Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je opravdu nezbytně nutné zalamovat uživatelské přezdívky takto? Obvykle bývá mezera dobrým vodítkem k rozdělení na řádky.
Dobrý den,
takto se vám to zobrazuje na mobilu? Zadám to k opravě, děkujeme za upozornění.
Krásný den
Diana ![]()
@admin píše:
Dobrý den,takto se vám to zobrazuje na mobilu? Zadám to k opravě, děkujeme za upozornění.
Krásný den
Diana
Ja to mam stejně. A stále mi nechodí upozornění na citaci, v uzavřené skupině.
@admin píše:
Dobrý den,takto se vám to zobrazuje na mobilu? Zadám to k opravě, děkujeme za upozornění.
Krásný den
Diana
Ne, na počítači (prohlížeč Chrome). Na mobilu to je taky špatně (násilné zalomení místo využití mezery), ale tam to tolik netahá za oči.
@Němý Bobeš píše:
Ne, na počítači (prohlížeč Chrome). Na mobilu to je taky špatně (násilné zalomení místo využití mezery), ale tam to tolik netahá za oči.
Mám to stejně.
Dobry den, dali by se v mobilni verzi zrusit videoreklamy? Uz jsem to jednou psala a pry by v ni vubec nemeli byt. Ted tu mam Dame jidlo pres celou stranku diskuze ![]()
Dobrý den, založila jsem si tady dneska ucet, chtela bych založit diskuzi ale nejak mi to nejde protože musím odpovědět nejméně na 10 příspěvku, odpovedela jsem už asi na 11 a furt nemuzu založit diskuzi
@Deniskadeniska píše:
Dobrý den, založila jsem si tady dneska ucet, chtela bych založit diskuzi ale nejak mi to nejde protože musím odpovědět nejméně na 10 příspěvku, odpovedela jsem už asi na 11 a furt nemuzu založit diskuzi
ale podle profilu jsi napsala jen 5 příspěvku.
@Deniskadeniska Dobrý den,
to máte z toho, že používáte anonym, Zbytečně navíc. Musíte nadiskutovat deset příspěvků pod svým nickem. Diskuzi pokud možno také založte pod svým nickem. Jste nováček, to je samo o sobě už dostatečně anonymní, nikdo si vás nespojí s vaší skutečnou identitou. Pokud tuto přezdívku používáte nějak pravidelně všude možně, můžeme se v soukromé zprávě domluvit na změně nicku.
Děkuji za pochopení a přeji hezký den
Diana ![]()
Proč, proč, proč, proč je zase vzhled uzavřených skupin jiný. Proč nemůže aspoň chvíli něco prostě zůstat stejné.
To nám nemůžete nechat na výběr, kterou verzi chceme používat? Toto je hnus. Připadám si jak přeučený levák ![]()