Vzhled emimina

Napsat příspěvek
Velikost písma:
75759
5.10.19 19:45
@smajlik345 píše:
@admin To střídaní barev je hnusné, kdyby jina barva byla u citace bylo by to lepší. Ale aby se takhle u každého příspšvku střídali barvy je strašne. To už se mi víc libílo jak to bylo vše v bílé barvě
Šmarjáá jen to ne! :cert: :cert: :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140240
5.10.19 19:50
@smajlik345 píše:
@admin To střídaní barev je hnusné, kdyby jina barva byla u citace bylo by to lepší. Ale aby se takhle u každého příspšvku střídali barvy je strašne. To už se mi víc libílo jak to bylo vše v bílé barvě

bílá barva néééé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75759
5.10.19 20:13
@mojmira píše:
bílá barva néééé

Viď? :hug:
Nechci provokovat, ale mně to takhle už přijde fajn. :nevim:
Bílá už není zdaleka tak zářivá, jako první den - to se fakt nedalo. :roll:
Teď mi bílé příspěvky střídané s tou světloučce modrošedou přijdou sympaticky přehledné a lomená růžová zcela lahodí mému romantickému oku, doplňky (jména nicků, příspěvkové okno…) v příjemné modré :palec: :srdce:
Tu kombinaci růžová/modrá možná tvůrce myslel jako miminkovskou symboliku, opravdu mi to přijde pěkný.

Jinak mi přišla celkem mimo až skoro arogance některých diskutujících v tomhle vlákně. :think: Jakože "jestli mi nebude okamžitě vyhověno, odcházím, bojkotuju a na celý tady to prdím! :pocitac: :pocitac: "
To jsem vážně nepochopila. :think: 8)

Příspěvek upraven 05.10.19 v 20:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
5.10.19 20:15

Zjistila jsem v uzavřence, kde je stále původní vzhled, zajímavou věc. Podklad pod příspěvky je BÍLÝ! Ale. Pravý sloupeček s novými diskusemi a tématy je víc modrý (teď nově je hodně světlounce modrý), stejnou barvou je vlevo podbarvený sloupeček s profilovkami a počtem příspěvků konkrétní uživatelky. Zde vše bílé nebo šedé. Opravdu by to chtělo přidat barvy, pastelové, nic řvavého, ale přidat, prosím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75759
5.10.19 20:20
@IvaB píše:
Zjistila jsem v uzavřence, kde je stále původní vzhled, zajímavou věc. Podklad pod příspěvky je BÍLÝ! Ale. Pravý sloupeček s novými diskusemi a tématy je víc modrý (teď nově je hodně světlounce modrý), stejnou barvou je vlevo podbarvený sloupeček s profilovkami a počtem příspěvků konkrétní uživatelky. Zde vše bílé nebo šedé. Opravdu by to chtělo přidat barvy, pastelové, nic řvavého, ale přidat, prosím.

To si právě nesmíš zapínat Adblock. :mrgreen:
Reklamy Ti stránku probarví, až Ti budou oči přecházet. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17981
6.10.19 05:29
@IvaB píše:

Tak to je spis individualni, me by asi „jeblo“, :) kdybych musela cist text na nejake na fialkove, anebo ruzove pastelove barve. Bila je zazracni barva, protoze ladi se vsema barvami, jenom pro zajimavost, spektrum bile :) obsahuje vsechny barvy.

Blede modra a blede seda jsou s bilou naprosto kompatibilni. Problem je jasnost te bile. Bila se da stahnout na milion odstinu, zalezi od intenzity jasu, pokud by ji grafik stahl na tmavsi bilou, ktera by tak netahala oci, bylo by to ok.

Ja si to soukromne vyresila tak, ze kdyz jdu na emimino, stahuju si jasnost obrazovky :roll: :D a uz mi oci neslzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
salamio
6.10.19 10:31
@My Melody píše:
Tak to je spis individualni, me by asi „jeblo“, :) kdybych musela cist text na nejake na fialkove, anebo ruzove pastelove barve. Bila je zazracni barva, protoze ladi se vsema barvami, jenom pro zajimavost, spektrum bile :) obsahuje vsechny barvy.

Blede modra a blede seda jsou s bilou naprosto kompatibilni. Problem je jasnost te bile. Bila se da stahnout na milion odstinu, zalezi od intenzity jasu, pokud by ji grafik stahl na tmavsi bilou, ktera by tak netahala oci, bylo by to ok.

Ja si to soukromne vyresila tak, ze kdyz jdu na emimino, stahuju si jasnost obrazovky :roll: :D a uz mi oci neslzi.

No to mi ho teda vyndej.

• Citovat
  • Upravit
11923
6.10.19 10:46
@salamio píše:
No to mi ho teda vyndej.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
salamio
6.10.19 10:48
@Šáruší píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nesměj se, jdu hned napsat firmě Pantone, ať do svého příštího vzorníku přidají různě tmavou bílou.

• Citovat
  • Upravit
11923
6.10.19 11:03
@salamio píše:
Nesměj se, jdu hned napsat firmě Pantone, ať do svého příštího vzorníku přidají různě tmavou bílou.

a různé odstíny bílé taky ještě, když už budeš v tom psaní. Ale hele, směješ se, ale mám ve vzorníku na fotopozadí tři různé druhy bílé :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
6.10.19 11:04
@salamio píše:
No to mi ho teda vyndej.

No to mi ho zandej

• Citovat
  • Upravit
17981
6.10.19 11:30
@Šáruší píše:
a různé odstíny bílé taky ještě, když už budeš v tom psaní. Ale hele, směješ se, ale mám ve vzorníku na fotopozadí tři různé druhy bílé :mrgreen:

Bila barva muze mit doopravdy „milion“ odstinu :)
Francouzi maji na tmavsi bilou poetickej nazov bila pokazena - blanc cassé.
Tahle bila je pouzivana treba v bytove architekture, kdy je potreba ztlumit jasnost, anebo kontrast, pripadne muzeme dat interietu teplou, anebo studenou nuanci.

Tolik naucni barevne okenko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116151
6.10.19 11:35

Já si doteď myslela, že bílá odstíny nemá. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116151
6.10.19 11:37

@My Melody ale tak to je spíš odstín šedé nebo béžové. Bílá je jen jedna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
salamio
6.10.19 11:53
@aiwwa píše:
@My Melody ale tak to je spíš odstín šedé nebo béžové. Bílá je jen jedna.

Samozřejmě, bílá barva je zcela achromatická. To jen občas ta inherentní tupost prostě takhle vyvře na povrch.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová