Vzhled emimina

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18270
11.12.19 19:10
@Mar__tanka1983 píše:
a co bys potřebovala? ;)
Podbarvení příspěvků už je, možnost zmenšení písma, aby se to dalo lépe číst a bylo víc příspěvků na stránku, už taky funguje (vpravo nahoře u každé diskuse je takové větší a menší A, stačí na to kliknout jednou a propíše se to i do ostatních diskusí).
Vlastně jediný, co zůstalo, jsou ty nehezký kytky u anonymů, a to psala adminka, že se jim asi nepodaří protlačit, aby se vrátily ty původní.

hm, super :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18270
11.12.19 19:15
@Mar__tanka1983 píše:
a co bys potřebovala? ;)
Podbarvení příspěvků už je, možnost zmenšení písma, aby se to dalo lépe číst a bylo víc příspěvků na stránku, už taky funguje (vpravo nahoře u každé diskuse je takové větší a menší A, stačí na to kliknout jednou a propíše se to i do ostatních diskusí).
Vlastně jediný, co zůstalo, jsou ty nehezký kytky u anonymů, a to psala adminka, že se jim asi nepodaří protlačit, aby se vrátily ty původní.

tak jsem si dala menší A a je to k prdu. Sice se zmenší stránka, ale je to nepřehledné. Píšeš:Podbarvení příspěvků už je. kde tento zázrak najdu, :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18270
11.12.19 19:18
@Anonymní píše:
Zkouška anonymu
:) :) to snad není pravda, to je jak v mateřské školce :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31287
12.12.19 10:39
@DanielaD píše:
tak jsem si dala menší A a je to k prdu. Sice se zmenší stránka, ale je to nepřehledné. Píšeš:Podbarvení příspěvků už je. kde tento zázrak najdu, :think:

Ahoj, to, co jsem psala, je už starší záležitost, od té doby tu už několik změn proběhlo…
V čem vidíš tu nepřehlednost? Já při zmenšeném „A“, s podbarvením, novými ikonami k anonymům už nemám vůbec problém. Je to takto upraveno už nějakou dobu, poslední, ty kytky, se změnily před pár dny? A za mě v pohodě.
Je to i o zvyku.

Ten zázrak nemusíš nikde hledat, prostě tu je. Ty to nevidíš?? :think: Je to takové šedomodrozeleno, já nevim, co to je za barvu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:, každopádně je taková pastelová, je s ní probarvený i seznam po pravé straně s diskusema

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18270
13.12.19 20:24
@Mar__tanka1983 píše:
Ahoj, to, co jsem psala, je už starší záležitost, od té doby tu už několik změn proběhlo…
V čem vidíš tu nepřehlednost? Já při zmenšeném „A“, s podbarvením, novými ikonami k anonymům už nemám vůbec problém. Je to takto upraveno už nějakou dobu, poslední, ty kytky, se změnily před pár dny? A za mě v pohodě.
Je to i o zvyku.Ten zázrak nemusíš nikde hledat, prostě tu je. Ty to nevidíš?? :think: Je to takové šedomodrozeleno, já nevim, co to je za barvu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:, každopádně je taková pastelová, je s ní probarvený i seznam po pravé straně s diskusema

asi si nerozumíme :) podbarvené máš CO?

• ikony
  • pole kam se píše

ikony mě nezajímají, já se bavím o podbarveném políčku, ty asi o ikonách…
nejsem takový idiot, abych neviděla modré A nebo A
kytky také neřeším

slabé podbarvení u diskuzí je viditelné, víc modré by nebylo? Bílá je pro oči nepřívětivá.

Snad už mě někdo odpoví a když ne, svět se z toho nepodělá :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33682
3.1.20 11:57

@admin Mohu se zeptat, proč nejde citovat, označit atd? Nevidím ani smajlíky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31287
3.1.20 13:32
@arinecka
@arinecka píše:
@admin Mohu se zeptat, proč nejde citovat, označit atd? Nevidím ani smajlíky :-)
:oops: 8o :( :mrgreen:

Normálně mi to jde… :nevim: :think:

Zkus to teď. Všimla jsem si, že nějak před obědem mi to na pár minut zablbnulo, nešlo se připojit na emimino, ale teď už v pohodě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33682
3.1.20 13:36

@Mar__tanka1983 Už mi to taky jde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116134
3.1.20 13:43

V mobilní verzi nejdou otvírat diskuze, SZ, ukáže se jen bílá plocha a nic se nenačte

@admin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31287
3.1.20 13:46
@aiwwa píše:
V mobilní verzi nejdou otvírat diskuze, SZ, ukáže se jen bílá plocha a nic se nenačte@admin

@admin ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5457
3.1.20 13:48

@aiwwa @admin Hlásím ten samý problém, na mobilu neotevřu jedinou diskusi, už to nějakou chvíli trvá, připojení je v pořádku, na počítači jde všechno normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116134
3.1.20 13:50

Ještě doplňující info - v mobilní verzi fungují jen uzavřenky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
3.1.20 15:53

V poradku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20841
3.1.20 16:00

@aiwwa @TRG

Dobrý den,

přetrvává tento problém? Pokud ano, napište nám prosím typ telefonu a prohlížeče, ze kterého se na stránky díváte. Nejlépe i připojte fotku obrazovky.

Pokusíme se problém vyřešit.

Děkujeme za upozornění

Natálie :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116134
3.1.20 16:15
@admin píše:
@aiwwa @TRG

Dobrý den,

přetrvává tento problém? Pokud ano, napište nám prosím typ telefonu a prohlížeče, ze kterého se na stránky díváte. Nejlépe i připojte fotku obrazovky.

Pokusíme se problém vyřešit.

Děkujeme za upozornění

Natálie :kytka:

Už vše funguje. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky