Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@vokishka píše:
Fakt nemůžete změnit ty kytky? Už zase jsem si myslela, že zakladatelka diskutuje sama se sebou, protože ty dvě kytky jsou tak strašně podobné.
Anebo, pokud není možné kytky předělat, tak je aspoň přeházet? Anonymní 1 - tulipán, anonymní 2 - slunečnice.. A růži, která je tulipánu šíleně podobná, odstřelit dozadu do fronty? Protože těch diskusí, kde se sejde komplet záhon, zase tolik není ![]()
@Ba-stet píše:
Anebo, pokud není možné kytky předělat, tak je aspoň přeházet? Anonymní 1 - tulipán, anonymní 2 - slunečnice.. A růži, která je tulipánu šíleně podobná, odstřelit dozadu do fronty? Protože těch diskusí, kde se sejde komplet záhon, zase tolik není
Aneb hnusná kytka 1, hnusná kytka 2, hnusná kytka 3, echthnusná pipinka, hnusná kytka 4…
Pardon, neodolala jsem…
@aiwwa píše:
přesně, mám stejný problém. to už by bylo lepší „anonym A“ „anonym B“
To jsem tu taky navrhovala, místo kytek velká tiskací písmena A-Z, existuje spousta ozdobných variant velkých písmen, určitě by nějakou graficky zajímavou sadu našli, a bylo by to přehledné.
@Velryba_na_suchu Dobrý den,
navrhnu to, díky za postřeh. Kytky u smazaných uživatelů jsem už hlásila, je to nějaká chyba a rozhodně to není v pořádku.
Děkuji a přeji krásný den
Diana ![]()
Mohla bych taky něco podotknout k novému vzhledu Emimina? Sice už jsem tu psala, ale asi to nikdo nečetl… Chtěla jsem se zeptat, jestli by bylo možné uvádět v přehledu diskuzí u každé diskuze počet stran. Taky bych velmi uvítala funkci „přejít na stránku…“
Nynější stav velmi to zdržuje při čtení diskuze - nejdříve se musí kliknout na téma, potom teprve na stránku, kde jsou nové, mnou dosud nepřečtené příspěvky. A to ještě musím hledat a vracet se zpátky, pokud je nových příspěvků hodně…
Díky
Mohlo by se přestat se změnami? Od změn očekávám zlepšení, ale tohle je fakt děs běs… Nehledě na to, že to stojí energii, čas a peníze a když už to vypadá, že to horší být nemůže, změní se něco, co dokáže, že to ještě horší být může…
Dobrý deň,
@Peggi počet strán v prehľade diskusií nebudeme pridávať. Je tam počet príspevkov a ten by mal byť dostačujúci.
Fuknciu „Přejít na stránku…“ nájdete v diskusii dole pod stránkovaním.
S pozdravom,
Kristína ![]()
@admin kdypak budou ty nový anonymní kytky co jste slíbili?
Dobrý deň,
@ka2ka neviem o tom, že by sa mali anonymné kvety meniť, no skúsim tento návrh posunúť vyššie ešte raz. ![]()
S pozdravom,
Kristína ![]()
@admin píše:
Dobrý deň,@ka2ka neviem o tom, že by sa mali anonymné kvety meniť, no skúsim tento návrh posunúť vyššie ešte raz.
S pozdravom,
Kristína
Prosím prosím, změňte je.
@smurfka píše:
Oni neslibili nove kytky, rikali prave ze a tim dizajnem uz nic neudelaji…asi nekdo protlaceny, no..
Celkem chápu, že nikdo nechce přiznat, že ty nový (již zaplacený) kytky jsou úplně pitomý a je potřeba zaplatit nový návrh ![]()
Nicméně pro @admin: Když nechám stranou jejich vzhled, který mě moc neoslovil (ale zase mi netrhá žíly), tak vidím hlavní problém v přílišné podobnosti těch nejčastějších, tulipánu a růže. Proto jsem už předtím psala, jestli by nebylo možné je aspoň přeházet. No a možná vynechat ten vaginální leknín, i když mě taky nijak extra neuráží…
@Ba-stet píše:
Celkem chápu, že nikdo nechce přiznat, že ty nový (již zaplacený) kytky jsou úplně pitomý a je potřeba zaplatit nový návrhNicméně pro @admin: Když nechám stranou jejich vzhled, který mě moc neoslovil (ale zase mi netrhá žíly), tak vidím hlavní problém v přílišné podobnosti těch nejčastějších, tulipánu a růže. Proto jsem už předtím psala, jestli by nebylo možné je aspoň přeházet. No a možná vynechat ten vaginální leknín, i když mě taky nijak extra neuráží…
Jo, pokud je nemám hned pod sebou, tak je pro mě tulipán i růže stejná kytka. A jsem pak z toho vždycky poněkud zmatená, protože myslím, že se zase baví zakladatelka sama se sebou.
Je to nad moje rozlišovací možnosti.
@vokishka píše:
Jo, pokud je nemám hned pod sebou, tak je pro mě tulipán i růže stejná kytka. A jsem pak z toho vždycky poněkud zmatená, protože myslím, že se zase baví zakladatelka sama se sebou.![]()
Je to nad moje rozlišovací možnosti.
Mám to úplně stejně! Ty ostatní kytky ale už tak podobné nejsou, tak by to snad šlo ![]()
@smurfka píše:úplně ze začátku psali že to zkusí, to že to nepůjde jsem ted dohledala, ale škoda tyhle jsou hnusný
Oni neslibili nove kytky, rikali prave ze a tim dizajnem uz nic neudelaji…asi nekdo protlaceny, no..