Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@admin píše:
@aiwwa @TRGDobrý den,
přetrvává tento problém? Pokud ano, napište nám prosím typ telefonu a prohlížeče, ze kterého se na stránky díváte. Nejlépe i připojte fotku obrazovky.
Pokusíme se problém vyřešit.
Děkujeme za upozornění
Natálie
Jup. Vše cajk. ![]()
@admin Chválím novinku se srdíčkem „to se mi líbí“ (souhlasit s příspěvkem/názorem). ![]()
Tak je to i tady. ![]()
@admin píše:
Děkujeme, jsme rádi, že se vám funkce líbí![]()
Krásný den
Diana
Proč jste to nepřidali na konec. Místo citovat neustále tukam nahlásit. A nejsem sama.
@vokishka píše:
Proč jste to nepřidali na konec. Místo citovat neustále tukam nahlásit. A nejsem sama.
Ty joo, já občas taky.
@admin Mmch - neuvažujete i o opaku? Něco jako nesouhlasný smajlík (palec dolů?) nebo tak něco?
@malákráličice píše:
@admin @vokishka Myslim, ze je to tam zbytecne. Da se klikat vpravo nahore primo na srdicko.
@admin Bylo by možné tedy zrušit tu zbytečnou duplicitu a ponechat srdíčko vpravo nahoře?
@malákráličice píše:
@admin @vokishka Myslim, ze je to tam zbytecne. Da se klikat vpravo nahore primo na srdicko.
Ano, tohle je to, co dělám, já to před tím spletla - chtěla jsem napsat, že chci dát „citovat“ a málem kliknu na „nahlásit“.
@Žirafa 69 píše:
Ano, tohle je to, co dělám, já to před tím spletla - chtěla jsem napsat, že chci dát „citovat“ a málem kliknu na „nahlásit“.
Můžu potvrdit, taky se mi to asi pětkrát stalo… ![]()
@Žirafa 69 píše:
Teď jsem Tě málem omylem nahlásila. Chtěla jsem jenom „citovat“, mám s tím taky „problem“.
Pročpak je srdíčko duplicitní? Myslím, že by funkce stačila jen jednou…
@neumisa píše:
Pročpak je srdíčko duplicitní? Myslím, že by funkce stačila jen jednou…
Není to nahoře celkový počet, kolik kdo dostal?