Vzhled emimina

Napsat příspěvek
Velikost písma:
smurfka
9.11.19 16:12
@j.a.n.i1 píše:
No, když už se pokoušíš o nějaká zdůvodnění, tak by měla alespoň odpovídat pravdě :zed: :zed: :zed: Pohlaví vyplněné mám a stejně mám tu nesmyslnou novou ikonku. K čemu jste admini, když jen papuškujete co vám někdo řekl a nejste schopni si to ani zkusit ověřit? To už jsem rovnou může odpovídat nějaký tiskový mluvčí, úroveň odpovědí bude co do obsahu a důvěryhodnosti stejná.

Ale ona pise ze BUD neni vyplnene pohlavi, NEBO je aktivni uzivatel bez fotky…nevim co te prudi, si tam nahraj treba ho.vno a mas krasnou ikonu, a nebudes cernobile dvojpohlavi. :nevim: :roll:

• Citovat
  • Upravit
101710
9.11.19 16:20
@smurfka píše:
Ale ona pise ze BUD neni vyplnene pohlavi, NEBO je aktivni uzivatel bez fotky…nevim co te prudi, si tam nahraj treba ho.vno a mas krasnou ikonu, a nebudes cernobile dvojpohlavi. :nevim: :roll:
Nauč se číst a pak teprve někoho poučuj… je tam napsáno toto:
toto je nová unisex ikonka pre aktívnych užívateľov bez nahranej fotky, alebo inej ikonky, ktorú si nevyplnili pohlavie.

přeloženo pro tebe: ti kteří si nenahráli fotku NEBO jinou ikonu A nemají vyplněné pohlaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16210
9.11.19 16:27
@smurfka píše:
Ale ona pise ze BUD neni vyplnene pohlavi, NEBO je aktivni uzivatel bez fotky…nevim co te prudi, si tam nahraj treba ho.vno a mas krasnou ikonu, a nebudes cernobile dvojpohlavi. :nevim: :roll:

No, nejen že jsi to špatně přečetla, ale dle této tvé chybné logiky „buď a nebo“ by všichni, kdo fotku mají, ale nevyplní si pohlaví, o tu svou fotku přišli a byla by nahrazena tou ikonou.
Trochu přemýšlej, než něco vystřelíš a ještě s tím smajlíkem kroutícím očima…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
9.11.19 16:32

@zrcadlo
Jasne, neprud a dej si fotku kdyz nejsi spokojena..

• Citovat
  • Upravit
29350
9.11.19 20:49
@j.a.n.i1 píše:
Nauč se číst a pak teprve někoho poučuj… je tam napsáno toto:

toto je nová unisex ikonka pre aktívnych užívateľov bez nahranej fotky, alebo inej ikonky, ktorú si nevyplnili pohlavie.

přeloženo pro tebe: ti kteří si nenahráli fotku NEBO jinou ikonu A nemají vyplněné pohlaví.

no když už jsme u toho překladu, tak je tam doslovně napsáno, že je to nová unisex ikona pro aktivní uživatele bez nahrané fotky nebo jiné ikony, kterou si nevyplnili pohlaví… ale protože pohlaví se nastavuje jinde než u ikony, tak je to zcestný komentář… a místo ktorú má správně být ktorou nebo ktorí… a z toho tedy plyne i to, že pokud si nastavím pohlaví, tak mám jinou ikonku, pokud si nenahraji svůj vlastní obrázek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710
9.11.19 21:01

@Regina Hero Tak slovensky az tak neumim, takze ja to cetla jako „kteří“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76739
10.11.19 00:35
@MrsNorris píše:
Stejně to zas budete měnit, až vám sem vlítne gender úderka pobouřená „unisex“ ikonkou se dvěma obličeji. Pohlaví nejsou dvě. Je jich 63 a každý měsíc přibývají :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:potlesk: :potlesk: mně to rozesmálo a dobrý, líbí
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9319
10.11.19 13:11

@admin
prosím, barevně rozlišit anonymní ikonky růže a tulipán.

Nebo jednu kytku vyměňte, jsou si dost podobné a barevné shodné.

Děkuji za pochopení :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20842
11.11.19 10:32

Dobrý den,

květiny růže, tulipán a leknín se překreslují a budou vypadat trochu jinak.

Přeji krásný den

Diana :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9319
11.11.19 11:01

@admin děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
11.11.19 11:56
@admin píše:
Dobrý den,

květiny růže, tulipán a leknín se překreslují a budou vypadat trochu jinak.

Přeji krásný den

Diana :kytka:

No, díkybohu.

Jen se bojím, aby nebylo ještě hůř. Prosím, zkontrolujte grafika, aby si po vulvě (leknínu) nevzal u některé z květin inspiraci v penisu. Ano, bylo by to tématické, ale přece jen…

Ty dvě děsné hlavy s otazníkem jsou moderní tvář emimina a nic se s nimi dělat nebude, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
11.11.19 13:45

@admin ty dvě hlavy u diskutujících bez ikonky jsou strašné a vůbec se sem nehodí. Vypadá to spíš jak profilovka nějaké seznamky a ne emimina. Měli byste zvolit nějakou tématickou ikonku vzhledem k názvu a zaměření webu.

• Citovat
  • Upravit
39683
1.12.19 23:25

@admin Díky za ten znovu zavedený náhled. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
2.12.19 08:38
@lucenka píše:
@admin ty dvě hlavy u diskutujících bez ikonky jsou strašné a vůbec se sem nehodí. Vypadá to spíš jak profilovka nějaké seznamky a ne emimina. Měli byste zvolit nějakou tématickou ikonku vzhledem k názvu a zaměření webu.

taky mně to pasuje spíš k seznamce :? jenže co jiného… mimina holka a kluk by asi nevynikly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710
2.12.19 08:46
@Káťa19 píše:
taky mně to pasuje spíš k seznamce :? jenže co jiného… mimina holka a kluk by asi nevynikly

A co treba ta cerna unisex hlava, co je v mobilni verzi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová