Vzhled emimina

Napsat příspěvek
Velikost písma:
SAJ
17073
25.3.21 20:32
@admin píše:
@aiwwaAno, dark režim, je další na řadě, teď bylo hodně práce na pozadí webu. Stále je jednou z priorit. :kytka:
Pěkný večer,
Jitka

Ne, že bych chtěla vyrypovat, ale není na řadě už několik let? :think: :mrgreen: :think: :mrgreen: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116193
25.3.21 20:35
@a12 píše:
Na me to teda pusobi jak nejaka chyba :mrgreen: ale fakt je to pro oci neprijemny a taky nejak nechapu ten duvod proc to je nalevo a ne napravo :oops: vsak ta prava strana je uplne prazdna :mrgreen: tak teda proooc? :mrgreen:

Vpravo se uvolnilo místo pro reklamy. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20848
25.3.21 22:36

Díky všem za vtipné a podnětné příspěvky, dobrou noc :mavam:
 Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61109
25.3.21 23:04

A ještě teda dodám, v uzavrenkach je pod „pridat příspěvek“ jeste „přidat nový téma“
což v normálni diskusi není a už se mi podařilo misto na přidat příspěvek kliknout na pridat nový téma..
no naštěstí se příspěvek nevymazal, to by mě naštvalo dost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65258
26.3.21 10:47

@admin když už jste udělali s prominutím tak de. ilní změnu s tím sloupečkem diskusí, nemůže zůstat aspoň stejné, že nejprve nové diskuse a pak teprve návštěvy nicků na diskusi, tak jak to bylo? Mě to tak ruší, tak mi to připadá málo přehledné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101748
26.3.21 12:37
@admin píše:
@j.a.n.i1

Tak trochu si myslím, že ani jedna z nás :kytka: Spíš jsme si neporozuměly.
Koukněte - v Diskuzích je v pravém sloupci skutečně jen reklama a níže navigace jen na další diskuze, poutání na další obsah.
Zatímco ve Skupinách je ještě navigace pro pohyb v samotné skupině.
A to je ten ořech. Právě tahle navigace u Diskuzí není.

Nicméně rozumíme velmi dobře, jak je každá změna uživatelům nepříjemná. Ale potřebujeme web sjednotit.

Díky za pochopení :mavam:
Jitka

No a co je v tom za problém, logicky když mám hlavní menu vpravo nahoře, tak i to podmenu pro uzavřenky je logické také vpravo, proč bych měla najednou pro druhé menu přejíždět myší přes celou šíři stránky. Fakt nemám pocit, že by přesouvání podmenu na nelogickou stranu, kde žádná navigace není, cokoliv sjednocovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116193
26.3.21 12:39
@j.a.n.i1 píše:
No a co je v tom za problém, logicky když mám hlavní menu vpravo nahoře, tak i to podmenu pro uzavřenky je logické také vpravo, proč bych měla najednou pro druhé menu přejíždět myší přes celou šíři stránky. Fakt nemám pocit, že by přesouvání podmenu na nelogickou stranu, kde žádná navigace není, cokoliv sjednocovalo.

Jenže když budeš muset přejet myší přes stránku, tak je větší pravděpodobnost, že klikneš na reklamu, neasi. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19293
26.3.21 12:47
@aiwwa píše:
Jenže když budeš muset přejet myší přes stránku, tak je větší pravděpodobnost, že klikneš na reklamu, neasi. :zed:

Nějak mě to tady s těmi změnami k horšímu přestává bavit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116193
26.3.21 12:52
@Dixies píše:
Nějak mě to tady s těmi změnami k horšímu přestává bavit :(

No, asi tak. Já byla ráda, že aspoň v uzavřenkách se dá diskutovat bez migrény. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20848
30.3.21 10:49

Dobrý den,

mám informaci, že by se měly brzy sloupce ve skupinách prohodit, pro vaše lepší pohodlí. Tmavý režim uháníme taky, dočkáte se :-)

Přeji krásný den

Diana :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101748
30.3.21 10:50

@admin Super :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65258
30.3.21 10:51

@admin sláva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148968
30.3.21 10:53
@admin píše:
Dobrý den,

mám informaci, že by se měly brzy sloupce ve skupinách prohodit, pro vaše lepší pohodlí. Tmavý režim uháníme taky, dočkáte se :-)

Přeji krásný den

To je dobře :kytka: já mam obavy že se mi takhle podaří nechtěně někoho vyhodit z uzavřenky a to bych nerada. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
30.3.21 11:53
@admin píše:
Dobrý den,

Přeji krásný den

Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65258
30.3.21 16:36

@admin je to lepší, ale proč to nemůže být úplně stejné? Nejprve diskuse a pak členové, jak to bylo dřív?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová