Mar__tanka1983 píše:
Holky, prostě některé věci se nedají udělat hned. Nebo vy snad znáte nějakého IT, který dělá zázraky na počkání?
Včerejší i předvčerejší den adminky nedělaly téměř nic jiného, než sbíraly připomínky ohledně vzhledu, také to téměř obratem předávaly na IT, a to včetně širokých mezer a bělosti stránkek. Také sem odpoledne psaly, že se to řešilo a napsaly vám sem, jaký je výsledek (co se změnilo, co se ještě upraví, na čem se pracuje, s čím asi hnout nepůjde - avatary anonymů).Pokud nacházíte další nesrovnalosti nebo chyby, tak se nestyďte označit @admin
A ví se, co to adminky napadlo, proč ty změny?
Proč třeba neudělaly anketu, aby zjistily, jestli někdo o ty změny vůbec stojí?
Napadá mě jen, že se třeba změnil šéfredaktor a chtěl se zviditelnit? ![]()
Protože v normální firmě by za takový paskvil, který navíc stál peníze, padaly hlavy… ![]()
@Mar__tanka1983 píše:
Holky, prostě některé věci se nedají udělat hned. Nebo vy snad znáte nějakého IT, který dělá zázraky na počkání?
Včerejší i předvčerejší den adminky nedělaly téměř nic jiného, než sbíraly připomínky ohledně vzhledu, také to téměř obratem předávaly na IT, a to včetně širokých mezer a bělosti stránkek. Také sem odpoledne psaly, že se to řešilo a napsaly vám sem, jaký je výsledek (co se změnilo, co se ještě upraví, na čem se pracuje, s čím asi hnout nepůjde - avatary anonymů).Pokud nacházíte další nesrovnalosti nebo chyby, tak se nestyďte označit @admin
v normální firmě by takový paskvil okamžitě stáhly a pustili za pár dnů znovu do oběhu novou verzi, kterou by ale před tím ptestovali na několika uživatelích ![]()
A nemá cenu dělat drobné kosmetické úpravy, ale je potřeba nejdřív řešit ten největší problém - bílá barva. A to by měl zvládnout naprogramovat průměrně zručný ajťák behem krátké doby a než e mu to bude trvat x dnů.
@lucenka jak znám ajťáky, tak ti mají čas na všechno
Mají svůj svět a něco jim přijde přednější. Člověk opravdu musí počkat jak psala @Mar__tanka1983 V práci s IT to bylo to samé. Program nechali, tak jak jim to vyšlo nedotažené, protože to stálo hodně peněz a časově nestihli vše dodělat. Přesto se jim termín 2× posunul. Takže jsme pracovali v nedotaženém programu, který každou chvíli padal. Než jsem šla na mateřskou, tak to pořád nebylo hotovo a to už bylo nasazeno půl roku. ![]()
@Mar__tanka1983
jako promin, ale udělat pár změn, aby trvalo několik dní?
to opravdu vypovídá o tom, že IT oddělení, asi moc nefunguje, nebo to jsou studenti, případně lidi co si udělali akorát kurz přes pracák a nazývají se IT..
Hlavně úpravy nějakých velikostí písem, mezer atd..priorita je ta bílá barva, která ničí lidem oči. Ano říkali, že na tom pracují, ale promin, aby nedokázali změnit pozadí za dejme tomu 8h pracovní dobu?? Nemají stanovené priority? Když lidem nebudou tak bolet oči, pak už možná jim bude fuck i nějaké písmo, nebo mezery..
na které pak budou mít času habakuk, protože i bez toho že by to spravili, se dá fungovat, ale s tím bílým pozadím, se opravdu fungovat nedá
@alibear jj v práci máme taky takové experty..
s každým nahlášeným problémem děkají ofuky, neví, co s tím, volají si po různých hotlinkách…
no tvl..ale výplatu by chtěli.. ![]()
Nechci dočítat diskuzi, určitě se tu už kytky řešily, ale za mě ty anonymní kytky fakt hrozný. Zvykla jsem si, že se v diskuzi např. objeví „jak říkala anonymní slunečnice… souhlasím s anonymní konvalinkou apod.“ Momentálně narážím kromě dejme tomu snadno identifikovatelného tulipánu na kytky jako vystřižené z antistresových omalovánek, které jsou určitě graficky zajímavější, ale pro zapamatování nepoužitelné.
Pokud se mají anonymy dostatečně rozlišit, tak je dobré to udělat výrazně jinými symboly (pro znalce botaniky původní květiny ještě šly, ale ty stávající fakt ne).
