Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den,
ano, zůstalo jen oblíbené. Prověřím a zítra dám vědět, zda to takto zůstane, nebo ne.
Hezký večer, Iva ![]()
@admin Děkuji. Dušovali jste se, že všechny funkce zůstaly nedotčeny a jak vidím, tak ne. Je spousta diskuzí, ke kterým se chci vrátit, pokud se objeví nový příspěvek a hledat někde v oblíbených fakt nebudu. Jsem tu už skoro 10 let a teda je to čím dál horší.
Jo, jenže i když si to nakrásně dám do oblíbených, tak mi upozornění na e-mail nechodí
TAkže mi spousta příspěvků uniká. Fakt super změna ![]()
@PapeJ píše:
Jo, jenže i když si to nakrásně dám do oblíbených, tak mi upozornění na e-mail nechodíTAkže mi spousta příspěvků uniká. Fakt super změna
Když dáš něco do oblíbených, dostaneš se tam právě jen přes svůj profil, jestli s nepletu, to je to. Musíš na to myslet…proto mi to tam chybí to sledovat.
Že mi to nepřijde do emailu samo.
Dobrý den, měla bych dotaz. Bylo by možné přidat v přehledu diskuzí ke každé diskuzi počet stran? Dříve tam byly a ted mi chybí… Děkuji
Dobrý deň,
máme pre Vás pár skvelých správ. ![]()
Do diskusii sme nasadili možnosť kompaktného vzhľadu príspevku. Znamená to, že si teraz môžte zväčšiť/zmenšiť písmo - nájdete to v hornej časti nad príspevkami. Pri zmenšení písma by sa mal zväčšiť počet príspevkov, ktoré sa zmestia na jednu stránku. Bude si to pamätať nastavenia naprieč stránkami aj diskusiami. ![]()
Zároveň vraciame ikonku „oka“ do boxu Nové príspevky a Nové diskusie v detaile diskusie.
Pripravujeme ešte niekoľko ďalších zmien, na ktoré sa môžete tešiť. Verím tomu, že Vám všetky urobia radosť.
S pozdravom,
Kristína ![]()
@admin a jak to bude s možností nastavení sledovat e-mailem, aniž bych musela do diskuze přispívat?
Možná to tu bylo, nedočítám, ale proč má tolik uživatelek ikonku tulipánu (stejnou jako 1. anonym)? ![]()
@KimL píše:
Možná to tu bylo, nedočítám, ale proč má tolik uživatelek ikonku tulipánu (stejnou jako 1. anonym)?
Dobrý den.
Snad rozumím správně vaší otázce.
Jakmile vkládáte příspěvek anonymně, je vám přidělen avatar v podobě květiny - pro rozeznání více anonymů v diskusi. Květiny jsou přidělovány v určitém pořadí, vždy každý první anonym dostává avatar v podobě tulipánu (tedy všechny anonymně založené diskuse zakládá tulipán
)… Proto je tolik tulipánů
Následují další květiny - pořadí neznám, upozorňuji
- konvalinka, slunečnice, růže…
A to, že jste v jedné diskusi tulipán ale neznamená, že budete tulipán v další diskusi. V každé další diskusi jsou opět avatary (květiny) přidělovány ve stejném pořadí. První tulipán a následují další květiny…
Snad jsem to vysvětlila srozumitelně ![]()
Hezký den ![]()
Petra
@admin píše:
Dobrý den.Snad rozumím správně vaší otázce.
Jakmile vkládáte příspěvek anonymně, je vám přidělen avatar v podobě květiny - pro rozeznání více anonymů v diskusi. Květiny jsou přidělovány v určitém pořadí, vždy každý první anonym dostává avatar v podobě tulipánu (tedy všechny anonymně založené diskuse zakládá tulipán
)… Proto je tolik tulipánů
Následují další květiny - pořadí neznám, upozorňuji
- konvalinka, slunečnice, růže…
A to, že jste v jedné diskusi tulipán ale neznamená, že budete tulipán v další diskusi. V každé další diskusi jsou opět avatary (květiny) přidělovány ve stejném pořadí. První tulipán a následují další květiny…Snad jsem to vysvětlila srozumitelně
Hezký den
Petra
Princip je jasný, jen s novou grafikou bohužel zastřený. Ano, dřív to byl tulipán, leknín, konvalinka, růže… To byl super nápad i provedení…
Dnes je to hnusná kytka 1, hnusná kytka 2, hnusná kytka 3, hnusná pipinka (ta nevím, jestli už nezmizela, ta byla fakt luxusně hnusná - a už si nepamatuji, co to melo být za kytku), hnusná kytka 4… Ty hnusný kytky se pletou, protože si jsou všechny hnusně podobný…
Ale chápu, modernější vzhled a pokrok. Ten nezastavíš. Tak za mě kupte grafikovi panáka, třeba ho osvití a půjde dělat něco užitečnějšího někam jinam.
@admin a co to sledovani e-mailu bez nutnosti přispívání do tématu?
@KimL píše:
Možná to tu bylo, nedočítám, ale proč má tolik uživatelek ikonku tulipánu (stejnou jako 1. anonym)?
V jedné diskusi může být víc tulipánů (aneb hnusných kytek 1), protože není nekonečná zasoba a po několika se začnou opakovat.
V různých diskusích jak píše admin, vždycky začíná tulipán (aneb hnusná kytka 1).
@admin Dobrý den, toto nemyslím. Občas se mi stane, že v nějaké diskuzi je pod sebou více uživatelek s tulipánem - ale jen jedna je anonymní, zbytek mají nicky. Přijde mi, že se snad občas místo toho avatara hlavy s bublinou (uživatelky bez nastaveného avatara) načte tulipán. Akorát jako naschvál teď nemůžu najít žádný příklad ![]()