Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, proč mám od nedávna úplně jiný vzhled emimina, dá se to prosím někde přepnout na ten předchozí? Vůbec mi to takto nevyhovuje a nevím, jestli to je nějaká novinka, nebo jestli to je jen u mě..Díky.
Já teď nově nepoznám, která upozornění jsem četla a která ještě ne.
@Kolicek95 píše:
Já teď nově nepoznám, která upozornění jsem četla a která ještě ne.
Přesně, neni to vůbec vidět. Kdo takovou blbost zas vymyslel???
Mně připadá, že všude kde se předělá design a funkce webu, tak je to vždy k horšímu, na emiminu speciálně.
Upozornění měli ponechat jak bylo. Nyní je nepřehledné.
Příspěvek upraven 11.06.21 v 16:53
Nevím jestli to dělá jenom mě, ale pokaždý když se načte nová stránka tak jakoby spadne do takového divného formátu a vůbec se nedá nic číst/komentovat. Jediné co občas pomůže je zavčas kliknout na to kolečko, aby se to do toho blbého formátu nenačetlo.
Navíc mi zmizely smajlíci.
Taky se mi to nelíbí, nepřehledné
@admin co vy na to? Nějaký komentář?
@kaja00 píše:
Nevím jestli to dělá jenom mě, ale pokaždý když se načte nová stránka tak jakoby spadne do takového divného formátu a vůbec se nedá nic číst/komentovat. Jediné co občas pomůže je zavčas kliknout na to kolečko, aby se to do toho blbého formátu nenačetlo.
Navíc mi zmizely smajlíci.
Dělá to kde komu, už to “řeší”
Mě to otravuje cca měsíc
V oznámení se taky nevyznám, vynuluji vše, na telefonu je to děs, v prohlížeči na PC jsem se ještě nedívala. Designérská práce na facku
Mě tady se.rou, ale jakože fakt se.rou reklamy. Jedna přes druhou, zavřu jednu a hned vyskočí druhá
někam kliknu a hned reklama.
![]()
Nějakej tip jak vyřešit ty reklamy? Add block jsem nějakej měla, efekt nula. A trpěla tím baterie.
Pokaždý, když se změní vzhled, tak frfláme, ale pokaždý si zvyknem, že holky? ![]()
Jediný, co momentálně beru jako problém, je nerozlišení přečtených a nepřečtených upozornění.
@holka_z_hor píše:
Mě tady se.rou, ale jakože fakt se.rou reklamy. Jedna přes druhou, zavřu jednu a hned vyskočí druhá![]()
někam kliknu a hned reklama.
![]()
přesně, to mě na emiminu se.re nejvíc, pořád jen zavírám reklamy.. ![]()