Vzhled emimina

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9023
12.6.21 17:35
@DanielaD píše:
nejsou dotace, tak sto skřípe :roll:

tak snad to platí ty otravné reklamy, nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31288
12.6.21 18:19

@Janli já mám v mobilu vidět vlevo u upozornění černé ocicko, u toho, co jsem ještě neviděla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
12.6.21 19:49
@Mar__tanka1983 píše:
@Janli já mám v mobilu vidět vlevo u upozornění černé ocicko, u toho, co jsem ještě neviděla ;)

To vím, vždyť píšu o piktogramu. Ale pro nás vetchozraký, by bylo příjemnější výraznější rozlišení.

• Citovat
  • Upravit
65277
12.6.21 20:22
@Mar__tanka1983 píše:
@Janli já mám v mobilu vidět vlevo u upozornění černé ocicko, u toho, co jsem ještě neviděla ;)

jenomže já mám třeba deset upozornění pod sebou, všechna vypadají naprosto stejně. Strašně mi to splývá, kolikrát ted kliknu znovu na stejnou diskusi. Navíc to otevírám v novém okně, předtím tak fungoval celý obdélní, ted musíš skoro přesně na ten název.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116209
12.6.21 20:54
@vokishka píše:
jenomže já mám třeba deset upozornění pod sebou, všechna vypadají naprosto stejně. Strašně mi to splývá, kolikrát ted kliknu znovu na stejnou diskusi. Navíc to otevírám v novém okně, předtím tak fungoval celý obdélní, ted musíš skoro přesně na ten název.

Stejný problém. A teď se mi z mobilu stává, že u toho upozornění omylem kliknu na přezdívku případně na reklamu. :cert:
A stavá se mi, že některá už otevřená upozornění se stále tváří nepřečteně. Nebo se mi (hlavně v uzavrenkach) po otevření upozornění otevře skupina o několik stránek dřív v místě které už jsem dávno četla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116209
12.6.21 20:55

A vůbec nechápu proč se mění věc, která fungovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148977
12.6.21 21:15
@Janli píše:
To vím, vždyť píšu o piktogramu. Ale pro nás vetchozraký, by bylo příjemnější výraznější rozlišení.

Je to atombordel na kolečkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
12.6.21 21:48
@aiwwa píše:
A vůbec nechápu proč se mění věc, která fungovala?

Drží nás ve střehu :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2016
12.6.21 22:56

Také mám problém s vzhledem, když si zapnu upozornění, nevidím, co je přečtená či nepřečtená zpráva. Dříve krásně zřetelné, teď to sotva vidím. Je to škoda. S každou úpravou vzhledu emimina je to horší. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
12.6.21 23:23

Experimentují s naprosto nepodstatnými věcmi, a ještě blbě :cert: ale to nekonečné skákání stránky nedokážou pořešit :zed: :zed: jaký premiér, takové emimino, tvl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18270
13.6.21 06:49
@neila píše:
Experimentují s naprosto nepodstatnými věcmi, a ještě blbě :cert: ale to nekonečné skákání stránky nedokážou pořešit :zed: :zed: jaký premiér, takové emimino, tvl :mrgreen:

Na ty rozsypané stránky se podívej diskuze Chyba v Metrixu

Je tady zase založených hromada duplicitních diskuzi na toto téma, otázky se cykluji, je nátočné v něcem se tady vyznat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18270
13.6.21 06:54
@Mar__tanka1983 píše:

O tom už tady dalši dobu diskutujeme :roll:
Ty jsi čeho patronka?
Aha diskuzi :lol: tak to fakt sáhli dobře👍

Fungijí tady ještě patronky? Nebo označení maji z nostalgie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
13.6.21 17:45

@DanielaD funguji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
13.6.21 17:48

upozorneni

Je to opravdu hodne neprehledne, prosim, ponechte barevne odliseni :( @admin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18270
13.6.21 17:50
@Káťa19 píše:
@DanielaD funguji

Káti, ahoj :mavam: dlouho jsem tě neviděla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová