Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mar__tanka1983 píše:
a co bys potřebovala?
Podbarvení příspěvků už je, možnost zmenšení písma, aby se to dalo lépe číst a bylo víc příspěvků na stránku, už taky funguje (vpravo nahoře u každé diskuse je takové větší a menší A, stačí na to kliknout jednou a propíše se to i do ostatních diskusí).
Vlastně jediný, co zůstalo, jsou ty nehezký kytky u anonymů, a to psala adminka, že se jim asi nepodaří protlačit, aby se vrátily ty původní.
hm, super ![]()
@Mar__tanka1983 píše:
a co bys potřebovala?
Podbarvení příspěvků už je, možnost zmenšení písma, aby se to dalo lépe číst a bylo víc příspěvků na stránku, už taky funguje (vpravo nahoře u každé diskuse je takové větší a menší A, stačí na to kliknout jednou a propíše se to i do ostatních diskusí).
Vlastně jediný, co zůstalo, jsou ty nehezký kytky u anonymů, a to psala adminka, že se jim asi nepodaří protlačit, aby se vrátily ty původní.
tak jsem si dala menší A a je to k prdu. Sice se zmenší stránka, ale je to nepřehledné. Píšeš:Podbarvení příspěvků už je. kde tento zázrak najdu, ![]()
@Anonymní píše:
Zkouška anonymu
@DanielaD píše:
tak jsem si dala menší A a je to k prdu. Sice se zmenší stránka, ale je to nepřehledné. Píšeš:Podbarvení příspěvků už je. kde tento zázrak najdu,
Ahoj, to, co jsem psala, je už starší záležitost, od té doby tu už několik změn proběhlo…
V čem vidíš tu nepřehlednost? Já při zmenšeném „A“, s podbarvením, novými ikonami k anonymům už nemám vůbec problém. Je to takto upraveno už nějakou dobu, poslední, ty kytky, se změnily před pár dny? A za mě v pohodě.
Je to i o zvyku.
Ten zázrak nemusíš nikde hledat, prostě tu je. Ty to nevidíš??
Je to takové šedomodrozeleno, já nevim, co to je za barvu
, každopádně je taková pastelová, je s ní probarvený i seznam po pravé straně s diskusema
@Mar__tanka1983 píše:
Ahoj, to, co jsem psala, je už starší záležitost, od té doby tu už několik změn proběhlo…
V čem vidíš tu nepřehlednost? Já při zmenšeném „A“, s podbarvením, novými ikonami k anonymům už nemám vůbec problém. Je to takto upraveno už nějakou dobu, poslední, ty kytky, se změnily před pár dny? A za mě v pohodě.
Je to i o zvyku.Ten zázrak nemusíš nikde hledat, prostě tu je. Ty to nevidíš??Je to takové šedomodrozeleno, já nevim, co to je za barvu
![]()
![]()
, každopádně je taková pastelová, je s ní probarvený i seznam po pravé straně s diskusema
asi si nerozumíme
podbarvené máš CO?
ikony mě nezajímají, já se bavím o podbarveném políčku, ty asi o ikonách…
nejsem takový idiot, abych neviděla modré A nebo A
kytky také neřeším
slabé podbarvení u diskuzí je viditelné, víc modré by nebylo? Bílá je pro oči nepřívětivá.
Snad už mě někdo odpoví a když ne, svět se z toho nepodělá ![]()
@admin Mohu se zeptat, proč nejde citovat, označit atd? Nevidím ani smajlíky ![]()
@arinecka píše:
@admin Mohu se zeptat, proč nejde citovat, označit atd? Nevidím ani smajlíky
Normálně mi to jde…
![]()
Zkus to teď. Všimla jsem si, že nějak před obědem mi to na pár minut zablbnulo, nešlo se připojit na emimino, ale teď už v pohodě…
V mobilní verzi nejdou otvírat diskuze, SZ, ukáže se jen bílá plocha a nic se nenačte
@admin
@aiwwa píše:
V mobilní verzi nejdou otvírat diskuze, SZ, ukáže se jen bílá plocha a nic se nenačte@admin
@aiwwa @admin Hlásím ten samý problém, na mobilu neotevřu jedinou diskusi, už to nějakou chvíli trvá, připojení je v pořádku, na počítači jde všechno normálně.
Ještě doplňující info - v mobilní verzi fungují jen uzavřenky
Dobrý den,
přetrvává tento problém? Pokud ano, napište nám prosím typ telefonu a prohlížeče, ze kterého se na stránky díváte. Nejlépe i připojte fotku obrazovky.
Pokusíme se problém vyřešit.
Děkujeme za upozornění
Natálie ![]()
@admin píše:
@aiwwa @TRGDobrý den,
přetrvává tento problém? Pokud ano, napište nám prosím typ telefonu a prohlížeče, ze kterého se na stránky díváte. Nejlépe i připojte fotku obrazovky.
Pokusíme se problém vyřešit.
Děkujeme za upozornění
Natálie
Už vše funguje. ![]()