Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@free333 Ještě jsem na stejné reklam narazila na Expres, který patří stejnému majiteli. Teď už je to trošku lepší
Zpočátku to byly plesnivé nehty, nějaké breberky a křivé nohy.
@Dixies píše:
@free333 Ještě jsem na stejné reklam narazila na Expres, který patří stejnému majiteli. Teď už je to trošku lepšíZpočátku to byly plesnivé nehty, nějaké breberky a křivé nohy.
Zase mi to spadlo do jiného do jiného formátu, ale podařilo se… ![]()
Ted se mi líbí reklama " 96letý Čech : k čištění cév již nemusíte užívat léky. Domácí trik"
Zajímalo by mě, jak by se to řešilo, kdyby někdo po přečtení tohoto hodil léky do WC a pak zaklepal brkama a příbuzní by zažalovali zprostředkovatele reklamy, opravdu to trochu nechápu… ![]()
Já tam mám už asi týden jezevčíka s levou nohou
, tedy reklama.
Nevím, jestli to je náhoda, ale…už jsem si pár krát všimla, že když začneme nadávat na ty reklamy, tak mi to na pár hodin zmizí.
@Dixies Zalezi i na tom, jaka klicova slova se objevi v diskuzi. Ted se na jedne strance zminil parfem a uz ho mam dole v reklame. ![]()
@free333 píše:
@DixiesTy reklamy ted jsou obzvlášt šílené, to snad není nikde…
A od pohledu jsou v nich zavádějící údaje, např. ted pohled vpravo „Cévy se vyčistí okamžitě, tlak se vrátí do normálu“, „Pardubice student vynalezl novou léčbu prostaty“,
dole mám „Rodina z Aše má haldu peněz, protože se naučili trik z r. 1976“, ani to raději nerozklikávám, ale být majitel serveru tak to sem nepustím, od pohledu to vypadá, že by to mohlo zajímat i ČOI…
Nekdy je to fakt az hnusny, ty fotky. Aspon uz jsou pryc ty plesnivy nehty ![]()
@stock píše:
Já tam mám už asi týden jezevčíka s levou nohou, tedy reklama.
jezevčíka mám tam kde nemám adblock, tam kde mám, tam mě vyskakuje dědula s čištěním cév, potom jak stačí mít jen základní školu a vydělávat haldy peněz. Co to jako je?
@mojmira píše:
jezevčíka mám tam kde nemám adblock, tam kde mám, tam mě vyskakuje dědula s čištěním cév, potom jak stačí mít jen základní školu a vydělávat haldy peněz. Co to jako je?
Jo, to mma stejne
S Adblockem se ukazuji ty spamovaci hnusny reklamy. Když ho vypnu, jsou tam reklamy klasicky, ale je jich moc a dost to zpomaluje nacitani stranky.
Ja bez adblocku sice nemam dedulu se zanesenejma cevama a haldy penez bez vzdelani, ale týčí se tam nabidka na suchej rohlik. Taky chutny
Mám nějakou chudší reklamu.
Podle meho se to nejak posirilo a nejde to zfleku napravit. Snad dorazí někdo, kdo to umí, v pondělí. To nenacitani je fakt otrava.
Holky prosím jak vypnu to nesmyslné upozornění, že mi někdo dal to dementní srdíčko? Normální upozornění na diskuze mi pořád blbnou, ale tohle chodí ![]()
EDIT našla jsem. Jinak pardon za jedovatost, ale chtěla bych poděkovat @admin za skvělou práci. Editovat tento příspěvek zabralo pouhou minutu a otevřít diskuzi ve většině případů rovnou vzdávám. Proč udržovat web, který skvěle fungoval, když ho můžete úplně zničit?
Dobrý den,
upozornění by měla být již zcela v pořádku, navíc nám technici nasadili něco, co by mělo načítání zrychlovat. Klasická upozornění by se měla zobrazovat hned a srdíčka jen jednou za hodinu. Snažíme se pro vás neustále web vylepšovat a hledat cesty, aby byl co nejrychlejší. Navíc dneska nám vývojářský tým upravil avatary, již by měl mít smazaný uživatel a smazaný anonym svého vlastního avatara a nikoli tulipán, jak tomu bylo do teď. Doufám, že teď již bude vše fungovat jak má, kdyby ne, hlaste, technici se budou snažit to opravit. Omlouváme se, že to trvalo tak dlouho.
Krásný den
Diana ![]()
@admin Mohu se, prosím, zeptat? Musela jsem přejít z Opery na Google chrome a najednou mi nefungují „očička“. Nevím, jak to.
Jde s tím něco udělat? Předem díky moc. ![]()
@Žirafa 69 skúste zmazať cache súbory, to by mohlo pomocť. V prípade, že to nebude fungovať aj naďalej, otvorte si prosím tento odkaz a do sz nám napíšte info, ktoré sa Vám zobrazí + napíšte nám aké zariadenie používate.
Pěkný deň,
Kristína ![]()
@admin
Mám dotaz - změnili jste vzhled EM v mobilní verzi? Od včerejška mám na mobilu jiný (vzhled)..
Nikde jsem nenašla ani zmínku, ani o tom nikdo nepsal, ale jiný uživatel to má taky, a taky od včerejška.
Díky za odpověď. ![]()
@Žirafa 69 píše:
@admin
Mám dotaz - změnili jste vzhled EM v mobilní verzi? Od včerejška mám na mobilu jiný (vzhled)..Nikde jsem nenašla ani zmínku, ani o tom nikdo nepsal, ale jiný uživatel to má taky, a taky od včerejška.
Díky za odpověď.