Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@admin píše:
Dobrý den.Ano, že jste již na upozornění klikli a není tedy nové poznáte tak, že zmizí takový ten černý piktogram s očičkem
PetraPo přečtení příspěvku tam více není
bude uz moznost davat i negativni hodnoceni, aby to bylo fer?
@mrav píše:
Můj.Já přece tady za všechno můžu. A jsem fňukálek. Copak to nevíš?
![]()
v tom případě máš kladné body za to, že ses přiznal ![]()
Dobrý den.
@Venetia píše:
bude uz moznost davat i negativni hodnoceni, aby to bylo fer?
Myslíte jako, jak máme srdíčko, tak jestli bude nějaký „palec dolů“?
Protože například v bazaru negativní hodnocení dát můžete… ![]()
O negativní reakci na příspěvek zatím neuvažujeme…
Srdíčka se nám zdají hezká, milá, udělají radost… Proč zanášet ještě více negace do diskusí, říkáme si… ![]()
Petra
@admin odpověď na to proč nenajdu diskuse na hledané téma jsem nedostala, žádám o odpověď jak najít mnou žádané diskuse! Funguji na stolním PC a žádný adblock či co nemám. Viz minulá strana jsem dávala popis problému a nejádřili jste se konkrétně k němu.
@HankaHK píše:
@admin odpověď na to proč nenajdu diskuse na hledané téma jsem nedostala, žádám o odpověď jak najít mnou žádané diskuse! Funguji na stolním PC a žádný adblock či co nemám. Viz minulá strana jsem dávala popis problému a nejádřili jste se konkrétně k němu.
To už nefunguje léta. https://www.emimino.cz/…nkovani/100/?…
Dobrý den.
@HankaHK píše:
Mluvíme-li o vyhledávání na našem serveru, tak na tom se intenzivně pracuje. Těžko se to testuje v testovacím prostředí a je třeba to vyladit v ostré verzi tzv. za pochodu ![]()
Vydržte prosím ![]()
Budu se opakovat, ale: moc děkujeme za veškerou součinnost i za trpělivost
Vše společně doladíme! ![]()
Petra
@admin píše:
Dobrý den.Myslíte jako, jak máme srdíčko, tak jestli bude nějaký „palec dolů“?
![]()
Protože například v bazaru negativní hodnocení dát můžete…
O negativní reakci na příspěvek zatím neuvažujeme…
Srdíčka se nám zdají hezká, milá, udělají radost… Proč zanášet ještě více negace do diskusí, říkáme si…
Petra
ano přesně to myslím…ubylo by negativních hodnoceni slovních
Dobrý den.
Ještě k upozorněním: je připravená změna. Snad k lepšímu ![]()
Pracujeme na tom… ![]()
Petra
@aiwwa tak na moje potřeby to ještě do nedávna ušlo nejsem náročná
ale tohle už je extrém ![]()
@admin fajn takže chyba není na mém přijímači ale u vás a snažíte se to opravit? Dobře zkusím počkat, jsem zvědavá, zda sem napíšete, že už vyhledávání zase funguje v rámci možností „normálně“
@HankaHK píše:
@aiwwa tak na moje potřeby to ještě do nedávna ušlo nejsem náročnáale tohle už je extrém
@admin fajn takže chyba není na mém přijímači ale u vás a snažíte se to opravit? Dobře zkusím počkat, jsem zvědavá, zda sem napíšete, že už vyhledávání zase funguje v rámci možností „normálně“
Mně tu vyhledávání nefungovalo nikdy.
@admin pouzivam na mobilu pocitacivou verzi.
Ja bych si snad i na piktogram s ocickem zvykla, ale me nechodi vic jak 50% upozorneni!!! A je jedno, jestli na mobilu nebo na PC. Vsude se to chova stejne.
Dekuji za vyjadreni.
@kaja00 píše:
@DanielaD tak snad to dořeší, protože tohle je fakt děs. Ty smajlíky oželím, ale to první je fakt na facku a mám sto chutí sem přestat chodit.
Taky o tom uvažuji, je topořád dokola, nemám ráda odfláklou práci, ale co čekáš na babišově ![]()
@aiwwa píše:
Mně tu vyhledávání nefungovalo nikdy.
Vyhledávání fakt nefunguje, tak nic nehledám
@admin píše:
Dobrý den.Ještě k upozorněním: je připravená změna. Snad k lepšímu
Pracujeme na tom…
Petra
Jejda ![]()