To už bych místo květin použila třeba graficky zpracovaná velká písmena, to by mi přišlo úplně nejjednodušší, anonym A, anonym B apod.
Edit: Tak v jiných diskuzích jsou kytky ještě docela odlišitelné, ale ta jedna, na kterou jsem několikrát narazila a je to jen tyčka s takovou omalovánkovou kytkou, tak ta mě drtí.
Příspěvek upraven 04.10.19 v 10:14
Holky, odpověděla jsem vám, co vím… ![]()
Jaký je přesně systém změn fakt netuším - ale určitě to nefunguje tak, že jedna adminka něco řekne a ajťák to do hodiny změní. Jsou jisté postupy schvalování, záleží, jak jsou nastavené třeba smlouvy atd…
Jinak co se týče těch změn jako takových, tak asi i vy z práce znáte, jak to chodí. Dokud se něco opravdu nezavede a uživatelsky nevyzkouší, tak se na to nepřijde. „Na papíru“ to vypadá leckdy jinak, než když se v tom má pracovat/pohybovat se celý den.
Naopak bych řekla, že na leckterých fórech prostě změnu zavedou a dál se s nikým nebaví. Když měnil vzhled třeba Seznam, tak ptal se někoho? Byla diskuse na to téma, kde by se někdo zabýval tím, co uživatelé chtějí? Ani ne. Prostě tady máte a mlčte ![]()
Já si prostě stojím za tím, že místní adminky se fakt snaží… ![]()
A když ony samy třeba ještě neví, co prošlo „kolečkem“, tak vám to tu přece nemůžou napsat (kdyby to nakonec nešlo, tak byste je pak roznesly na kopytech
)
@Mar__tanka1983 píše:
Holky, odpověděla jsem vám, co vím…
Jaký je přesně systém změn fakt netuším - ale určitě to nefunguje tak, že jedna adminka něco řekne a ajťák to do hodiny změní. Jsou jisté postupy schvalování, záleží, jak jsou nastavené třeba smlouvy atd…
Jinak co se týče těch změn jako takových, tak asi i vy z práce znáte, jak to chodí. Dokud se něco opravdu nezavede a uživatelsky nevyzkouší, tak se na to nepřijde. „Na papíru“ to vypadá leckdy jinak, než když se v tom má pracovat/pohybovat se celý den.
Naopak bych řekla, že na leckterých fórech prostě změnu zavedou a dál se s nikým nebaví. Když měnil vzhled třeba Seznam, tak ptal se někoho? Byla diskuse na to téma, kde by se někdo zabýval tím, co uživatelé chtějí? Ani ne. Prostě tady máte a mlčte
Já si prostě stojím za tím, že místní adminky se fakt snaží…
A když ony samy třeba ještě neví, co prošlo „kolečkem“, tak vám to tu přece nemůžou napsat (kdyby to nakonec nešlo, tak byste je pak roznesly na kopytech![]()
![]()
)
My v práci na to máme třeba tým testerů, kteří si to vyzkouší ručně a automatickými testy, opraví se to a teprve pak to jde do světa. Pokud na to přijdou uživatele po releasu, řeší se to do 24 hodin.
Nojo, jenže nám zákazníci za používání a správu software platí nemalé prachy
proč bychom to jinak dělali, že.
@Mango_Lassi no vidíš, a u nás, když sme si stěžovali na nový systém, tak něco se upravilo do týdne a některé věci až za rok, když sme zjistili, že daní pánové, se kterými sme měli komunikovat, tak byli externí zaměstnanci dceřinné společnosti subdodavatele…no prostě se věci ztrácely „v překladu“…a jednatel přímo firmy, co dané prostředí tvořila, pak jen nestačil valit bulvy, když už sme stížnosti dohnali až k nejvyšším…
takže já si nedělám iluze o ničem
![]()
A kdybych chtěla být sarkastická, tak řeknu, že spousta ajťáků zalezlých ve svých norách, i kdyby to nakrásně vyzkoušeli, tak vůbec nezaregistrujou, že „ta bílá bolí do očí“
![]()
(čímž nemířím na IT skupinu emimina, protože to nevím, kdo tam je a co a jak dělají, aby nedošlo k mýlce)
Narážím na našeho správce sítě v práci, to je taky dobrej patron. Nad vším otáčí očima, co si zase my ženský vymejšlíme za bejkárny a „vo co nám jako sakra zase de“
![]()
@Mar__tanka1983 hele mi máme chlapa co před tím dělal bůh ví co, ale prodělal 3měsíční kurz přes pracák a je z něho ajťák…takže to tak i vypadá v práci no..státní správa si hold nic jiného za své platy dovolit nemůže.. ![]()