Vzhled emimina

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19388
7.10.19 08:13
@smurfka píše:
@admin
to střídání barev ( podbarvení ) u příspěvků je fakt hrozné…
to to opravdu ti ajtáci nevidí? :think:
podbarvěte to všechno… :zed:

Mně to teda zrovna nevadí. Lepší, než to původní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
7.10.19 08:20
@g.sandova píše:

no lepší…i tak to šíleně bije do očí…rychlé střídání dvou barev při rolování, fakt lahůdka. Ale je fakt, jestli se spokojit jen s " je to lepší než původní "… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
39682
7.10.19 08:20
@g.sandova píše:

No původní byly taky bílé, ale jak koukám do uzavřenky, tak modrý podklad byl v diskusi jen u citací a pod nickem celý modrý pruh až dolů, stejně jako modře podbarvené nové příspěvky, co byly hned vpravo. Ale ne tak velká písmena, i když pro toho, kdo hůř vidí…ale i tak. Ovšem jediný příspěvek na stránce, no to musí být teda něco. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
7.10.19 08:54

@smurfka @Žirafa 69 mě tohle do očí nevim a, příspěvky nemám roztahane. Ne, nelíbí se mi to celkově, původní verze byla naprosto v pořádku. Jen to střídání barev mi fakt nevadí. I ta bílá není tak jasná.
Upřímně, změny v poslední době jsou jen k horšímu. Víc takových a skutečně nepotrebuju eMimino k životu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
7.10.19 08:55

Původní bylo myšleno ta šílená bílá, ten slavný nový kabatek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116134
7.10.19 12:35

@admin bude se nějak řešit ten zvýšený objem dat? řekla bych, že se to opět o něco zhoršilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
7.10.19 12:58

Proč se mi zobrazuje kontextová reklama na nějaké žhavé holky? Co jsem komu udělala a co se mi Vesmír snaží naznačit? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
116134
7.10.19 13:04
@Mango_Lassi píše:
Proč se mi zobrazuje kontextová reklama na nějaké žhavé holky? Co jsem komu udělala a co se mi Vesmír snaží naznačit? :mrgreen:

asi si zlobila, já mám parfémy, heč :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
7.10.19 13:06

Smazáno, abych tomu nedělala screenshotem reklamu navíc

• Citovat
  • Upravit
20841
7.10.19 13:56

Dobrý den,

hlásím, že se nám dnes podařilo optimalizovat verzi pro mobily a měla by brát naprosté minimum dat.

@Mango_Lassi Dobrý den,

to je zvláštní, pouštíme do reklam pouze reklamy od důvěryhodných partnerů, ale i u nich se tam občas probojuje něco nevhodného. Pokud vás něco nevhodného otravuje, určitě to tam nechceme :). Pošlete screenshot a odkaz, na který reklama vede na info@emimino.cz a my reklamu co nejdříve na eMiminu zakážeme.

Přeji pěkný den všem :mavam:

Josefina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39682
7.10.19 14:38

@admin Koukám, že už jste vyřešili i zvýraznění obnovené diskuse modrým pruhem…je to tak?
Viz zde (skoro dole)

https://www.emimino.cz/…rankovani/4/#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116134
7.10.19 14:40

@admin a verze pro PC?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65222
7.10.19 16:41
@Mango_Lassi píše:
Proč se mi zobrazuje kontextová reklama na nějaké žhavé holky? Co jsem komu udělala a co se mi Vesmír snaží naznačit? :mrgreen:

Já teď viděla téměř nahá prsa, ale nepostřehla jsem, na co to bylo. Tyto problémy už tu byly, po protestech tento druh reklam zmizel a zřejmě to pět zkouší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20841
7.10.19 16:47

Dobrý deň,

@Žirafa 69 v tomto sme nerobili žiadne zmeny, malo by to byť tak, ako to bolo pred nasadením nového vzhľadu. :kytka:

@aiwwa verzia pre PC je dátovo náročnejšia než tá pre mobil - je to v súvislosti s odlišnými reklamnými formátmi. Čo sa týka dát, malo by to byť rovnako ako predtým. ;)

S pozdravom,
Kristína :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116134
7.10.19 17:35

@admin rozhodně to není stejné jako před změnou. Nyní je to několikanásobně náročnější na data. Už jsem to jednou psala, i YouTube žere míň dat než emimino.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová