Vzhled emimina

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21593
7.10.19 23:06
@Šáruší píše:
nejsou, taky je nemám

jses kreativni, koukam. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
7.10.19 23:19
@malákráličice píše:
@warita Citace a upravit uz tam fixne jsou.

nejsou… taky je tam nemám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
7.10.19 23:23

Mě z toho nového kabátku pěkně bolí oči a to tu koukám chvilku :roll: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76352
8.10.19 01:06
@Regina Hero píše:
nejsou… taky je tam nemám…

Na mobilu (v klasické verzi) je mám fixní, na noťasu musím šudlat myší. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
8.10.19 06:39
@warita píše:
ja to fixne nevidim. Musim pres to prejet mysi, aby se to objevilo.

Já už je mám pořád. Zpočátku jsem to měla někde zobrazené a někde ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
8.10.19 06:55
@warita píše:
@admin, bylo by mozne:

1. aby se „citace“ a „upravit“ objevovlali pod prispevky fixne, bez toho, ze by to clovek musel hledat mysi?

že teda zrovna tohle vadí? vždyt to hledat nemusíš, najede to když přejedeš myší kdekoliv po tom příspěvku… :nevim:
  • Citovat
  • Upravit
24995
8.10.19 07:09

Jako vzhled ted už vem čert, už to není taková tragédie, jako když to spustili…ale nechapu, jak to muže žrát víc dat než youtube 8o, navic na notasu si mobilni verzi nezapnu, ne každý má v dnešní době jen pevný internet…takže dobe na EM se mi z průběžného nahlížení celý den pěkně zkrátila. jestli ono to není vlastně dobře :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
8.10.19 07:41
@warita píše:
jses kreativni, koukam. :D
že jo :mrgreen: kdyby mi nesebrali barvy na písmenka, mohla jsem to ještě barevně :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
8.10.19 07:52
@debra.morgan píše:
Jako vzhled ted už vem čert, už to není taková tragédie, jako když to spustili…ale nechapu, jak to muže žrát víc dat než youtube 8o, navic na notasu si mobilni verzi nezapnu, ne každý má v dnešní době jen pevný internet…takže dobe na EM se mi z průběžného nahlížení celý den pěkně zkrátila. jestli ono to není vlastně dobře :lol:

já mám teda mobilní verzi na mobilu a taky tam nechodím, když jsem na datech..to je hrůza, mám měsíčně jen 2 gb a normálně mi to vždy vydrží, ani to nevycucám všechno, a teď po nové verzi to žere i trávu u cesty..by mi to nevydrželo ani na týden ty data…leda na wifi, což není moc často.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
11923
8.10.19 07:56
@debra.morgan píše:
Jako vzhled ted už vem čert, už to není taková tragédie, jako když to spustili…ale nechapu, jak to muže žrát víc dat než youtube 8o, navic na notasu si mobilni verzi nezapnu, ne každý má v dnešní době jen pevný internet…takže dobe na EM se mi z průběžného nahlížení celý den pěkně zkrátila. jestli ono to není vlastně dobře :lol:

Mohla by ti pomoct vychytavka. Ja ji pouzivam na instagram, ja totiz nesnasim pracovat a cokoliv delat v telefonu. Je to pro google chrome. Jmenuje se to chrome ua spoofer jen se to stahne a ono se to nainstaluje do chromu. Udela ti to nahore na liste takove brejlicky cerny. Na ty kdyz kliknes, tak je tam roletka a ty das android, cimze se na PC prepnes do androidu. Psk jen sjedes dolu a v modre lidte je mobilni web. a jsi na pocitaci v mobilni verzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
8.10.19 08:01

@debra.morgan jinak teď jsem to udělala, abych ti to nafotila, crátila jsem se těma brejličkama zpět na chrome a zjistila, že to emimino to tam má i kdy jsi normálně v chromu. Takže bez instalace nějakého doplňku. Nic neinstaluj, a zkus nejdřív. Podívej se, jestli to tam máš, když sjedeš dolů, je tam lišta s modrýma nápisama blog, encyklopedie a bla bla na předposlední je mobilní verze, když na to klikneš a pak znovu sjedeš dolů, tak dole je takový tmavě modrý obdélník, a tam úplně dole je klasická verze a mobilní verze, tou mobilní jsem to přepla i na PC do mobilní verze. Tak to zkus, jestli to tam máš taky. měla bys mít. A pak zkus, kolik to žere dat, to já nevyzkouším, mám pevný internet, nevím jak bych to změřila. Viz fotky u předchozího příspěvku. A když blokneš reklamy, nemělo by to tak žrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
8.10.19 08:06

@debra.morgan
mě jde přepnout na mobilní vzhled i na počítači..ale nevím jestli to pomůže s daty..
jak říkám, já na mobilním vzhledu jsem a data to žere i tak.

• Citovat
  • Upravit
117141
8.10.19 10:18

@Šáruší teda, ty jsi úžasná!!! vůbec mi nenapadlo si to na PC pustit v Chromu. A joohoooo, mám na PC mobilní verzi, paráda a bez reklamy. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
8.10.19 10:53

@aiwwa super, tak to funguje :palec: teď ještě zjistit, jestli to žere méně dat ta mobilní verze na počítači. Pro ty, co jedou na data.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117141
8.10.19 10:59
@Šáruší píše:
@aiwwa super, tak to funguje :palec: teď ještě zjistit, jestli to žere méně dat ta mobilní verze na počítači. Pro ty, co jedou na data.

jojo, žere to minimum :potlesk: ale pšššt, ať si toho někdo nevšimne a nezačne to spravovat. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová