Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@DanielaD píše:
nejsou dotace, tak sto skřípe
tak snad to platí ty otravné reklamy, nebo ne?
@Janli já mám v mobilu vidět vlevo u upozornění černé ocicko, u toho, co jsem ještě neviděla ![]()
@Mar__tanka1983 píše:
@Janli já mám v mobilu vidět vlevo u upozornění černé ocicko, u toho, co jsem ještě neviděla
To vím, vždyť píšu o piktogramu. Ale pro nás vetchozraký, by bylo příjemnější výraznější rozlišení.
@Mar__tanka1983 píše:
@Janli já mám v mobilu vidět vlevo u upozornění černé ocicko, u toho, co jsem ještě neviděla
jenomže já mám třeba deset upozornění pod sebou, všechna vypadají naprosto stejně. Strašně mi to splývá, kolikrát ted kliknu znovu na stejnou diskusi. Navíc to otevírám v novém okně, předtím tak fungoval celý obdélní, ted musíš skoro přesně na ten název.
@vokishka píše:
jenomže já mám třeba deset upozornění pod sebou, všechna vypadají naprosto stejně. Strašně mi to splývá, kolikrát ted kliknu znovu na stejnou diskusi. Navíc to otevírám v novém okně, předtím tak fungoval celý obdélní, ted musíš skoro přesně na ten název.
Stejný problém. A teď se mi z mobilu stává, že u toho upozornění omylem kliknu na přezdívku případně na reklamu. ![]()
A stavá se mi, že některá už otevřená upozornění se stále tváří nepřečteně. Nebo se mi (hlavně v uzavrenkach) po otevření upozornění otevře skupina o několik stránek dřív v místě které už jsem dávno četla.
@Janli píše:
To vím, vždyť píšu o piktogramu. Ale pro nás vetchozraký, by bylo příjemnější výraznější rozlišení.
Je to atombordel na kolečkách.
@aiwwa píše:
A vůbec nechápu proč se mění věc, která fungovala?
Drží nás ve střehu ![]()
Také mám problém s vzhledem, když si zapnu upozornění, nevidím, co je přečtená či nepřečtená zpráva. Dříve krásně zřetelné, teď to sotva vidím. Je to škoda. S každou úpravou vzhledu emimina je to horší. ![]()
Experimentují s naprosto nepodstatnými věcmi, a ještě blbě
ale to nekonečné skákání stránky nedokážou pořešit
jaký premiér, takové emimino, tvl ![]()
@neila píše:
Experimentují s naprosto nepodstatnými věcmi, a ještě blběale to nekonečné skákání stránky nedokážou pořešit
![]()
jaký premiér, takové emimino, tvl
Na ty rozsypané stránky se podívej diskuze Chyba v Metrixu
Je tady zase založených hromada duplicitních diskuzi na toto téma, otázky se cykluji, je nátočné v něcem se tady vyznat
@Mar__tanka1983 píše:
O tom už tady dalši dobu diskutujeme ![]()
Ty jsi čeho patronka?
Aha diskuzi
tak to fakt sáhli dobře👍
Fungijí tady ještě patronky? Nebo označení maji z nostalgie?
Je to opravdu hodne neprehledne, prosim, ponechte barevne odliseni
@admin