Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@matkabagristy a ty se někde můžeš kouknout kdo ti je dal? A anonymy taky dostávají srdíčka?
@DoktorkaZorkaHorká píše:
@matkabagristy a ty se někde můžeš kouknout kdo ti je dal? A anonymy taky dostávají srdíčka?
ne, ale diky ![]()
@DoktorkaZorkaHorká píše:
a ty se někde můžeš kouknout kdo ti je dal? A anonymy taky dostávají srdíčka?
mně přišlo upozornění, že jsem dostala srdíčko od… ale srdíčka mám 2 a upozornění jen jedno, takk nevím, jestli to nebyla porucha ![]()
anonymy nevím…
edit, beru zpět, upozornění přišla taky dvě
a ještě jeden edit… 4 srdce a jen 2 upozornění ![]()
@neumisa píše:
mně přišlo upozornění, že jsem dostala srdíčko od… ale srdíčka mám 2 a upozornění jen jedno, takk nevím, jestli to nebyla porucha![]()
anonymy nevím…
edit, beru zpět, upozornění přišla taky dvě
a ještě jeden edit… 4 srdce a jen 2 upozornění
Fakt? Mně nic takového nepřišlo. Myslím ale, že v nějakém tématu o vztahovém problému jsem Ti ho taky dala…teď fakt nevím jistě.
@Žirafa 69 píše:
Fakt? Mně nic takového nepřišlo. Myslím ale, že v nějakém tématu o vztahovém problému jsem Ti ho taky dala…teď fakt nevím jistě.
pokus o anonym, schválně, jestli mi naskočí srdíčko - prosím klikni mi ho
@Anonymní píše:
odzkoušeno - anonymům se srdíčka kliknout dají, ale majiteli se nepřipíše ![]()
@neumisa mne nechodi
upozorneni, i debrani jsem musela nahlasit docasnemu majiteli
@matkabagristy píše:
@neumisa mne nechodiupozorneni, i debrani jsem musela nahlasit docasnemu majiteli
mně dorazila někdy po obědě, pak už nic… asi to bylo nějaké porouchané. ![]()
@matkabagristy píše:
@neumisa mne nechodiupozorneni, i debrani jsem musela nahlasit docasnemu majiteli
mě došlo jen jedno upozornění
@neumisa píše:
mně dorazila někdy po obědě, pak už nic… asi to bylo nějaké porouchané.
A kam - na mail nebo koukáš na upozornění vpravo nahoře (ten zvonek)? Já si to teď zkontrolovala v nastavení a je to teď tam poslední možnost a stejně nic.
@Žirafa 69 píše:
A kam - na mail nebo koukáš na upozornění vpravo nahoře (ten zvonek)? Já si to teď zkontrolovala v nastavení a je to teď tam poslední možnost a stejně nic.
jj, záložka se zvonkem
@Anonymní píše:
Já Ti ho dala a naskočilo.
A teď jsem v záložce upozornění objevila úplně dole zatržítko lajk/srdíčko… takže možnost existuje, jen upozornění nechodí.
@Žirafa 69 píše:
Já Ti ho dala a naskočilo.
nenaskočilo… pořád mám své 4
odjinud…
edit: my mluvíme každá o jiném počitadle - ty jsi dala srdíčko a naskočilo nahoře u příspěvku. Já kontrolovala vlevo pod nickem celkový stav a tam se nic nezměnilo ![]()