Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den milé uživatelky @Dixies a @vokishka,
Co já vím, tak se do uzavřených skupin dlouho nesahalo a úpravy jsou opravdu jen kosmetické. Líbí se mi váš návrh @Dixies, dát možnost uživatelkám rozhodnout o finální podobě stránky. Potíž je ale v tom, že stejnak bude jedna skupina, která bude nespokojená.
Doufám, že si na nový kabátek eMimina rychle zvyknete a zalíbí se vám. Přeji krásný podvečer,
Tereza ![]()
@admin píše:
Dobrý den milé uživatelky @Dixies a @vokishka,Co já vím, tak se do uzavřených skupin dlouho nesahalo a úpravy jsou opravdu jen kosmetické. Líbí se mi váš návrh @Dixies, dát možnost uživatelkám rozhodnout o finální podobě stránky. Potíž je ale v tom, že stejnak bude jedna skupina, která bude nespokojená.
Doufám, že si na nový kabátek eMimina rychle zvyknete a zalíbí se vám. Přeji krásný podvečer,
Tereza
Už jsem trošku vychladla
Objevila jsem pozitivum v dávání srdíček
Ale nešlo by vrátit ten sloupeček s diskuzemi zpět napravo? Strašně to mate a bolí mě oči ![]()
@admin píše:
Dobrý den milé uživatelky @Dixies a @vokishka,Co já vím, tak se do uzavřených skupin dlouho nesahalo a úpravy jsou opravdu jen kosmetické. Líbí se mi váš návrh @Dixies, dát možnost uživatelkám rozhodnout o finální podobě stránky. Potíž je ale v tom, že stejnak bude jedna skupina, která bude nespokojená.
Tereza
Kompletně přesunout sloupec s diskusemi není kosmetická úprava.
@vokishka píše:
Kompletně přesunout sloupec s diskusemi není kosmetická úprava.
Zdravím @vokishka, já vím, že je to nepříjemné ale na funkčnosti webu to nic nemění. Dejte tomu prosím šanci
.
Děkuji,
Tereza ![]()
@admin píše:
Zdravím @vokishka, já vím, že je to nepříjemné ale na funkčnosti webu to nic nemění. Dejte tomu prosím šanci.
Děkuji,
Tereza
proč? To budu mít každou diskusi jinak?
@vokishka píše:
Je to divný
@Dixies píše:
Už jsem trošku vychladlaObjevila jsem pozitivum v dávání srdíček
Ale nešlo by vrátit ten sloupeček s diskuzemi zpět napravo? Strašně to mate a bolí mě oči
Tak jsem si ted říkala, jestli nejsem divná, že mi to v té uzavřence nesedí, vysloveně mi ten sloupek vlevo vadí…
Jsem ráda, že nejsem sama… ![]()
Dovoluji si poznament, že mít v jedné diskusi text diskuse vpravo a v druhé vlevo je… ![]()
Jak to říct?
![]()
Pitomé? ![]()
Hm.
Hloupé?
![]()
Hm…
Stupidní?
![]()
Aha. Moderní, že?
A mám tomu dát šanci, že jo?
![]()
@vokishka píše:
Naučíš se šilhat ![]()
Kosmetické to rozhodně není, je to opět přesvětlené a bolí z toho oči, kdyby bylo na výběr nebo ta slibovaná dark verze, tak by to bylo lepší.