Vzhled emimina

Napsat příspěvek
Velikost písma:
39710
7.4.20 21:38
@neumisa píše:
A teď jsem v záložce upozornění objevila úplně dole zatržítko lajk/srdíčko… takže možnost existuje, jen upozornění nechodí.

Jo,to je to,co jsem před chvílí zmínila. A taky nic.

@neumisa píše:
nenaskočilo… pořád mám své 4 :srdce: odjinud…edit: my mluvíme každá o jiném počitadle - ty jsi dala srdíčko a naskočilo nahoře u příspěvku. Já kontrolovala vlevo pod nickem celkový stav a tam se nic nezměnilo ;)

Aha, jsem si nějak nevšimla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140240
7.4.20 21:39

@matkabagristy :hug: :hug: jo, jde to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
7.4.20 21:41

@neumisa testla jsem ten anonym a fakt ti nic nepřibylo, diskriminace :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
8.4.20 09:49
@Žirafa 69 píše:
Jak to myslíš?

zmacknes jednou, oznaci se ti srdicko, zmacknes podruhe ODznaci se ti to.. - beres zpet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38999
8.4.20 10:54
@neumisa píše:
mně přišlo upozornění, že jsem dostala srdíčko od… ale srdíčka mám 2 a upozornění jen jedno, takk nevím, jestli to nebyla porucha :lol:

anonymy nevím…

edit, beru zpět, upozornění přišla taky dvě

a ještě jeden edit… 4 srdce a jen 2 upozornění :think:

me prestaly upozorneni na ty srdce chodit asi po prvnich peti nebo sesti. Ted uz nechodi nic. Ja bych treba chtela videt, ke kteremu prispevku patri (rozumis, co za moudro jsem kde pronesla jako :mrgreen: ). To bez tech notifikaci videt nejde. Takze je to vlastne k nicemu.
A na mobilu to teda strasne zpomaluje nacitani stranky. Je to otravne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106410
8.4.20 11:45
@AvajBr píše:
me prestaly upozorneni na ty srdce chodit asi po prvnich peti nebo sesti. Ted uz nechodi nic. Ja bych treba chtela videt, ke kteremu prispevku patri (rozumis, co za moudro jsem kde pronesla jako :mrgreen: ). To bez tech notifikaci videt nejde. Takze je to vlastne k nicemu.

to srdíčko nahoře je ke konkretnímu příspěvku. ted by tam mělo být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38999
8.4.20 21:30

@Venetia jojo, ja vim. Jenže, kdyz je diskuze hodne rozbehla a pribyva moc stranek a prispevku, tak uz to zapadne a nevidis, u ceho ty srdce pribyly. Vidis jen celkovy pocet a ze asi neco pribylo, ale uz nevidis kde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
16.4.20 12:25
@AvajBr píše:

a mě by to taky zajímalo, u kterého příspěvku mám srdíčka. Člověk taky pořád nemůže sledovat emimino ;) @admin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65258
16.4.20 12:40

Na tabletu a mobilu nejde citovat ani nahlásit. Ten anonym 13 lety to cpe do všech diskuzi. @admin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122406
16.4.20 12:57
@vokishka píše:
Na tabletu a mobilu nejde citovat ani nahlásit. Ten anonym 13 lety to cpe do všech diskuzi. @admin

Ahoj. Vidím, že nás tu bude víc :lol: Přepni si dole na tabletu na mobilní verzi. Pak už by ti to mělo jít. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65258
16.4.20 13:13
@mrav píše:
Ahoj. Vidím, že nás tu bude víc :lol: Přepni si dole na tabletu na mobilní verzi. Pak už by ti to mělo jít. :mavam:

Dík, sice to jde, ale nevyhovuje mi to prostředí. Raději mám ten normální. To mobilní je moc velké a není vidět boční lišta s novými diskuzemi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21454
16.4.20 14:04

@vokishka Taky tu mobilni verzi nemam rada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
16.4.20 16:05
@mamina2017 píše:
a mě by to taky zajímalo, u kterého příspěvku mám srdíčka. Člověk taky pořád nemůže sledovat emimino ;) @admin

Vidis ho u citovaneho prispevku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
16.4.20 16:24

@matkabagristy to já vím, ale když jsem vlezu třeba až večer, tak nikde nevyctu, u kterého to bylo :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20848
16.4.20 18:20

Dobrý deň,

@vokishka pre podozrenie na trolla som príspevky zmazala. Čo sa týka nefunkčného citovania a nahlásenia, mohli by ste nám poslať info aký prehliadač a aké zariadenie používate? Pošlite nám prosím aj print screen.
Môžte ešte skúsiť stlačiť CTRL+F5, v niektorých prípadoch to pomôže.

Čo sa týka upozornení ohľadom srdiečok, pracujeme na tom. ;)

Prajem krásny deň,
Kristína :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová