Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@aiwwa píše:
@Šáruší teda, ty jsi úžasná!!! vůbec mi nenapadlo si to na PC pustit v Chromu. A joohoooo, mám na PC mobilní verzi, paráda a bez reklamy.
no jo, akorát ten šíleně dlouhý řádek, připadám si jak na tenise, kroutím hlavou zleva do prava, a zpět, abych se dostala na další řádek… čtení mobilní verze v pc je trochu nepraktické…
@Regina Hero píše:
no jo, akorát ten šíleně dlouhý řádek, připadám si jak na tenise, kroutím hlavou zleva do prava, a zpět, abych se dostala na další řádek… čtení mobilní verze v pc je trochu nepraktické…
mně to neva, já mám velký monitor a sedím celkem daleko, takže se mi na to kouká dobře. A můžeš si upravit velikost toho okna, abys to neměla tak široké.
@aiwwa píše:
mně to neva, já mám velký monitor a sedím celkem daleko, takže se mi na to kouká dobře. A můžeš si upravit velikost toho okna, abys to neměla tak široké.
upravit velikost okna mi nejde… jak to mám udělat?
@Regina Hero píše:
upravit velikost okna mi nejde… jak to mám udělat?
vpravo nahoře cvakni na ty dvě kostičky, vedle křížku na zavření. Okno se ti zmenší a pak si ho můžeš upravit, když najedeš do jakéhokoliv rohu toho okna, objeví se ti taková ta šikmá šipka a tou si to můžeš roztáhnout na velikost jakou potřebuješ
@aiwwa píše:
vpravo nahoře cvakni na ty dvě kostičky, vedle křížku na zavření. Okno se ti zmenší a pak si ho můžeš upravit, když najedeš do pravého dolního rohu, objeví se ti taková šipka a tou si to můžeš roztáhnout na velikost jakou potřebuješ
díky, jo, tak tohle znám, já myslela, že jde nějak upravit jen ten diskuzní tunel… takhle to měnit nechci, mám tu otevřených více karet s prací a se vším možným a musela bych to pořád upravovat, protože jinde to je v pořádku a menší stránky mít nechci… já pořád přelítávám z karty na kartu jak motýlek…
@Regina Hero píše:
díky, jo, tak tohle znám, já myslela, že jde nějak upravit jen ten diskuzní tunel… takhle to měnit nechci, mám tu otevřených více karet s prací a se vším možným a musela bych to pořád upravovat, protože jinde to je v pořádku a menší stránky mít nechci… já pořád přelítávám z karty na kartu jak motýlek…
aha, já si to nastavila jak mi vyhovuje a zbytek věcí mám v nových oknech a pro překlikávání používám alt+tab
@debra.morgan Dobrý den,
pokud nemáte jinou možnost zapněte si mobilní verzi i na noťasu. Najdete tu možnost když sjedete úplně dolů k patičce.
Data žere video reklama, která by teď měla být už jen v klasické verzi.
Krásný den
Diana ![]()
Mě se chce normálně brečet…
Proč je vše dobré vždy zrušeno…
Kam zmizely kategorie podle počtu příspěvků? Kterého dobráka tohle mohlo napadnout?
@admin Už jste se - prosím, rozhodli vrátit ten náhled? Kolikrát se chci podívat, když dám třeba fotku, odkaz, popř. smajlík (správný) nebo „jak jsem něco "poskládala“ apod, a pořád nemůžu…
A taky - kdybyste při svých odpovědích mohla raději citovat než zmínit, člověk pak musí hledat, nač a komu jste vůbec odpovídala. Díky. ![]()
@Žirafa 69 Dobrý den,
ptala jsem se na to a během týdne by to mělo být v pořádku.
Díky za pochopení a hezkou neděli, Iva ![]()
@admin píše:
@Žirafa 69 Dobrý den,ptala jsem se na to a během týdne by to mělo být v pořádku.
Díky za pochopení a hezkou neděli, Iva
Díky, nápodobně. ![]()
@hehehe píše:
Mě se chce normálně brečet…Proč je vše dobré vždy zrušeno…
Kam zmizely kategorie podle počtu příspěvků? Kterého dobráka tohle mohlo napadnout?
V uzavřenkách to stále je, ale zkus napsat přímo admince, i když nevím, jestli tohle vrátí.. ![]()
@admin
Proč prosím zmizely kategorie podle počtu příspěvků?
@admin jak dát sledovat e-mailem, aniž bych do diskuze musela přispívat?
@Vermun Teď asi už jen nahoře kliknout na „přidat k oblíbeným“. Já teda raději měla „sledovat“ (nebo sledovat mailem?),ptž oblíbené - to už musím mít jako doslova.