Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Třeba tady a je toho více. Kolikrát někdy i několik pod sebou ![]()
@Mar__tanka1983 píše:
ale co povídáš…
na bílém pozadí se pracuje, už to tu adminky napsaly. Stejně tak tuhle diskusi sledují a všechny poznatky předávají IT, aby to doopravili, doupravili. Některé požadované změny se musely konzultovat na poradě s vedením, takže se to nedá dělat z minuty na minutu.
ty seš moudrá včelka,
ale měsíc v luftě a nic, tak je trochu popíchni
@Vermun píše:
@admin a co to sledovani e-mailu bez nutnosti přispívání do tématu?
Dívala ses pod diskuzí, pod možností napsat příspěvek? Je tam možnost zasílat reakce na mail.
@vokishka ale pokud nechci napsat příspěvek, tak mě to nepustí ![]()
@SAJ píše:
Princip je jasný, jen s novou grafikou bohužel zastřený. Ano, dřív to byl tulipán, leknín, konvalinka, růže… To byl super nápad i provedení…
Dnes je to hnusná kytka 1, hnusná kytka 2, hnusná kytka 3, hnusná pipinka (ta nevím, jestli už nezmizela, ta byla fakt luxusně hnusná - a už si nepamatuji, co to melo být za kytku), hnusná kytka 4… Ty hnusný kytky se pletou, protože si jsou všechny hnusně podobný…Ale chápu, modernější vzhled a pokrok. Ten nezastavíš. Tak za mě kupte grafikovi panáka, třeba ho osvití a půjde dělat něco užitečnějšího někam jinam.
@SAJ …ano - teoreticky může být víc tulipánů v diskusi. Avatarů, různých květin (chcete-li hnusných kytek
) je 15… Tedy - čistě teoreticky ve zvlášť výživné diskusi skutečně můžete potkat dva tulipány, dvě hnusný kytky 2 atd…
Asi se to ale moc často nestává, ne?
![]()
@KimL Aha
Můžete mi, prosím, poslat název diskuse, kde jste toto vyfotil…? ![]()
Díky ![]()
Petra
@Vermun píše:
@vokishka ale pokud nechci napsat příspěvek, tak mě to nepustí
Tak tam jen ťukni, ono se to objeví a pak nic psát nemusíš.
@vokishka píše:
Tak tam jen ťukni, ono se to objeví a pak nic psát nemusíš.
Viz obrázek ![]()
@admin píše:
@SAJ …ano - teoreticky může být víc tulipánů v diskusi. Avatarů, různých květin (chcete-li hnusných kytek) je 15… Tedy - čistě teoreticky ve zvlášť výživné diskusi skutečně můžete potkat dva tulipány, dvě hnusný kytky 2 atd…
Asi se to ale moc často nestává, ne?
![]()
![]()
@KimL Aha
Můžete mi, prosím, poslat název diskuse, kde jste toto vyfotil…?
Díky
Petra
všimla jsem si toho ve více diskuzích, že kytka č. 1 (tu hrůzu odmítám nazvat tulipánem) určená pro anonyma se objevuje i s nickem. V jedné diskuzi (bohužel nedohledám) se to dokonce objevilo snad u 3 nicků + anonym. Asi chyba v matrixu.
@neumisa píše:
všimla jsem si toho ve více diskuzích, že kytka č. 1 (tu hrůzu odmítám nazvat tulipánem) určená pro anonyma se objevuje i s nickem. V jedné diskuzi (bohužel nedohledám) se to dokonce objevilo snad u 3 nicků + anonym. Asi chyba v matrixu.
a není to u nicků, které jsou už smazané?
edit: samozřejmě myslím, které jsou neaktivní.
@aiwwa píše:
@aiwwa píše:
ne, určitě ne - ty nicky mezi sebou docela živě diskutovaly.
@neumisa Potřebuji důkazy
Myslíte si, že byste to dohledala…? Prosím?
A vyfotila mi to…? ![]()
@neumisa píše:
ne, určitě ne - ty nicky mezi sebou docela živě diskutovaly.
no a nedali si tam dotyční ten tulipán sami jako profilový obrázek?
@admin píše:
@neumisa Potřebuji důkazyMyslíte si, že byste to dohledala…? Prosím?
A vyfotila mi to…?
Tak dukaz byl prilozen, dohledat si to snad it muze samo… Nebo si to mame sami i opravit?