Vzhled emimina

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65246
25.3.21 19:11

@admin
Vadi mi, ze jsou diskzse na druhe straně, to je v počítači

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101744
25.3.21 19:13
@admin píše:
@vokishka @Anna766 @free333 @Petra Z @aiwwa @SAJDíky za komentář, jen abychom si byli jistí, tohle vás trápí?
Díky za pomoc :kytka:
Jitka

Ano, přesně to, a je smutné, že to vůbec někoho napadne takhle vyrobit a pak se ještě ujišťovat, že to uživatelům fakt vadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20848
25.3.21 19:32

@j.a.n.i1

Je to jednoduché :
V Diskuzích není žádné další menu. To je vždy na levé straně.
Bohužel - u Skupin ano.
Měli jsme na výběr 2 zla a vybrali si to - z našeho pohledu - logicky méně špatné :)
Koukněte na tohle… dává vám to smysl?
V tomhle případě přehození sloupců pošle menu doprava a to taky není ideální.
Ale - dobré nápady alternativního třetího řešení jsou vítány :kytka:
Pěkný večer :mavam:
 Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116182
25.3.21 19:34

Proč to nemohlo zůstat jak to bylo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148933
25.3.21 19:35

Já si zvyknu co mám dělat :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101744
25.3.21 19:38

@admin Tak buď jsem blázen já nebo vy… Nějak nechápu jaké další menu, obojí má 2 sloupce, jeden s diskuzí a druhý s bordelem okolo, tak do háje proč ty sloupce nemohou být v obou případech uspořádané stejně.

A to ani nemluvím o tom, že u oblíbených diskuzí to tu a tak problikává do původního vzhledu, takže se člověk pravidelně naštve, když znovu a znovu vidí o kolik je ten nový víc na houby. Já nechápu, proč se musí každý cpát do nějakých inovací, kor když se u toho neomylně drží pravidla, že každá inovace je k horšímu.

A jinak ano, ten obrázek mi dává smysl, pořád hledám to co mě zajímá vlevo a vpravo mám to otravné okolo = hejno reklam a mezitím někde možná najdu ovládací prvky a hlavně je budu hledat na stejném místě jako v diskuzích a ne jinde. Plus tedy i ty hlavní v hlavičce stránky jsou vpravo, tak mi nedává žádný smysl snažit se nějaké další přesouvat na levou stranu, tedy krom varianty aby je člověk musel hledat a díky tomu viděl víc reklam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116182
25.3.21 19:52
@admin píše:
@vokishka @Anna766 @free333 @Petra Z @aiwwa @SAJDíky za komentář, jen abychom si byli jistí, tohle vás trápí?
Díky za pomoc :kytka:
Jitka

Mně trápí ta světla barva hlavně v uzavrenkach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61108
25.3.21 19:53

Na me to teda pusobi jak nejaka chyba :mrgreen: ale fakt je to pro oci neprijemny a taky nejak nechapu ten duvod proc to je nalevo a ne napravo :oops: vsak ta prava strana je uplne prazdna :mrgreen: tak teda proooc? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61108
25.3.21 19:54

A taky z toho mam pocit jakoze to je nejaky usekly.. :mrgreen: ta prava strana proste tam porad neco chyby :think: a reklama to urcite neni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148933
25.3.21 19:55
@aiwwa píše:
Mně trápí ta světla barva hlavně v uzavrenkach.

Mě přijde trochu schizofrenické ty diskuze venku napravo v uzavřence nalevo.Ale zažila jsem horší věci, zvyknu si no, co mi zbývá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20848
25.3.21 19:57

@j.a.n.i1

Tak trochu si myslím, že ani jedna z nás :kytka: Spíš jsme si neporozuměly.
Koukněte - v Diskuzích je v pravém sloupci skutečně jen reklama a níže navigace jen na další diskuze, poutání na další obsah.
Zatímco ve Skupinách je ještě navigace pro pohyb v samotné skupině.
A to je ten ořech. Právě tahle navigace u Diskuzí není.

Nicméně rozumíme velmi dobře, jak je každá změna uživatelům nepříjemná. Ale potřebujeme web sjednotit.

Díky za pochopení :mavam:
Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20848
25.3.21 20:00

@aiwwa

Ano, dark režim, je další na řadě, teď bylo hodně práce na pozadí webu. Stále je jednou z priorit. :kytka:
Pěkný večer,
 Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
25.3.21 20:00

Co to je? 8o :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
65246
25.3.21 20:22
@admin píše:
@j.a.n.i1

Koukněte - v Diskuzích je v pravém sloupci skutečně jen reklama a níže navigace jen na další diskuze, poutání na další obsah.

Nicméně rozumíme velmi dobře, jak je každá změna uživatelům nepříjemná. Ale potřebujeme web sjednotit.

Jitka

Jak sjednotit, když teď mám každou diskusi jinak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
25.3.21 20:30
@admin píše:
@j.a.n.i1

Jitka

A to je jako problém mít jak v diskusích, tak ve skupinách obojí vpravo? :nevim: A pokud ano, proč? :think:

Nějak nevidím v čem spočívá to sjednocování, protože když teď rozkliknu oblíbené diskuse (nerozlišuju při pohybu na eMiminu skupiny a diskuse) hopla, najednou mám některé diskuse vlevo, některé vpravo. :roll: :roll: :roll: Ať žije jednotný vzhled. :pankac:

No jupí, pokrok nezastavíš. :roll: :roll: :roll:

Je to rušivé, nepříjemné a obávám se, že na první pohled hlavně diletnatské.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová