Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@admin Jdu pochválit kytičky. Za mě rozhodně lepší, výrazně lepší
Jen mě mate, že tulipán zjevně nemá jen anonym, ale taky každý, kdo nemá profilovku, ale to se asi ještě vychytá…
@krtek93 píše:
@admin Jdu pochválit kytičky. Za mě rozhodně lepší, výrazně lepšíJen mě mate, že tulipán zjevně nemá jen anonym, ale taky každý, kdo nemá profilovku, ale to se asi ještě vychytá…
což je teda na první pohled dost matoucí a tím pádem chaotičtější a méně přehledné než doposud
za mě, nic moc…
@Keyllah Veřím, že tohle se časem doladí. Každopádně nový, jemnější vzhled kytek se mi líbí výrazně víc než předešlá „tvrdá“ verze.
@krtek93 píše:
@Keyllah Veřím, že tohle se časem doladí. Každopádně nový, jemnější vzhled kytek se mi líbí výrazně víc než předešlá „tvrdá“ verze.
to určo, jen jsem se prvně lekla, že je to tu samý anonym ![]()
@Keyllah píše:
to určo, jen jsem se prvně lekla, že je to tu samý anonym
Já taky, je to víc nepřehledné než dosud, opravdu to vypadá jak samý anonym… ![]()
Tady https://www.emimino.cz/…nkovani/185/?… o tom admin píše
@mojmira píše:
už tam zase nejsou
Ony jsou jak v které diskusi. Někde už jsem na ně narazila, v některé, a to i v dnešní diskusi jsou stále ty staré. ![]()
Dobrý den,
jsou už nové kytičky, jen musíte dát ctrl + F5 a měly by se Vám všem propsat.
Funguje?
Přeji krásný den
Diana ![]()
@admin píše:
Dobrý den,jsou už nové kytičky, jen musíte dát ctrl + F5 a měly by se Vám všem propsat.
Funguje?
Přeji krásný den
Diana
vidím ![]()
A někde jsem potkala neutrální ikonku - ty dvě mluvící hlavy - ale v šedé, to mi přijde taky dobrý (mnohem lepší než ta výrazná tvrdá černá) ![]()