Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý deň,
toto je nová unisex ikonka pre aktívnych užívateľov bez nahranej fotky, alebo inej ikonky, ktorú si nevyplnili pohlavie. ![]()
Všetky ostatné dotazy som poslala na technika. Ozvem sa hneď, keď dostanem odpoveď.
Prajem pekný víkend,
Kristí ![]()
@admin píše:
Dobrý deň,toto je nová unisex ikonka pre aktívnych užívateľov bez nahranej fotky, alebo inej ikonky, ktorú si nevyplnili pohlavie.
Všetky ostatné dotazy som poslala na technika. Ozvem sa hneď, keď dostanem odpoveď.
Prajem pekný víkend,
Kristí
No, když už se pokoušíš o nějaká zdůvodnění, tak by měla alespoň odpovídat pravdě
Pohlaví vyplněné mám a stejně mám tu nesmyslnou novou ikonku. K čemu jste admini, když jen papuškujete co vám někdo řekl a nejste schopni si to ani zkusit ověřit? To už jsem rovnou může odpovídat nějaký tiskový mluvčí, úroveň odpovědí bude co do obsahu a důvěryhodnosti stejná.
Stejně to zas budete měnit, až vám sem vlítne gender úderka pobouřená „unisex“ ikonkou se dvěma obličeji. Pohlaví nejsou dvě. Je jich 63 a každý měsíc přibývají
![]()
@MrsNorris píše:
Stejně to zas budete měnit, až vám sem vlítne gender úderka pobouřená „unisex“ ikonkou se dvěma obličeji. Pohlaví nejsou dvě. Je jich 63 a každý měsíc přibývají![]()
![]()
Haha. Hahaha. Strašně vtipný. Kdy se máme smát?
@MrsNorris píše:
@Mango_Lassi
tvl, čtyři věty na subjektivně nevtipnej vtip?
Protože to je kravina
@Mango_Lassi
Právě proto mě to překvapuje. Musíš mít hromadu práce na dnešních interwebech.
@MrsNorris píše:
@Mango_Lassi
Právě proto mě to překvapuje. Musíš mít hromadu práce na dnešních interwebech.
Mně spíš překvapuje, že někdo nemůže nahrát vlastní ikonu dle své libosti a můžou za to zase admini
@j.a.n.i1 píše:
No, když už se pokoušíš o nějaká zdůvodnění, tak by měla alespoň odpovídat pravdě![]()
![]()
Pohlaví vyplněné mám a stejně mám tu nesmyslnou novou ikonku. K čemu jste admini, když jen papuškujete co vám někdo řekl a nejste schopni si to ani zkusit ověřit? To už jsem rovnou může odpovídat nějaký tiskový mluvčí, úroveň odpovědí bude co do obsahu a důvěryhodnosti stejná.
Tak pořád jsou lepší než Ovčáček ![]()
To jste nepochopili, že ta hnusná ikonka vás má donutit nahrát vlastní obrázek? Otázka asi 20 vteřin.
@aiwwa píše:
To jste nepochopili, že ta hnusná ikonka vás má donutit nahrát vlastní obrázek? Otázka asi 20 vteřin.
Přesně tak. Třeba pro mě je důležité mít svoje 217. pohlaví v ikonce. A tak ho tam mám ![]()
@aiwwa píše:
Mě tedy donutila už ta podivná hlavička. Roky jsem neměla nic a teď je ze mě medvěd ![]()
@IvaB píše:
Mě tedy donutila už ta podivná hlavička. Roky jsem neměla nic a teď je ze mě medvěd
mě taky ![]()
@vokishka píše:
Tak pořád jsou lepší než Ovčáček
No, ale on už jim šlape na paty ![]()
@aiwwa píše:
Mě je úplně fuk, jak je hnusná, mě štve, že admin píše totální bludy, jejichž ověření (tedy pardon vyvrácení) je taky na 20 vteřin, možná ani ne.