Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ba-stet @vokishka kytky předtím byly daleko hezčí v té jemnější podobě, taky se mi líbily daleko víc, ale pořád nerozumím, jak se někomu může splést tulipán s růží? prostě tulipán je úplně jiný, než růže, sice barva je stejná, ale i tak
a že je leknín nějak vaginální
no píše se to tady pořád, ale mně samou by to teda nenapadlo
@stinga Já jsem asi nepozorná. Když se na to zaměřím, tak je rozeznám, ale když něco v rychlosti čtu, tak se mi pletou, zvlášť když nejsou za sebou. Je to asi v těch stejných barvách a podobném tvaru
A s tím leknínem, samotnou mě to nenapadlo, ale někdo to zmínil a od té doby to vidím furt ![]()
@stinga kdyz me upozornili, ze to jsou ruzne kytky, musela jsem se podivat nekolikrat, ze to tak fakt je. Je to asi vada na me strane, ale asi nejsem sama. Proste to nevidim. Ja mam problem vseobecne s odstinama barev, orientaci v planech, mapach a tak ruzne.
@admin tak toto s těma hlavama se fakt nepovedlo…
Vypadá to, jako když se sebou diskutuje jedna a tatáž osoba…
@Petra Z píše:
@admin tak toto s těma hlavama se fakt nepovedlo…
Vypadá to, jako když se sebou diskutuje jedna a tatáž osoba…
a kdy se tady neco povedlo? ![]()
@admin proč když jsem na mobilni verzi v mobilu nechodí mi upozornění do diskusí, které mám v oblíbených? na mobilu upozornění na nové příspěvky 3,když zapnu pc, tak třeba 15.
@debra.morgan píše:
@admin proč když jsem na mobilni verzi v mobilu nechodí mi upozornění do diskusí, které mám v oblíbených? na mobilu upozornění na nové příspěvky 3,když zapnu pc, tak třeba 15.
jako na mobilu mam spis problem, ze mi tam sviti treba 37 upozorneni. Otevru to a zjistim, ze jsou nove prispevky jenom v par diskuzich. Nasledne teda mam 0 novych upozorneni a za 5min mi tam zase sviti 37. To je proste vtip no…
Ntvl, co to je zas s těma hlavama?
Řekněte grafikovi, ať už to nebere. Fakt mu to nedělá dobře.
@SAJ píše:
Ntvl, co to je zas s těma hlavama?Řekněte grafikovi, ať už to nebere. Fakt mu to nedělá dobře.
Pridavam se.
Novej kabatek mi domrvil kompozici fotografie, uprednostnuju proto radeji toho anonymniho, dadaistickeho panacka s bublinou, ten byl alepospon roztomilej a jemnej, jak ilustrace z deckeho casopisu. Tohle nove cerno bile retro je jak sekerou mezi oci.
@SAJ píše:
Ntvl, co to je zas s těma hlavama?Řekněte grafikovi, ať už to nebere. Fakt mu to nedělá dobře.
Víš kolik snahy jim musí dát udělat tolik domrvených změn? Vždyť nic co udělali nemělo pozitivní ohlas ![]()
Já mám problém, když jsem v telefonu na mobilní verzi, a odmažu některé diskuze z oblíbených, tak pak na notebooku v normální verzi tam ty diskuze stále mám
a druhá věc, nedají se vyjmout diskuze z oblíbených nějak hromadně? Fakt se musí po jedné?
@SAJ Kdyby se v tom bilem prostoru mezi hlavama aspon rysovala vaza jako u znameho optickeho klamu 😂