Vzhled emimina

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106439
12.6.21 10:10
@admin píše:
Dobrý den.

Ano, že jste již na upozornění klikli a není tedy nové poznáte tak, že zmizí takový ten černý piktogram s očičkem ;-) Po přečtení příspěvku tam více není ;-)

Petra

bude uz moznost davat i negativni hodnoceni, aby to bylo fer?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
12.6.21 10:13
@mrav píše:
Můj. :mrgreen: Já přece tady za všechno můžu. A jsem fňukálek. Copak to nevíš? :think: :nevim:

v tom případě máš kladné body za to, že ses přiznal :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20849
12.6.21 10:17

Dobrý den.

@Venetia píše:
bude uz moznost davat i negativni hodnoceni, aby to bylo fer?

Myslíte jako, jak máme srdíčko, tak jestli bude nějaký „palec dolů“? :-) :think: Protože například v bazaru negativní hodnocení dát můžete… ;-)

O negativní reakci na příspěvek zatím neuvažujeme… :nevim: Srdíčka se nám zdají hezká, milá, udělají radost… Proč zanášet ještě více negace do diskusí, říkáme si… :think:

:mavam:

Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5305
12.6.21 10:20

@admin odpověď na to proč nenajdu diskuse na hledané téma jsem nedostala, žádám o odpověď jak najít mnou žádané diskuse! Funguji na stolním PC a žádný adblock či co nemám. Viz minulá strana jsem dávala popis problému a nejádřili jste se konkrétně k němu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116209
12.6.21 10:31
@HankaHK píše:
@admin odpověď na to proč nenajdu diskuse na hledané téma jsem nedostala, žádám o odpověď jak najít mnou žádané diskuse! Funguji na stolním PC a žádný adblock či co nemám. Viz minulá strana jsem dávala popis problému a nejádřili jste se konkrétně k němu.

To už nefunguje léta. https://www.emimino.cz/…nkovani/100/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20849
12.6.21 10:33

Dobrý den.

@HankaHK píše:

Mluvíme-li o vyhledávání na našem serveru, tak na tom se intenzivně pracuje. Těžko se to testuje v testovacím prostředí a je třeba to vyladit v ostré verzi tzv. za pochodu ;-)

Vydržte prosím ;-)

Budu se opakovat, ale: moc děkujeme za veškerou součinnost i za trpělivost ;-) Vše společně doladíme! ;-)

:kytka:

Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106439
12.6.21 10:48
@admin píše:
Dobrý den.

Myslíte jako, jak máme srdíčko, tak jestli bude nějaký „palec dolů“? :-) :think: Protože například v bazaru negativní hodnocení dát můžete… ;-)

O negativní reakci na příspěvek zatím neuvažujeme… :nevim: Srdíčka se nám zdají hezká, milá, udělají radost… Proč zanášet ještě více negace do diskusí, říkáme si… :think:

:mavam:
Petra

ano přesně to myslím…ubylo by negativních hodnoceni slovních

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20849
12.6.21 10:58

Dobrý den.

Ještě k upozorněním: je připravená změna. Snad k lepšímu ;-)

Pracujeme na tom… :-)

Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5305
12.6.21 11:21

@aiwwa tak na moje potřeby to ještě do nedávna ušlo nejsem náročná :jazyk: ale tohle už je extrém :zed:
@admin fajn takže chyba není na mém přijímači ale u vás a snažíte se to opravit? Dobře zkusím počkat, jsem zvědavá, zda sem napíšete, že už vyhledávání zase funguje v rámci možností „normálně“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116209
12.6.21 11:58
@HankaHK píše:
@aiwwa tak na moje potřeby to ještě do nedávna ušlo nejsem náročná :jazyk: ale tohle už je extrém :zed:
@admin fajn takže chyba není na mém přijímači ale u vás a snažíte se to opravit? Dobře zkusím počkat, jsem zvědavá, zda sem napíšete, že už vyhledávání zase funguje v rámci možností „normálně“

Mně tu vyhledávání nefungovalo nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
12.6.21 13:48

@admin pouzivam na mobilu pocitacivou verzi.

Ja bych si snad i na piktogram s ocickem zvykla, ale me nechodi vic jak 50% upozorneni!!! A je jedno, jestli na mobilu nebo na PC. Vsude se to chova stejne.
Dekuji za vyjadreni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18270
12.6.21 13:55
@kaja00 píše:
@DanielaD tak snad to dořeší, protože tohle je fakt děs. Ty smajlíky oželím, ale to první je fakt na facku a mám sto chutí sem přestat chodit.

Taky o tom uvažuji, je topořád dokola, nemám ráda odfláklou práci, ale co čekáš na babišově :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18270
12.6.21 13:56
@omites píše:
@admin pouzivam na mobilu pocitacivou verzi.

Taky, mobilová je k nepoužiti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18270
12.6.21 13:57
@aiwwa píše:
Mně tu vyhledávání nefungovalo nikdy.

Vyhledávání fakt nefunguje, tak nic nehledám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18270
12.6.21 13:59
@admin píše:
Dobrý den.

Ještě k upozorněním: je připravená změna. Snad k lepšímu ;-)

Pracujeme na tom… :-)

Petra

Jejda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová