Vzhled emimina

Napsat příspěvek
Velikost písma:
76747
29.10.19 22:37

@Ba-stet @vokishka kytky předtím byly daleko hezčí v té jemnější podobě, taky se mi líbily daleko víc, ale pořád nerozumím, jak se někomu může splést tulipán s růží? prostě tulipán je úplně jiný, než růže, sice barva je stejná, ale i tak
a že je leknín nějak vaginální :nevim: no píše se to tady pořád, ale mně samou by to teda nenapadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
29.10.19 22:45

@stinga Já jsem asi nepozorná. Když se na to zaměřím, tak je rozeznám, ale když něco v rychlosti čtu, tak se mi pletou, zvlášť když nejsou za sebou. Je to asi v těch stejných barvách a podobném tvaru :think: A s tím leknínem, samotnou mě to nenapadlo, ale někdo to zmínil a od té doby to vidím furt :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65229
30.10.19 07:29

@stinga kdyz me upozornili, ze to jsou ruzne kytky, musela jsem se podivat nekolikrat, ze to tak fakt je. Je to asi vada na me strane, ale asi nejsem sama. Proste to nevidim. Ja mam problem vseobecne s odstinama barev, orientaci v planech, mapach a tak ruzne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65387
8.11.19 19:03

@admin tak toto s těma hlavama se fakt nepovedlo…
Vypadá to, jako když se sebou diskutuje jedna a tatáž osoba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
8.11.19 19:19
@Petra Z píše:
@admin tak toto s těma hlavama se fakt nepovedlo…
Vypadá to, jako když se sebou diskutuje jedna a tatáž osoba…

a kdy se tady neco povedlo? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
8.11.19 19:21

@admin proč když jsem na mobilni verzi v mobilu nechodí mi upozornění do diskusí, které mám v oblíbených? na mobilu upozornění na nové příspěvky 3,když zapnu pc, tak třeba 15.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65387
8.11.19 19:24

@debra.morgan no pravda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
8.11.19 20:45
@debra.morgan píše:
@admin proč když jsem na mobilni verzi v mobilu nechodí mi upozornění do diskusí, které mám v oblíbených? na mobilu upozornění na nové příspěvky 3,když zapnu pc, tak třeba 15.

jako na mobilu mam spis problem, ze mi tam sviti treba 37 upozorneni. Otevru to a zjistim, ze jsou nove prispevky jenom v par diskuzich. Nasledne teda mam 0 novych upozorneni a za 5min mi tam zase sviti 37. To je proste vtip no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
8.11.19 22:14

Ntvl, co to je zas s těma hlavama?

Řekněte grafikovi, ať už to nebere. Fakt mu to nedělá dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17981
9.11.19 06:13
@SAJ píše:
Ntvl, co to je zas s těma hlavama?Řekněte grafikovi, ať už to nebere. Fakt mu to nedělá dobře.

Pridavam se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17981
9.11.19 06:14

Novej kabatek mi domrvil kompozici fotografie, uprednostnuju proto radeji toho anonymniho, dadaistickeho panacka s bublinou, ten byl alepospon roztomilej a jemnej, jak ilustrace z deckeho casopisu. Tohle nove cerno bile retro je jak sekerou mezi oci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
9.11.19 07:55
@SAJ píše:
Ntvl, co to je zas s těma hlavama?Řekněte grafikovi, ať už to nebere. Fakt mu to nedělá dobře.

Víš kolik snahy jim musí dát udělat tolik domrvených změn? Vždyť nic co udělali nemělo pozitivní ohlas :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39686
9.11.19 08:17

@admin A co ten náhled, prosím, bude už fungovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
9.11.19 08:22

Já mám problém, když jsem v telefonu na mobilní verzi, a odmažu některé diskuze z oblíbených, tak pak na notebooku v normální verzi tam ty diskuze stále mám :think: a druhá věc, nedají se vyjmout diskuze z oblíbených nějak hromadně? Fakt se musí po jedné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21429
9.11.19 10:59

@SAJ Kdyby se v tom bilem prostoru mezi hlavama aspon rysovala vaza jako u znameho optickeho klamu 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová